Kyaner Απρίλιος 7, 2005 #441 Απρίλιος 7, 2005 Σε κατηγορια ανυπανδρου ο πρωτος μισθος ΕΠΟΠ ειναι 950 "Χωρις τις κρατησεις, οπως για παραδειγμα ο μισθος του κληρωτου ειναι 1000 ευρο το μηνα, αλλα μετα τις κρατησεις περνεις 9 ευρο και 70 λεπτα"Ειναι μια δουλεια αξιοπρεπης οταν εισαι και συ αξιοπρεπης και κανεις την δουλεια σου. "Μονο εαν υπαρχουν στην υπηρεσια που εισαι κατωτεροι σου και τρωνε το μανικι αυτοι"Αν εισαι χαβαλες σιγουρα θα βρεθει καποιος ανωτερος να σου κανει το 8ωρο δυσκολο. "8 ωρο ?! Ποιος στα ειπε αυτα τα αισχρα και ανυποστατα ψευδει ?!!!! "(Αλλα μηπως και στον ιδιωτικο τομεα το ιδιο δεν συμβαινει?) "Σε οποιοδηποτε τομεα συμβαινει, πες μου ομως εσυ ενα εργατικο τομεα στον οποιο αμα ξυπνησει στραβα ο διευθυντης μπορει να σε κανει να δουλευεις 4 μερες συνεχομενα, να σου μειωσει το μισθο εν ριπη οφθαλμου και γενικα να σε κανει να τρεχεις"Η διαφορα ειναι οτι στον ιδ.τομεα θα σε διωξουν ενω σαν ΕΠΟΠ το πολυ να φας καμμια φυλακη.Οταν εισαι υπηρεσια 24ωρη περνεις ενα ρεπο-off. "Συγνωμη αλλα εισαι πολυ λαθος, αυτο ναι μεν υπαρχει στα χαρτια αλλα μονο στα χαρτια"Μειονεκτημα οι μεταθεσεις. "Αν εχεις μεσον διαβενε, ειδαλως ανεβοκατεβενε τα συνορα"Αν εισαι ανησυχο ατομο υπαρχουν πολλες ευκαιριες να τις εκμεταλευτεις.(Θεσεις εξωτερικου, σχολεια πληροφορικης,συγχρονα συστηματα κλπ) "Αποκλειστικα και μονο για τα εκαστοτε δικα τους παιδια, μπλε πρασινοι εναλλαξ, στην Ελλαδα ειμαστε ουτος η αλλως"Αν γνωριζεις ξενη γλωσσα εισαι σουπερ.Γενικα και στο στρατο υπαρχουν πολλες ταχυτητες διαλεγεις μια και πας. "Δεν διαλεγεις ποτε η σε πανε μαμιοντας η σε πανε λαου λαου, αναλογος το ποιος ερχεται να σας κανει επισκεψη...."Υπαρχει και η ταχυτητα '' αποσυρσης λογο αχρηστιας και οριστικης αποβλακωσης''.Μηπως και στο ιδιωτικο τομεα δεν υπαρχει?Γενικα μπορω να πω οτι λογω αυξημενης ζητησης το επιπεδο μορφωσης των στελεχων σιγα σιγα ανεβαινει με αποτελεσμα την δημιουργια καλυτερων συνθηκων εργασιας.(Αυτη τη στιγμη υπαρχουν πολλοι ΕΠΟΠ με πτυχιο οικονομικων) "Που καθαριζουν πατατες γιατι δεν εχουν μεσο στη κυβερνηση"Πες το φιλο σου αν συμβιβαζεται με την πειθαρχια και τις μεταθεσεις ειναι μια καλη λυση. "Αν αντεχει τις ταβλες του εκαστοτε Διοικητη"Υπαρχουν βεβαια και ατομα που δεν μπορουν να κανουν αυτη τη δουλεια.Κατανοητο και σεβαστο. Αλλα ας μη κατηγοραμε ομως αυτο που δεν μπορουμε να κανουμε εμειςΠου τα ξερω εγω αυτα που προσθεσα στην απαντιση σου φιλε Χρηστο ? Ο γαμπρος μου ειναι 15 χρονια στο ναυτικο ως μονιμος, ενας απο τους καλητερους μου φιλους ειναι μονιμος στο πεζικο εδω και 3 χρονια και τελος εγω στη θητεια μου ετυχε να περασω απο τη Διοικηση Ναυτικης Εκπαιδευσεως, για οσους δε γνωριζουν, ειναι το κεντρο αποφασεων για ολο το πολεμικο ναυτικο, μεταθεσεις, στερησεις κτλ κτλ ολα περνανε απο εκει, οποτε ειχα την ευκαιρια να δω πως δουλευει το ολο συστημα απο μεσα.
