ea6gka Μάρτιος 11, 2005 Author #321 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Οι Τουρκοι ξερω οτι αυτη τη στιγμη εχουν Απιστευτα οργανωμενη παιδεια και ειδικοτερα Πανεπιστημια κλασεις ανωτερα απο τα μπουρδ... μας Τουλαχιστον 22 χρονων αυτο μπορω να το γνωριζω... Με την αδεια σου ea6gka... Αλλο αν εχω παει και 40 φορες στην Τουρκια στη ζωη μου και βλεπω οτι η καθημερινη ζωη τους ειναι πιο πανω απο τη δικη μας... οτι να ναι λες . εχουμε παει και εμεις και οι τουρκοι τρεχουν απο πισω σου για κανα ευρω. Που τα ειδες εσυ τα ανωτερα πανεπιστημια και την ανωτερη ζωη , μαλλον στα ονειρα σου. Για να δουμε ποσο ανωτερη ζωη εχουν οι τουρκοι : http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4337501.stm http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4325347.stm http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/3634024.stm http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/3768847.stm http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/3835659.stm http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/3249761.stm και αρκετα για την ωρα. "Μπηκες μονος σου στη μαυρη λιστα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 11, 2005 Author #322 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas @feanorian82 και καλα κανεις και γνωριζεις οτι η παιδεια στη τουρκια ειναι καλυτερα οργανωμενη απο τη δικη μας.που θελεις να καταληξεις ομως? πουθενα δε θελει να καταληξει , απλα βρηκε την ευκαιρια να πεταξει τα τουβλα του εκσφεδονιζοντας ασυστολως μεγατονους βλακειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 11, 2005 #323 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Εντάξει, το thread είναι ένα βήμα πριν τον τάφο.....Το άσχημο είναι ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να μην μειώσετε τον άλλο και να αντάλλάξετε απόψεις σαν ώριμοι άνθρωποι, έστω και αν αυτά που διαβάζετε είναι άκρως αντίθετα με τα δικά σας πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 11, 2005 Author #324 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 δεν ειναι θεμα "πιστευω" ροοτ, ειναι θεμα ωριμοτητας σκεψεως και αντικειμενικης κρισης. Θα κατσω τωρα να ανεχτω με ενα πιτσιρικι που επειδη δε θελει να παει στρατο ξεστομιζει οτι του κατεβει απο το κεφαλι , συγνωμη μαν αλλα δε φταιω εγω. Και κακως θα κανεις να το κλειδωσεις γιατι 3 ατομα το χαλασανε το θεμα. Το θεμα καθεαυτο μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 11, 2005 #325 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Κοίτα, το αν σε ενοχλεί η άποψη του άλλου(ακόμα και αν πιστεύεις ότι δεν σκέφτηκε πριν γράψει) με το να του τα χώνεις(δεν απευθύνομαι σε σένα, απλά με σένα μιλάω τώρα ), τον προκαλείς να στα χώσει και εκείνος, εσύ απαντάς με το ίδιο ύφος, κλπ κλπ.... Ε, δεν κάνουμε τίποτα έτσι, ένα flame thread έχουμε και τίποτε παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 11, 2005 #326 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 