Jump to content

Διαβαστε αυτο περι στρατου

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 12:50]

α ρε παιδια .πολυ γουσταρω τους ξερολες που πηγαν φανταροι και το παιζουν οτι εκαναν κατι σοβαρο (λες και εκαναν κανα διδακτορικο στην ιατρικη).....και ολοι εξω λενε να ο στρατος σε κανει αντρα (λες και η γκομενα μου δεν με κανει!) και ελα να πιασεις οπλο να δεις και οταν ειναι μεταξυ τους κλαιγονται που εχασαν 1-3 χρονια απο τη ζωη τους ασκοπα....οσο για τους ευρωπαιους γιατι να μην τους περιμενουμε ρε σεις?εχουμε και λεμε¨:

1)η ελλαδα δεν μπορει να κερδισει την τουρκια σε περιπτωση πολεμου,ο λογος ειναι η υπεροπλια και μονο!καντε συγκριση αναμεσα στους 2 στρατους και θα παθετε πλακα(και μην βλεπετε πολυ rambo Που ενασ μονος σκοτονει 3εκατομμυρια)

2)γιατι να μην στηριζομαστε σε ξενουσ?το κουβειτ πως την γλυτωσε?ειχε τα φιλαρακια τους american boys και βγηκε κερδισμενο,η νοτια κορεα το ιδιο κτλ.μηπως πρεπει και εμεισ να βρουμε καποιο δυνατο συμμαχο?

3)και πιο σημαντικο...οι πολεμοι σημερα ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΖΙΚΟ..παρτε το χαμπαρι...κοιταξτε παραδειγματα στη σερβια...τους πεθαναν στους βορβαδισμους τελειωσε μετα....δεν ειχαν ρευμα νερο φαγητο...ηταν ξοφλημενοι...εστειλαν στρατο ξηρασ για να επισπευσουν τα πραγματα,ουτως η αλλως ηταν ξοφλημενοι οι σερβοι.ετσι θα γινει και με εμασ.στην καλυτερη των περιπτωσεων να ανεβουμε στα βουνα και να παιζουμε κλεφτοπολεμο οπως οι ιρακινοι τωρα και οπως καναμε στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο με τους γερμαναραδεσ

καταλαβετε το οτι χρειαζομαστε οπλικα συστημα,αντιεροπορικουσ πυραυλουσ ,αεροπλανα....και οχι φανταρακια να καθαριζουν πατατες..

Φίλε στο Vietnam έχεις καθόλου εντύπωση τι πάθανε 1.000.000 πεζονάυτες με super duper εξοπλισμους και τα β52 ολη μέρα να ρίχνουν τόνους και τόνους ναπάλμ ? Μήπως Νικήσανε ?

Στο Αυγανιστάν έχεις καθόλου εντύπωση τι πάθανε άρκετές χιλιαδες Ρώσοι με τελευταίας τεχνολογίας Ελικόπτερα- Αεροπλάνα ΜΙG , διόπτρες - σκοπευτρα νυκτρερινής που μόλις είχανε βγεί τοτε ????[ και παρακαλούσανε όλη μέρα πότε να πάνε πίσω .......]

Και σε άλλα πάρα πολλά μερη του κόσμου... , τι γίνεται εάν ένας παθιασμένος [και όχι αδερφίστικος] λαός πολεμήσει έστω και χωρίς τα πολλα εφόδια - εξοπλισμούς για την πατρίδα του με ψυχη?

Στην Σερβία δηλαδή οι Αμερικάνοι επειδή τους γαμ**σανε στους Βομβαρδισμούς και ???? το ξέρεις ότι το πρωτο Stealth έπεσε με zu23 ????

To ζου 23 ξέρεις τι είναι ?

Κανα σοβαρό ντοκυμαντέρ έχεις δέι ποτε ? η έτσι να κάνουμε κουβέντα ... απο εμπειρίες 3των .. και απο TV ?

Στρατό έχεις πάει καταρχήν , πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν έχουμε οπλικά και πυράυλους ? εγω σου λέω ότι έχουμε και αντιαεροπορικά πολλά και πυραύλους. Στον πόλεμο έχεις εντύπωση πως θα είναι και η μαμα σου να σου κάνει φαγητό ? Η θα σου τις καθαρίζουν τις πατάτες οι φίλοι σου για να φάς ????