xrist Απρίλιος 7, 2005 #442 Απρίλιος 7, 2005 Χεχε ο γαμπρος σου κρυβει λεφτα απο την αδελφη σου αλλα μη της το πεις!O γαμπρος σου και ο φιλος σου ειναι στο στρατο? Περιεργο που δεν πηγες και συ!!Δε ρωτας το φιλαρακι σου τι βυσμα εβαλε για να μπει? ή αυτα στα κρυβει?Δεν σου ειπανε οτι τωρα πια τις πατατες τις παιρνουν ετοιμες καθαρισμενες και κομενες?Δουλευε 4 μερες συνεχεια?????τι λες βρε παιδι... κοψε κατι? Θες να σου πω 1000 μειονεκτηματα αλλων επαγγελματων?Και στο φιναλε ριξε μια ματια στους υποψηφιους για τους 4500 ΕΠΟΠ που θα παρει φετος και θα καταλαβεις.Στη Διοικηση Ναυτικης Εκπαιδευσεως αν δεν κανω λαθος θελει πολυ βυσμα για να παει καποιος...... και μετα μιλας για βυσμα?Και προλαβες σε τοσους λιγους μηνες να δεις πως λειτουργει το συστημα?Και ο γαμπρος σου με τα χρονια που εχει αφου δεν του αρεσει μπορει αν θελει να αποχωρησει........ αληθεια γιατι δεν φευγει?
Kyaner Απρίλιος 7, 2005 #443 Απρίλιος 7, 2005 θα με κανεις να ψαξω να βρω scaner για να ανεβασω το φυλο μισθοδοσιας να το δεις ?Εκει που πηγα ναι με βυσμα πηγα, δε το αρνηθηκα ποτε....Οσο για τις 4 μερες, ασ ησουν και εσυ το καλοκαιρι μεσα να το εβλεπες μονος σου, τι αλλο να πω.Για τους 4500 ΕΠΟΠ που λες, εγω ξερω οτι απο 3 σειρες που πηρε περσυ, συνολικα 2500 ατομα, σχεδον οι 2000 παραιτηθηκαν εμμεσα η αμμεσα, οπως μπορεσε ο καθενας μεσα σε 4 μηνες υπηρεσιας, μαλλον απο τη καλο περαση το εκαναν......Ο γαμπρος μου δεν φευγει γιατι στα 35 του δεν εχει και πολλες ευκαιριες εξω με το απολυτηριο τεχνικου λυκειου που εχει.Τεσπα απο εξω πολλα λενε πολλοι, οποτε δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη η αποψη, δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, εγω απλα ηθελα να διορθοσω μερικες ανακριβιες που υποθηκαν εκ μερους σου, παντα κατα τη δικη μου γνωμη και συμφωνα με αυτα που γνωριζω.
ea6gka Απρίλιος 7, 2005 Author #444 Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner .Για τους 4500 ΕΠΟΠ που λες, εγω ξερω οτι απο 3 σειρες που πηρε περσυ, συνολικα 2500 ατομα, σχεδον οι 2000 παραιτηθηκαν εμμεσα η αμμεσα, οπως μπορεσε ο καθενας μεσα σε 4 μηνες υπηρεσιας, μαλλον απο τη καλο περαση το εκαναν...... 1. Κανανε λαθος εκτιμησεις2.Τους ειπαν οτι μη φοβαστε θα σας "φτιαξουμε"3. νομιζαν οτι θα ειναι για δευτερη φορα "φανταρια"4. τελικα διαψευστηκαν οτι πιασαν το παπα απο τα αχαμναειπαμε ο στρατος ειναι μια δουλεια που δε μπορει να την κανει ο καθενας μας αλλα σε οποιαδηποτε δουλεια και να πας με σκοπο το χαβαλε θα αποτυχεις, i shit you not
xrist Απρίλιος 7, 2005 #445 Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ειπαμε ο στρατος ειναι μια δουλεια που δε μπορει να την κανει ο καθενας μας αλλα σε οποιαδηποτε δουλεια και να πας με σκοπο το χαβαλε θα αποτυχεις, i shit you not Συμφωνω απολυτα ea6gka. -Για το φυλλο μισθοδοσιας θα'πρεπε να ξερεις οτι δεν τα εχει ολα μεσα -Κανενας δεν παει στη δουλεια για να καλοπερναει...αυτη ειναι νοοτροπια των Νεοελληνων(Ξερεις πολλους να ξεκινανε εργασια για πρωτη φορα και να καλοπερνανε?) -Ο γαμπρος σου θα μπορουσε να φυγει στα 12 χρονια αλλα δεν το εκανε γιατι βολευτικε. -Μην εισαι σιγουρος οτι ειμαι απο εξω! Το ειπα και πριν ειναι μια δουλεια με ιδιαιτεροτητες.. οποιος μπορει προχωρει... χωρις να ειναι κατακριτεος αυτος που δεν τη γουσταρει. Στο κατω-κατω οι θεσεις των διευθυντων θα μεινουν αδειες?