σεττηλ κι εγω τεμ (4μηνες). Οταν πηγα την πρωτη μερα παρουσιαστηκα σε εναν λοχαγο και παρουσιαστηκα οπως στο πευκο. Η απαντηση του ηταν πως αν του ξαναφωναξω θα φαω φυλακη! LOLL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 11, 2005 Author #327 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 εγω δε τον ανεχομαι αυτον τον ακρατο εγωισμο , το οτι πιστευει κατι που ειναι εξωφρενικο ακυρο αντικειμενικα δε θα με σταματησει απο το να τον κραξω ασχημα. Και ετσι πρεπει μπας και ξυπνησει. Δηλαδη αμα βρεθει ενας στο δρομο το σου βραδυ και επιμενει οτι ειναι μερα θα πεις ενταξει εχεις δικιο μηπως και τυχων προσβληθει ή γιατι ετσι πιστευει και ειναι δικαιωμα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 11, 2005 #328 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Δηλαδη αμα βρεθει ενας στο δρομο το σου βραδυ και επιμενει οτι ειναι μερα θα πεις ενταξει εχεις δικιο μηπως και τυχων προσβληθει ή γιατι ετσι πιστευει και ειναι δικαιωμα του? Μπα, ignore και ban θα γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 11, 2005 #329 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 ρε παιδια μια ερωτηση,αυτη τη καραμελα "αφου δεν πηγες στρατο δεν ξερεις,πανε και μετα μιλας" ποιος σας την εμαθε?δηλαδη και ναρκωτικα δεν εχω δοκιμασει,ασ δοκιμασω και μετα να λεω αν ειναι καλα η κακα....και με το αμαξι δεν ετρεξα πανω απο 210,οποτε ασ μην μιλαω...ασ τρεξω πρωτα (να δω αν θα σκοτοθω) και μετα μιλαω...!ειναι το ποιο ανοητο πραμα αυτο ,ζουμε και μετα μιλαμε(σαν την διαφημηση απο ενα περιοδικο )...καποιος εφερε σαν παραδειγμα σε πιο προηγουμενες απαντησεις το βιετναμ και το αφγανισταν για να δειξει οτι η ανδρεια των φανταρων ειναι το πιο σημαντικο σε ενα πολεμο και οχι τα τεχνολογικα μεσα....o GOD HELP ME!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ θυμισε τι εγινε την εποχη της ρωμαικης αυτοκρατοριας.....ρε τα αμερικανακια αν ειχαν τις βομβες με λειζερ,τουρ δορυφορους μου διαβαζουν την ωρα απο το ρολοι του χεριου σου,τα stealth τις εξυπνες βομβες και ολα τα υπολοιπα θα σου ελεγα τι θα ετρωγαν οι βιετναμεζοι.....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ γιατι εμεις οι ελληνες για μια φορα στη ζωη μας δεν περνουμε το παραδειγμα των πιο δυνατων?μονο εμεις η τουρκια,κυρος ,ισραηλ και κατι λιγες αλλε χωρες εχουμε υποχρεωτικη θητεια...οι αλλοι που κυβερνανε το κοσμο χαζοι ειναι?και μην πειτε οτι το θεμα ειναι οικονομικο... εγω παντως συμφωνω 100% με το chris .οσοι πηγαν στρατο λογω καθαρου εγωισμου δεν θελουν να παραδεχτουν οτι εχασαν τσαμπα 1 χρονο.το ιδιο συμβαινει παντου...στο χειροτερο τει της χωρασ να πασ και να ρωτησεις τους φοιτητες θα σου πουν οτι ειναι το πιο καλο για μελλοντικη σταδιοδρομια.....ρε παιδια εσεις ολοι οι παλιοι οι μανγκες με την εμπειρια για πειτε μου σοβαρα..αυτες οι ιστοριες με τα τυμπανα στον εβρο ειναι αληθεια?οτι δηλαδη οταν ερχονται οι εμποροι ναρκωτικων να περασουν τον εβρο βαρανε με τα τυμπανα και το ακουνε οι φανταροι και κανουμε πισω?