Αυτόι που σου είπαν ότι στον στρατό όλη μέρα καθαρίζανε πατάτες ......

Ήταν άξιοι της τύχης τους.

Αρχική απάντηση από Athens2004

το ξέρεις ότι το πρωτο Stealth έπεσε με zu23 ????

Eισαι σιγουρος?Αυτα τα ερειπια ουτε παπια δε χτυπαν! :hehe:

Tωρα βεβαια μπορει να εχουν τπτ μηχανικα αυτοι ή ποιο καινουρια...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:17]

Μας τα κανατε πατατες..... με τις πατατες σας

Εσυ τι αγχωνεσαι????? ????? Διαβαζεις και τιποτα??

Ολους στο ignore τους εχεις :D :D :D:p :P

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όσοι εδω μέσα πήγαν φαντάροι, δεν θέλουν να πιαστούν κορόιδα, θέλουν όλοι οι άλλοι να το περάσουν για να νιώσουν καλύτερα. Να νιώσουν ότι έκαναν κάτι σημαντικό αυτόν τον 1 χρόνο. Δυστυχώς η πλύση εγκεφάλου αυτά κάνει. Εντωμεταξύ μόνο στην Ελλαδάρα είμαστε άντρες, σε όλες τις άλλες χώρες του είναι φλωράκια έτσι;

@Stamatas, Ωραία ΔΕΝ ξέρω τον στρατό απο μέσα, μου είπες να μή λέω βλακείες για τις Πατάτες....και σε Ξαναρωτή. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΝΑ! το οποίο σε κάνει ετοιμοπόλεμο. Δεν μου είπες. Το φέρνεις απο δώ απο εκεί αλλά δεν απαντάς στην ερώτηση.

@Για τον τύπο που έκλαιγε. Αργά η γρήγορα λοιπόν κατάλαβε ο τύπος ότι όλες οι μ@λ@κιες που του λέγανε στις Ε.Δ όλοι οι στρατόκαυλοι ήταν π@π@ριές όταν του ζήτησαν πίσω τη σημαία. Κάτι που πολλοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα δυστυχώς. Γι'αυτό έβαλε τα κλαματα ο άνθρωπος.

@Δεν ξέρω μάλλον πολλοί θεωρούν ότι ο πόλεμος είναι UT2004. Έτσι και σκοτωθείς, με το Space δε γίνεσαι Respawn πάρτε το χαμπάρι!

@Unseen μάλλον ο στρατός σε πείραξε πολύ. Το θέμα δεν είναι οι αγγαρίες. Το θέμα είναι και να μή κάνεις αγγαρίες περνάει ένας χρόνος άχρηστος. Η πλειονότητα των φοιτητών παίρνει αναβολή μέχρι τα 28 ΟΧΙ γιατί βαριούνται, αλλά γιατί δεν θέλουν να πάνε φαντάροι.

Πρέπει να πώ ότι στο Thelab έχουμε πολλούς ρομαντικούς. Μόνοι μας διώξαμε τους Γερμανούς. Χάρι σε μάς έχασε ο Hitler, μόνοι μας κερδίσαμε το 21. Οι φοιτητές έδιωξαν τη Χούντα. Έτσι και γίνει πόλεμος θα βγούμε οι Ελληνάρες Ράμπο και θα σαρώσουμε τα πάντα στο πέρασμα μας.

@Τέλος να πώ για τους Ι'τάδες, βισματίες που όποιον έχω ακούσει και έχει πάει φαντάρος τους κοροιδεύει. Μήπως επειδή ήταν πιό έξυπνοι απο εσάς το κάνετε αυτό; Μήπως επειδή ο Ι5 βγήκε στην αγορά εργασίας με τη μία τώρα μάλιστα που δεν αναγράφεται ο λόγος στο απολυτήριο και βρήκε πιο γρήγορα δουλειά απο εσένα. ενώ εσύ έπρεπε να περιμένεις 18 μήνες; Μήπως επειδή ο Ιχ είχε ΟΝΤΩΣ κάποιο σοβαρό πρόβλημα;

Όσο για αυτο που άκουσα "Στρώνουν στο Τέλος":

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ? ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

Μιλάμε για τη χειρότερη μορφή ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ και όχι να μή πας στρατό.