xrist Απρίλιος 7, 2005 #447 Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από giorikas παιδες κατι ασχετο:Για την ΣΤΥΑ εχετε ακουσει τπτ? http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1212
giorikas Απρίλιος 7, 2005 #448 Απρίλιος 7, 2005 ναι,ναι το γνωριζω αυτο απλα τα sites της ΣΤΥΑ και ΣΥΔ δεν παιζουν...
γερασιμος Απρίλιος 9, 2005 #449 Απρίλιος 9, 2005 δυο ερωτησεις...1)λενε οτι η θητεια το 2006 θα γινει 11 μηνες!εαν καποιος μπει νοεμβριο 2005 θα τον πιασει ή πρεπει να μπει απο ιανουαριο 2006?2)που ειναι καλυτερα αεροπορια ή ναυτικο?(οσον αφορα αδειες κτλ )ευχαριστω και παλι προκαταβολικα!!!
skelos1416003162 Απρίλιος 9, 2005 #450 Απρίλιος 9, 2005 1) οποιος μπει το 2006 κανει 11 μηνες2) www.omhroi.gr
Chris2004 Απρίλιος 9, 2005 #451 Απρίλιος 9, 2005 ’ντε και σε κατώτερα.....άντε να ξεζουμίσουμε καμιά αναβολή ακόμα μπάς και καταργηθεί.
ea6gka Απρίλιος 14, 2005 Author #452 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 [10-04-2005 00:09] ’ντε και σε κατώτερα.....άντε να ξεζουμίσουμε καμιά αναβολή ακόμα μπάς και καταργηθεί. μη χαιρεσε , θα πας. Για παραβίαση των «τουρκικών χωρικών υδάτων» στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων κάνει λόγο το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφορικά με την παρουσία τουρκικών ακταιωρών στην περιοχή που παρ ολίγον να οδηγήσει σε νέα ελληνοτουρκική ένταση την ώρα μάλιστα που ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης βρισκόταν στην Αγκυρα. Σύμφωνα με τη Hurriyet, δύο ακταιωροί της τουρκικής Ακτοφυλακής μετέβησαν από την Αλικαρνασσό και το Τουργκουτρεΐς στα Ίμια, όταν υπήρξε η πληροφορία ότι ελληνικό αλιευτικό βρίσκεται πλησίον των βραχονησίδων. Υπενθυμίζεται ότι και το 1996 η κρίση ξεκίνησε όταν δημοσιογράφοι της Hurriyet τοποθέτησαν τουρκική σημαία πάνω στα Ίμια. Ο κ. Μολυβιάτης χαρακτήρισε πολύ καλή και ικανοποιητική την επίσκεψή του στην Τουρκία, η οποία, όπως είπε, επιβεβαίωσε τη βούληση των δύο πλευρών να συνεχιστεί η προσπάθεια για τη βελτίωση της συνεργασίας. εχω χασει πασα ιδεα λεμε
stamatas Απρίλιος 14, 2005 #453 Απρίλιος 14, 2005 ειδα στη τηλεοραση το ολο σκηνικο. ειχαν παει οι τουρκοι δημοσιογραφοι στα ιμια. παει η ελληνικη ακτοφυλακη να τους πει να φυγουνε και οι δημοσιογραφοι λεγανε "ειμαστε απο το cnn γιατι να φυγουμε? ειμαστε σε τουρκικα υδατα"μηπως τελικα ειναι θεμα παρεξηγησης το ολο θεμα? μηπως απλα ουτε εμεις αλλα ουτε εκεινει ξερουν σε ποιον ανηκουν οι βραχονησιδες?γιατι αν δεν ανοικουν σε κανενα καλα κανουμε και τις κυνηγαμε να τις παρουμε δικες μας.
zyx Απρίλιος 14, 2005 #454 Απρίλιος 14, 2005 το ζητημα ειναι οτι αν σε μια αλλη χωρα. πχ γερμανια γαλλια κτλ γινοταν μια παραβιασει του εναεριου χωρου απο καποια χωρα. το ζητημα θα ειχε λυθη απευθεις. μαρεσει που ειμαστε και στην ευρωπη και καλα. δλδ τωρα που μπαινουν στην ελλαδα δεν παραβιαζετε η ευρωπη απο μια χωρα?