ειναι αλληθεια γενναιοι μου συμπατριωτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 11, 2005 #330 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Γιατί χαλιέσαι ? επειδή μιλάω με γεγονότα ? είπα πουθενά ανακρίβειες η ψέματα ? Κανα ντοκυμαντέρ εχεις δέι ποτε στην Ζωή σου ? , η Μόνο Πόλεμο των ’στρων .... Αν θές να πείς κάτι στηριξέ το , και άσε τα Οh my God και τις μλκσ . Και το τι θα γινόταν εαν πηγαίναν πάλι στο Βιετνάμ με υποθέσεις δεν μου λές τπτ. Και μεταξύ μας πάλι π**τσα θα τρώγανε γιατι είναι ο πιο noob στρατός του κόσμου , Η τεχνολογία φίλε σε βόηθάει ,, αλλα αν είσαι noob και πολέμας μόνο για τον μισθό και τα συμφέροντα ...[ακα κατακτητικοι πολέμοι ] ... χαμένος βγαίνεις . Να βλέπεις λίγο και πίσω απο τις ταινίες Ράμπο , και τις διαφημίσεις των Αμερικάνων . Και το τι είναι καλό για την σταδιοδρομία του καθενός είναι θέμα του εκάστοτε ατόμου και τις επιλογές που έχει κάνει μονος του. Mr Proffessor / /. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 11, 2005 #331 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 χαμενοι βγηκαν δηλαδη στο ιρακ,κουβειτ,σερβια(μιλαω για ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ πολεμους),γιατι εχω την εντυπωση οτι βγηκαν κερδισμενοικαι πως μπορεισ να λες ενα στρατο που που κανει πολεμους καθε 2-3 χρονια Noob?εμεις δηλαδη τι ειμαστε που εχουμε να πολεμησουμε δεκαετιες?και επειδη μιλησες για ντοκυμαντερ φιλε μου πραγματι εχω δει,ενα απο τα καλυτερα ηταν εκεινο που περιεγραφε ενα συστημα εντοπισμου με δορυφορο υπογειων μοναδων (υπογειες βασεις-bankers αρκετα μετρα κατω απο το εδαφος) και μετα πληξη του στοχου με ενα πυραυλο (δεν θυμαμαι το ονομα του)ο οποιος παρακαλω εμπαινε μεσα στο εδαφος αρκετα μετρα και μετα εκρυγνονταν ωστε να καταστρεψει ολη την υπογεια βαση...στη ασκηση που εδεισψε ηταν 5 οροφοι κατω απο τη γη και τους διελυσε ολους......ελα να σε δω γενναιε μου στρατιωτη που θα κρυφτεις...η χωρα χρειαζεται αλλα πραγματα και σιγουρα οχι τους S300 ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 11, 2005 #332 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 billaras υπάρχει και το κουμπί δε χρειάζεται να κάνεις απανωτά post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 11, 2005 Author #333 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234 ρε παιδια εσεις ολοι οι παλιοι οι μανγκες ποιος το παιξε μαγκας απο εμας ρε μαστορα? σου ειπε κανεις οτι ειναι μαγκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 11, 2005 #334 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 To ότι οι μισοί που πολεμήσανε σε όλες τις τοποθεσίες που αναφέρεις γυρίσανε πίσω στο Αμέρικα με ψυχολογικά σου λέει τπτ . ? Το ότι οι πιό πολοι είναι μισθοφόροι ΛατινοαμετικανοιΜαυροι σου λέει τπτ ? Το οτι είχανε ένα σωρό απώλειες [εκτος Σερβιας που δεν μπήκανε χερσαιες δυνάμεις ] σου λέει τπτ . ? Νομίζεις ότι στο Ιράκ ελέγχουν την κατάσταση αυτη την Στιγμή που μιλάμε ? Το