απιστευτος! Δεν μπορω να σου απαντησω πλεον σε τιποτα! Νομιζα εκανες ψιλοπλακα αλλα τωρα διαπιστωνω οτι οντως εχεις προβλημα και μαλιστα σοβαρο. Κριμα για το χρονο που αφιερωσα για να απαντησω. Τελος και για μενα αυτο το Thread.

Unseen δεν μπορείς να απαντήσεις γιατί δεν έχεις βάσιμα επιχειρήματα. Το πρόβλημα το έχεις εσύ γιατί μάλλον σε πείραξε πολύ η πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν τόσα χρόνια.

Κατάλαβα, τελικά εδώ μέσα όποιος έχει διαφορετική άποψη διώκεται και πρέπει να κλειδώνει το Thread. Πολυ ωραία η αντιμετώπιση η αποχώρηση σε μιά συζήτηση.

Αρχική απάντηση από colt3003 Το Σύνταγμα είναι αυτό που μας δίνει 2 - 3 βασικά δικαιώματα (και λυσάμε άπαξ και δεν τα διεκδικήσουμε) αλλά το΄Σύνταγμα είναι αυτό που μας κερνάει και μία δύο υποχρεώσεις.

Μιας και μίλησες για συνταγματικότητα σου παραθέτω αυτό το άρθρο απο το www.omhroi.gr

Το Σύνταγμα της Ελλάδας (’ρθρο 4, παράγραφος 6) προβλέπει: «Kάθε Έλληνας πoυ μπoρεί να φέρει όπλα είναι υπoχρεωμένoς να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τoυς oρισμoύς των νόμων.» Κάποιοι μας λένε ότι αυτό συνεπάγεται πως όλοι οι άρρενες Έλληνες πολίτες είναι υπόχρεοι στράτευσης. Για να το δούμε όμως πιο κοντά... ίσως να εκπλαγείτε!

Κάθε Έλληνας...

Εδώ δεν εννούνται κατά αποκλειστικότητα οι άρρενες Έλληνες. Το αρσενικό γένος υποδηλώνει και το θηλυκό. Για παράδειγμα τα άρθρα 8 (Kανένας δεν στερείται χωρίς τη θέλησή τoυ τo δικαστή πoυ του έχει oρίσει o νόμoς) και 9 (H κατoικία τoυ καθενός είναι άσυλo...) του Συντάγματος αναφέρονται εξίσου και στις γυναίκες. Μήπως τάχα το άρθρο 11 («Oι Έλληνες έχoυν τo δικαίωμα να συνέρχoνται ήσυχα και χωρίς όπλα») αναφέρεται σε αποκλειστικό δικαίωμα των ανδρών;

Και βέβαια στο ίδιο στο άρθρο του συντάγματος όπου προβλέπεται η υποχρέωση στράτευσης γίνονται αναφορές και στην ισότητα των φύλων: «Oι Έλληνες είναι ίσoι ενώπιoν τoυ νόμoυ», «Oι Έλληνες και oι Eλληνίδες έχoυν ίσα δικαιώματα και υπoχρεώσεις», «Oι Έλληνες πoλίτες συνεισφέρoυν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλoγα με τις δυνάμεις τoυς».

...που μπoρεί να φέρει όπλα....

Το «που μπορεί» αναγνωρίζει ότι δεν μπορούμε όλοι να φέρουμε όπλα. Ένας ανάπηρος για παράδειγμα δεν υποχρεώνεται σε θητεία. Αντίθετα εάν μια γυναίκα μπορεί να φέρει όπλα (και πολλές όχι μόνο μπορούν αλλά το επιλέγουν και σαν επάγγελμά τους) ωφείλουν να υπάγονται στην κατηγορία των αξιόμαχων.