xrist Απρίλιος 14, 2005 #455 Απρίλιος 14, 2005 Kουμαντο δεν κανει η Ευρωπη Θοδωρη αλλα τα Αμερικανακια.Οσο θα βγαζουν οι Αμερικανικες Βιομηχανιες οπλα τοσο θα εχουμε θερμα η χλιαρα (σαν το χθεσινο) επεισόδεια.Τι θα κανουν οι φουκαραδες οι βιομηχανοι οπλων..... θα πεινάσουν? Ουουουστ κοπροσκυλα.......
Kyaner Απρίλιος 14, 2005 #456 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Kουμαντο δεν κανει η Ευρωπη Θοδωρη αλλα τα Αμερικανακια. Οσο θα βγαζουν οι Αμερικανικες Βιομηχανιες οπλα τοσο θα εχουμε θερμα η χλιαρα (σαν το χθεσινο) επεισόδεια. Τι θα κανουν οι φουκαραδες οι βιομηχανοι οπλων..... θα πεινάσουν? Ουουουστ κοπροσκυλα....... Nα και κατι στο οποιο συμφωνουμε
ea6gka Απρίλιος 14, 2005 Author #457 Απρίλιος 14, 2005 εγω διαφωνω με ολους. Το οτι δεν εχουμε εθνικη στρατηγικη δεν φταινε οι ξενοι, και οι τουρκοι ειναι φτωχοι και χρεωκοπημενοι αλλα εχουν μια εστω κατι εχουν στρατηγικη.Εμεις: ουτε δινουμε ουτε παιρνουμε, πρωτοτυπια
Kyaner Απρίλιος 14, 2005 #458 Απρίλιος 14, 2005 Kοιτα απο τη στιγμη που δεν καναμε κατι, μια κινηση εστω συμβολικη, για να δηλωσουμε τις δια8εσεις μας εναντιον των Τουρκων, οταν εγινε ο πανικος στα Ιμια, τωρα ειναι αργα, οπως και με τα Σκοπια και οποιοδηποτε αλλο εθνικο θεμα, μια ζωη κανουμε τους διπλοματες και μια ζωη παραδιδουμε ανευ ορων τα δικαιοματα μας.Οταν οι Ιταλοι βουλιαξανε ενα καραβι γεματο Αλβανους λαθρομεταναστες, τους εκραξε ολος ο κοσμος, αλλα βλεπει κανεις να εχει η Ιταλια το προβλημα με τους Αλβανους που εχουμε εμεις ?! Οχι βεβεα γιατι σου λεει ο Αλβανος, εκει βαρανε στο ψαχνο, παμε στους μλκς τους Ελληνες που στη χειροτερη θα μας κανουν τα εισητηρια να γυρισουμε πισω δωρεαν....Αυτο εχουν παρει χαμπαρι ολοι και βαρανε απο παντου, σου λεει αυτοι θελουν να το παιξουν Ευρο πεοι ειρηνιστες και υπερανο, αρα δε θα αντιδρασουν "ασκημα" οποτε βατατε και οτι βγει.
xrist Απρίλιος 14, 2005 #459 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner Nα και κατι στο οποιο συμφωνουμε Χεχε και στο τροφοδοτικο συμφωνουμε Αρχική απάντηση από ea6gka εγω διαφωνω με ολους. Το οτι δεν εχουμε εθνικη στρατηγικη δεν φταινε οι ξενοι, και οι τουρκοι ειναι φτωχοι και χρεωκοπημενοι αλλα εχουν μια εστω κατι εχουν στρατηγικη. Εμεις: ουτε δινουμε ουτε παιρνουμε, πρωτοτυπια Ε τωρα μου το χαλας Τελος παντων. Οι Τουρκοι εχουν το προνομιο να ειναι γειτονες με ολες τις καυτες περιοχες που ανοιξαν τα κοπροσκυλα... Ιρακ-Αφγανισταν (πετρελαια)... και παλιοτερα με τους Ρωσους. Δινουν βασεις περνουν money... ειναι απλο. Θυμισου ποσα πηρανε οταν τελικα αφησαν τα convoy να περασουν απο Τουρκικο εδαφος.
ea6gka Απρίλιος 14, 2005 Author #460 Απρίλιος 14, 2005 εμεις διωξαμε τις βασεις και παιρνουμε το πουλο(χωρις το μπαουλο)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.