ότι η Αμερική έχει διαχαστεί σου λέει τπτ ? Το ότι έχουν τρομερή ητοπάθεια εξ ου και η μόδα Εθνικισμού [Αμερικανικες σήμαιες - ρουχα παντού - και γενικα ότι ναναι ,] . Το ότι ο μοναδικός που πιστευει αυτην την Στιγμή στην Αμερική οτι ολα πάνε καλά στο Ιράκ είναι ο bush και η Κοντολίζα ? Το ότι ξεκινώντας να ελέξουν την κατάσταση Ιράκ υπολογίζανε σε 1 μήνα υπόθεση[το πολύ] και γίναν αυτά τα ευτράπελα που είδαμε σου λέει κάτι? Γενικά δεν λέω ότι μπορούμε να τα βάλουμε Με την Αμερική , μην αυταπατόμαστε κιόλας αλλα μην νομίζεις ότι πόλεμος = Αεροπλάνα και Λειζερ..... Για βιετναμ και Αβγανιστάν , δεν σου λέω τπτ πάρε κανα βιβλίο διάβασε να δείς και μόνος σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 11, 2005 #335 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Ξεχασες οταν εδω δερνανε τους συνταξιουχους μου φαινεται...Τελος παντων...Απο εμενα τελος. Προσωπικη κουβεντα δεν κανω και δεν βλεπω γιατι να ανεχομαι να με λενε βλακα επειδη εχω διαφορετικη αποψη σε καποιο θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 11, 2005 Author #336 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Ξεχασες οταν εδω δερνανε τους συνταξιουχους μου φαινεται...Τελος παντων...Απο εμενα τελος. Προσωπικη κουβεντα δεν κανω και δεν βλεπω γιατι να ανεχομαι να με λενε βλακα επειδη εχω διαφορετικη αποψη σε καποιο θεμα... δεν εχεις δει τι θα πει ξυλο, αν δεν ανεχεσαι να σε λενε ετσι τοτε να μην λες πραγματα σαν αυτα που ειπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 11, 2005 #337 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 ρε φιλε Athens2004 εσυ μου φαινεσε δεν ξερεις τι λες, μου λες οτι ειχα ενα σωρο απωλειες...ποιες απωλειες ρε φιλε κατεκτησαν μια χωρα με 1000 και κατι νεκρους ενω οι ιρακινοι εχασαν εκατονταδες χιλιαδες...πιοι κερδισαν?λες οτι στο ιρακ δεν ελεγχουνε τιν κατασταση και ποιος ειπε οτι ηθελαν να ελεξουν την κατασταση?απλα τα πετραιλεα ηθελαν,οχι τους δρομους και τις γειτονιες...κρατανε τα σημεια που θελουνε και τι τους νοιζει για τον ιρακινο λαο..η αμερικη εχει διχαστει?ρε φιλε εβγαλαν τον μπους δευτερη φορα και ασ τους ειχε πει οτι θα κανει πολεμο στο ιραν,εγω δεν τους βλεπω διχασμενους...ολα πανε καλα εκει...λ7+πετραιλεο+κυριαρχια=τι αλλο θελουνε?οσο για τον 1 μηνα στο ιρακ...ακομη καλυτερα..αγκαθιστανται περισσοτερο για να φανε περισσοτερο πετραιλεο και χρημα...και μην ξεχνασ οτι εχουν ιδρυσει κρατικη αστυνομι και βαζουνε ιρακινουσ αστυνομικουσ (που πανε για τα λ7) να κυνυγανε ιρακινους ...ολα πανε καλα στην αλλη μερια του ατλαντικου...προετοιμαζονται για πολεμο με συρια και ιραν...παιδια εμεις δεν παμε καλα οχι εκεινοι..και ποια ητοοπαθεια?εμεις τι εχουμε τοτε?βαλε καρατσαφερη και λοιπα καναλια να δεις δειγματα ηττοπαθειασ(η ομαδα ε θα μασ σωσει,ειμαστε απογονοι αρχαιου μεγαλου λαου,θα κιριευσουμε το κοσμο και τετοια).αυτοι ειναι μανγκεσ...για πιο λογο?