Αναγνωρίζεται επίσης ότι υπάρχουν και καθ'όλα υγιείς άρρενες Έλληνες πολίτες που για λόγους συνειδήσεως δεν μπορούν να φέρουν όπλα. Η Ελληνική πολιτεία ψήφισε σχετικό νόμο (2510/97) και φρόντισε μάλιστα να ψηφιστεί ειδική ερμηνευτική δήλωση στο Σύνταγμα του 2001.

Μάλιστα το Σύνταγμα δεν αναφέρεται σε αποδεκτούς λόγους αντίρρησης συνείδησης. Δεν λέει πως μόνο όσοι επικαλούνται τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις δικαιούνται να εξαιρεθούν της στράτευσης. Μπορεί κανείς να κατηγορήσει έναν πατέρα που φυγοστρατεί για να ζήσει τα παιδιά του όταν το κράτος του δίνει ένα μισθό-κοροιδία; Η κοινή λογική λέει πως θα ήταν ασυνείδητος εάν παρουσιάζοταν!

... υπoχρεωμένoς να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας...

Ας επισημάνουμε και πάλι ότι η στρατιωτική υποχρέωση, με τον τρόπο που αυτή έχει νομοθετηθεί και εφαρμόζεται, δεν έχει να κάνει με την ικανότητα κάποιου να φέρει όπλα. Οι άρρενες στρατεύσιμοι κατηγορίας σωματικής ικανότητας «Ι3-Χωρίς Όπλο» και «Ι4» δεν θεωρούνται ικανοί να φέρουν όπλα, δεν εκπαιδεύονται σε αυτά και δεν εκτελούν ένοπλες υπηρεσιές (σκοπιές, περίπολα κλπ). Παρ' όλα αυτά υποχρεώνονται να καταταγούν και να υπηρετήσουν το ίδιο χρονικό διάστημα με τους απολύτως υγιείς!

Συντελούν βέβαια στην άμυνα της Πατρίδας. Προσέξτε όμως ότι ο νομοθέτης δεν λέει «Κάθε ένας που μπορεί να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας είναι υποχρεωμένος να το κάνει». Η συνταγματική υποχρέωση συνάγεται από την ικανότητα του να φέρεις όπλα και μόνο!

Τίθεται εδώ το ερώτημα εάν θα ήταν ίσως καλύτερη μια διατύπωση που θα αποσύνδεε την υποχρέωση συμβολής στην άμυνα της χώρας από την ικανότητα να φέρει κανείς όπλο. Γιατί όχι; Στον 21ο αιώνα η άμυνα δεν στηρίζεται στα κουμπούρια. Ο ηλεκτρονικός πόλεμος δεν προυποθέτει την μυϊκή δύναμη.

Πρέπει όμως επιτέλους να αναγνωρίσουμε ότι η συμβολή στην άμυνα μίας χώρας δεν είναι κατ' ανάγκη ένστολη. Οι πρόγονοί μας έριχναν τα τείχη για να υποδεχτούν τους ολυμπιονίκες. «Τι να τα κάνουμε τα τείχη όταν έχουμε τέτοια παλικάρια» έλεγαν. Σήμερα, η άμυνα μιας χώρας στηρίζεται στον πολιτισμό, στην γνώση και την οικονομική της ευρωστία. Ας δούμε πως μπορεί ο καθένας μας από το μετερίζι του να βοηθήσει την πατρίδα χωρίς αφορισμούς και προκαταλήψεις.

...σύμφωνα με τoυς oρισμoύς των νόμων

Η υποχρεωτική στράτευση των ανδρών στηρίζεται λοιπόν σε νόμους και όχι στο Συνταγμα. Ο νόμος 1763/88 (ΦΕΚ 57 Α΄ - Στρατολογία των Ελλήνων) αναφέρει ότι «Όλοι οι Έλληνες ... έχουν υποχρέωση στράτευσης στις Ένοπλες Δυνάμεις» και ότι «Για τη στράτευση των Ελληνίδων ισχύουν οι διατάξεις του ειδικού γι΄ αυτές νόμου».

Στηρίζεται μάλιστα η αναγκαστική στράτευση σε νόμους που είναι κατ'εξοχήν άδικοι και πολλές φορές αντισυνταγματικοί! Το βλέπουμε στην περίπτωση των αρρένων μειωμένης σωματικής ικανότητας, στην περίπτωση των γυναικών αλλά και αλλού. Και δεν είναι καθόλου περίεργο το φαινόμενο της φυγοστρατίας όταν το ίδιο το κράτος παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών με τέτοιο κατάφωρο τρόπο.

Δεν χρειάζεται αλλαγή του Συντάγματος, χρειάζεται σύγχρονη νομοθεσία και αντιλήψεις!

Eισαι μακραν το πιο ακυρο ατομο σε ολο το φορουμ αποδεδειγμενα...! Τι να μιλησω μαζι σου ? Μου λες οτι μου καναν και πλυση εγκεφαλου... Γενικη πλυση χρειαζεσαι μαλλον εσυ. Τωρα σε πειραξαν και οι γυναικες...αντε παλικαρι μου κρυψου στα φουστανια της μαμακας σου και ασε εμενα να λεω οτι θελω.

Με τσατισες απογευματιατικα...

@chris2004 αγορι μου...καταρχην χαλαρωσε... :)

δε διαβασα το κατεβατο με το συνταγμα που εγραψες γιατι βαριεμε. το προιγουμενο το διαβασα.

θα μπορουσα να γεμιζα τωρα quote αλλα βαριεμε και θα στα πω ανακατεμενα.

λοιπον.. με ρωτησες τι σε κανει ετοιμοπολεμο και λες οτι δε σου απαντησα.

απαντηση στο ερωτημα σου ειναι η εξης:"οι 5 ασκησεις που προλαβα στο 12μηνο, οι 45 μερες σκηνακια, το 3ωρο υπνου μαξιμουμ καθε μερα για 12 μηνες, η καθημερινη εξασκηση της υπομονης μου σε διαφορα πραγματα, η καθημερινη υπηρεσια, η καθημερινη σωματικη ασκηση, οι ασκησεις με οπλα, η καθημερινη επαφη και χρηση αρματων μαχης και συντηρηση τους, η επιφυλακη μας οταν κανανε ασκηση οι απεναντι, η πειθαρχια ...και πολλα αλλα.

εν τελη.

μαν χαλαρωσε...γραφεις τοσα πολλα χωρις λογο. αφου λεμε δεν εχεις παει στρατο, τι να μας πεις και εσυ για το στρατο.

Παιδια ηρεμια αλλος τρωει το αγγουρι του στρατου και ζοριζεται και αλλος το τρωει και δροσιζεται. Ολες οι γνωμες σεβαστες ειναι. Απλα βρε chris ασε ενα παραθυρο ανοιχτο αφου δεν το χεις ζησει ακομη ισως οταν το βιωσεις να αλλαξεις γνωμη , ισως ομως και οχι. Σεβαστα αυτα που γραφεις αλλα μην εισαι απολυτος. Ειναι τυχαιο οτι οσοι εχουν παει εχουν αντιθετη αποψη απο αυτους που δεν εχουν παει? Δε προσπαθω να σε πεισω για τιποτα, κουβεντα κανουμε

Αρχική απάντηση από Chris2004

@Τέλος να πώ για τους Ι'τάδες......Μήπως επειδή ήταν πιό έξυπνοι απο εσάς το κάνετε αυτό; Μήπως επειδή ο Ι5 βγήκε στην αγορά εργασίας με τη μία τώρα μάλιστα που δεν αναγράφεται ο λόγος στο απολυτήριο....

σορρυ που κανω και αλλο ποστ αντι να διορθωσω.

φιλε απο οτι καταλαβα εισαι συμφωνος στο να καταφερεις με καποιο τροπο να γλιτωσεις τη στρατευση ακομα και αν δε το δικαιουσε.

και απο οτι καταλαβα πιστευεις οτι η 12μηνη υπηρεσια για την πατριδα σου ειναι κατωτερη απο την υπηρεσια που θα δωσεις επι πληρωμη για εναν μ@λακα κλεφτη εργοδοτη και για 10000 ευρο που θα βγαλεις σε ενα χρονο.

την Ελληνικη σημαια τοτε γιατι τη ζωγραφισες στη μαπα του καραγιοζη στο avatar σου?