γιατι ξερουν αγαπητε μου φιλε τα εξης απλα1)αυτοι αποφασιζουν τι ρουχα θα φορασ ,τι μουσικη θα ακους,τι ειδους τηλεοραση θα βλεπεις ,τι αμαξια θα οδηγας τι υπολογιστη θα εχεις...οτιδηποτε χρησιμοποιεις2)κανουν πολεμο οπου γουσταρουν χωριασ αναγκη εγκρισης του ΟΗΕ...για ποιο λογο να εχουν ηττοπαθεια?ρε πειτε μου ομως αυτη η ιστορια με τα τυμπανα ειναι αληθεια η παπαριεσ των δημοσιογραφων?ρε παιδια ασ του κανουμε αλλα κυπρο...χωρισ αναβολες 25 μηνες και υποχρεωτικη στρατευση στα 18!(ειπεσ τελος οτι οι μισοι γυρισαν με ψυχολογικα προβληματα,ευχαριστω πολυ,με τι περιμενες να γυρισουν?με χαρουμενες αναμνησεις?σε πολεμο πηγαν...εσυ αν πασ σε πολεμο σκοτωσεις μερικους δεις ακρωτιριασμενα πτωματα κτλ με τι νομιζεισ θα γυρισεις?οι βιετναμεζοι,σερβοι,ιρακινοι,αφγανοι κτλ νομιζεις πως γυρισαν?με καρτ ποσταλ απο παραλιες?)ειναι σωστο να βλεπεις παντα τα πραγματα πιο πονηρα,τα αμερικαν boys δεν φευγουν απο το ιρακ γιατι εχει χρημα εκει,αλλα πρεπει να βρουνε και μια δικαιολογια για να καθονται..οποτε λενε "η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου,χρειαζεται να μεινουμε και αλλο" και καθονται μεχρι να στραγγισουν οι πετραιολοπηγες...ετσι και στην ελλαδα σου λενε"η οικονομια δεν θα αντεξει να γινει ο στρατος εντελως μισθοφορικος και η θητεια 3-6 μηνες"ενω εννοουν "αν κανουμε το στρατο μισθοφορικο θα πρεπει να κοψουμε λ7 απο τις μιζες με τα οπλα,εργα κτλ οποτε αστο για αυριο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Μάρτιος 11, 2005 #338 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Λέτε να αλλάξει τίποτε΄μέχρι το 2013 που θα είναι η σειρά μου;;;-------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 11, 2005 #339 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 πειτε μου για τα τυμπανα στον εβρο....plzzzzz,καλα κανενασ δεν πηγε στον εβρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 11, 2005 #340 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν εχεις δει τι θα πει ξυλο, αν δεν ανεχεσαι να σε λενε ετσι τοτε να μην λες πραγματα σαν αυτα που ειπες. μην το γυρνάς στο προσωπικό αν δεν ξέρεις τον άλλον, ο καθένας μπορεί να τα χώνει στον άλλον επί μέρες μέσω ενός φόρουμ, έχεις τις απόψεις σου, οκ, δε σου είπε κανείς ότι κάνεις λάθος, απλά έχεις κάποιες διαφορετικές απόψεις. μην είσαι τόσο απόλυτος, ειδικά αν κάποιος μπορεί να μιλήσει για την κατάσταση στην Τουρκία είναι ο feanorian82, λόγω προσωπικής πείρας και τριβής με τους εκεί ανθρώπους.Επίσης δεν είναι θέμα στρατού, δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα να πάμε, όπως πήγες εσύ θα πάμε κι εμείς, δηλαδή μη λες ότι νά 'ναι. Και στην Τουρκία έχουν Πανεπιστήμια και συμμετέχουν και σε συνέδρια και τέτοια, μη νομίζεις ότι είναι όλοι άσχετοι, οκ, έχουν πολλές παραδόσεις + μωαμεθανισμό που τους κάνει να διαφέρουν σε αρκετά, και είναι και φτωχό κράτος γενικά, αλλά οκ, μέχρι εκεί. Δεν είναι αυτοί ινδιάνοι και εμείς θεοί. Επίσης αυτή η συζήτηση είναι εντελώς άσχετη και flame-based, γιατί το θέμα ήταν αλλού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.