για αυτη τη σημαια εγω και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα δωσαμε 1+ χρονια απο τη ζωη μας

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ.

(σορρυ που τσαντιστικα αλλα με αυτα που ακουω δεν αντεξα)

Ασχετο αλλα κατι για την ισοτητα αντρα-γυναικας.Αμα γινει ντου και μπουνε μεσα εμας θα φωναξουνε,οι κυριες καθονται σπιτι...Ρε σ τι αδικια ειναι αυτη???Αμ το αλλο που απο τα 18 αν δεν εισαι φοιτητης και εισαι αντρας δεν δικαιουσε βιβλιαριο υγειας???

καλησπέρα παιδιά χαλαρώστε ρε η Ελλάδα πονάει δεν έχει πλέον νέους ...............η μισοί είναι φοιτητές και καλά κάνουν και σπουδάζουν τα παιδιά και η άλλοι μισοί Ι5 η τραγουδιστές η ηθοποιοί

τι να κουνε αφού δεν έχουμε στα σύνορα μας την Σουηδία την Φιλανδία την Ελβετία αλλά έχουμε όλους του μαμελουκους γύφτους

Αρχική απάντηση από stamatas

@chris2004 αγορι μου...καταρχην χαλαρωσε... :)

λοιπον.. με ρωτησες τι σε κανει ετοιμοπολεμο και λες οτι δε σου απαντησα.

απαντηση στο ερωτημα σου ειναι η εξης:"οι 5 ασκησεις που προλαβα στο 12μηνο, οι 45 μερες σκηνακια, το 3ωρο υπνου μαξιμουμ καθε μερα για 12 μηνες, η καθημερινη εξασκηση της υπομονης μου σε διαφορα πραγματα, η καθημερινη υπηρεσια, η καθημερινη σωματικη ασκηση, οι ασκησεις με οπλα, η καθημερινη επαφη και χρηση αρματων μαχης και συντηρηση τους, η επιφυλακη μας οταν κανανε ασκηση οι απεναντι, η πειθαρχια ...και πολλα αλλα.

Το 3ωρο ύπνου Max το μόνο που κάνει είναι να εξασθενεί τον οργανισμό, η καθημερινή εξάσκηση της υπομονής και η μή δυνατότητα ξεσπάσματος δημιουργεί μεγάλα απωθημένα τα οποία αν βγούν αργότερα μπορεί να έχουν τραγικές συνέπειες.

Η σωματική άσκηση βοηθάει για το διάστημα που πάς στρατό. 1 Χρόνο μετά την απόλυση σου μπορεί να έχεις καταντήσει Λαπάς.

Τώρα το να καθαρίζεις τα άρματα και τα όπλα και να κάθεσαι προσοχή όταν κάνουν επιθεώρηση δεν μπορώ να καταλάβω πώς βοηθάνε.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ; ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ 1+ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ 10 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΠΩ.

Όσοι πήγαν στρατό δηλαδή και είναι σήμερα, κλέφτες, εγκληματίες, φονιάδες, έμποροι ναρκωτικών είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ενώ εγώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ; ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

@Unseen Τράβα ανέβα κανα βουνό να πάρει το κεφάλι σου λίγο οξυγόνο....Όπως το λέω πάντα, όταν προβαίνουμε σε προσωπικές επιθέσεις αποδεικνύει την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων...και μόλις το απέδειξες.

@Georgeks1. Πολλοί αν διάβασες όλο το Thread μετάνιωσαν που πήγαν στρατό. Όλοι οι άλλοι που πήγαν το θεωρούν πολύ απλά αδικιά το να μή πάνε κάποιοι Στρατό αφού ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ και το ξέρουν καλά 1+ χρόνο απο τη ζωή τους εκεί και θέλουν και όλοι οι άλλοι να φάνε το Αγγούρι. Θέλουν να λέγονται και πατριώτες μετά.

Μου αρέσει που όλοι βγαίνουν και το παίζουν Ράμπο και ότι θα μπούν στη πρώτη γραμμή υπεράσπισης για τη πατρίδα. Να εύχεστε να μην έρθει αυτή η ώρα γιατί θα τρέμετε σα κοτόπουλα μη γίνει καμιά επιστράτευση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.