ea6gka Μάρτιος 15, 2005 Author #401 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner Ασε και εγω ετρεχα με τη σφυριχτρα σα τροχονομος, μιασ και ηταν το μονο κομματι απο την εξαρτηση που δουλευε, ακομα και αν μερικες φορες κολλαγε το στραγαλι ΛΟΛ τι μου λες τωρα εγω ειχα κανει σκοπια και με αλεξισφαιρο , 10 κιλα αν θυμαμαι καλα , Μινωταυρος ηταν η μαρκα θα σε γελασω. Λιωσιμο σου λεω νομιζα θα κοπει η μεση μου στο 4ωρο
SLN Μάρτιος 15, 2005 #402 Μάρτιος 15, 2005 Πω ρε γμτ πρεπει να καθομαι να βαζω σοβαρες ασχολιες, επαγγελματα και ενδιαφεροντα στο προφιλ μου. Τελικα υπαρχουν ανθρωποι που τα κοιτανε..... Ενταξει τωρα?? Πως σας φαινομαι??
Kyaner Μάρτιος 15, 2005 #404 Μάρτιος 15, 2005 Χεχ που να δοκιμαζες εκεινο με ολες τις πλακες μεσα, να δεις τη γλυκα, κοντα 20κιλα, βαλε και γκετοζωνα ξυφολογχη φακο, σφυριχτρα, διπλο κρανος (πανω μερος σιδερο κατω πλαστικο) και το Μ4 επ ομου, σκετος βασιλιας καρναβαλος.... Μηπως ειχες και τη τυχη να κανεις ασκηση ΡΒΧ το καλοκαιρι ?
unseen Μάρτιος 15, 2005 #405 Μάρτιος 15, 2005 αλλο ενα thread με θεικη καταληξη. Εντελει μερικοι προκαλουν πολυ γελιο!!
vdeseris Μάρτιος 15, 2005 #406 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:20] Πω ρε γμτ πρεπει να καθομαι να βαζω σοβαρες ασχολιες, επαγγελματα και ενδιαφεροντα στο προφιλ μου. Τελικα υπαρχουν ανθρωποι που τα κοιτανε..... Ενταξει τωρα?? Πως σας φαινομαι?? SLN δεν είσαι σε διαγωνισμό ομορφιάς! Ακούς εκεί "Να κάνω καλύτερο τον κόσμο!" :hehe::hehe::hehe:
ea6gka Μάρτιος 15, 2005 Author #407 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner Χεχ που να δοκιμαζες εκεινο με ολες τις πλακες μεσα, να δεις τη γλυκα, κοντα 20κιλα, βαλε και γκετοζωνα ξυφολογχη φακο, σφυριχτρα, διπλο κρανος (πανω μερος σιδερο κατω πλαστικο) και το Μ4 επ ομου, σκετος βασιλιας καρναβαλος.... Μηπως ειχες και τη τυχη να κανεις ασκηση ΡΒΧ το καλοκαιρι ? εχω κανει FOST σε καλυψα?
Kyaner Μάρτιος 15, 2005 #408 Μάρτιος 15, 2005 OXI ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΑΝΤΡΑ !!!!Πετυχες και καμια παραλαβη ?!Εμενα παντως αυτο που μου τα εσπασε περισοτερο Σαλαμινα ηταν τα κουνουπια, ειχες 3-4 ωρες την ημερα να κοιμηθεις και δε σε αφηνανε τα μαμημενα. Σε καποια φαση ειχα ψεκαστι απο πανω ως κατω με Autan μπηκα στο sleeping bag και οταν ξυπνησα με ειχαν τσιμπισει στα χειλεια...... Ειμουνα λες και ειχα φαει μπουνιες, ευτυχως ηταν σκνιπα και εφυγε σε λιγες ωρες το πριξιμο.
SLN Μάρτιος 15, 2005 #409 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 16:27] SLN δεν είσαι σε διαγωνισμό ομορφιάς! Ακούς εκεί "Να κάνω καλύτερο τον κόσμο!" :hehe::hehe::hehe: Αυτο μου ηρθε στο μυαλο... απο το Miss Congeniality.... .... and world peace...... Υ.Γ. φιλαρακο δεν εισαι πλεον απλος χρηστης για να δικαιουσαι να κανεις off topic οποτε γουσταρεις... Εχεις υποχρεωσεις πλεον.... :rant: :fight: :tongue:
vdeseris Μάρτιος 15, 2005 #410 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:34] Αυτο μου ηρθε στο μυαλο... απο το Miss Congeniality.... .... and world peace...... Υ.Γ. φιλαρακο δεν εισαι πλεον απλος χρηστης για να δικαιουσαι να κανεις off topic οποτε γουσταρεις... Εχεις υποχρεωσεις πλεον.... :rant: :fight: :tongue: Δύο πράγματα θα σου πω.... Πρώτον: Α ρα! Δεύτερον: Θάνατος στην H.A.Fo.T.R.U.!!! :P
fanisk Μάρτιος 15, 2005 #411 Μάρτιος 15, 2005 Ακολουθει ακυρη ερωτηση...Τι γινεται με αυτα τα τυμπανα που λετε στον Εβρο??Κανεις να εξηγησει?
stamatas Μάρτιος 15, 2005 #412 Μάρτιος 15, 2005 lol τωρα ειδα τη συνεχεια στο ποστ: 1)οσον αφορα τις μεθοδους στην κουζινα ειναι αλιθινες. chris θα σου πω ενα περιστατικο. μια φορα ειχα αγγαρεια στα μαγειρια μεσημερι αυγουστου. λεει ο μαγειρας(σειρα μου), να ανακατεψω τη φασολαδα. εγω απειρος απο κουζινα κανω μ@λκια και πεφτει η κουταλα μεσα στο καζανι... εβγαλα τη πλαστικη παντοφλα ΑΣ, την εβαλα μεσα και σκαλωσε η κουταλα στην ακρη της και την τραβηξα. ωραιες εποχες 2)chris αν θελεις σου περιγραφω περιστατικα με φιδια, σκορπιους, ποντικια, κοριους, κουνουπια και κατσαριδες, αλλα δε θελω να σε φρικαρω...εισαι και ευαισθητο αγορι. 3)ειχα κολητο καψιμιτζη. αν θελεις σου λεω ιστοριες με "υγιεινες" τυροπιτες, ζαμπονοτυροπιτες, κρουασαν, γλυκα και λουκουμαδες 4)στο στρατο μην ανυσηχεις για αρρωστιες. με τα χημικα που τρως στο καλημερα δε παθαινεις τιποτα. μαλλον εσυ θα κολλησεις τα ποντικια αρωστιες και οχι αυτα εσενα. 5)τωρα που μιλισαμε για καθαριοτητα. γενναρης μηνας, Κως, 5κελσιου τη μερα, 7η συνεχομενη μερα σχηνακια στο βουνο. μας φερανε ενα βυτιο νερο να πληθουμε. ελαχιστοι πλυθηκαν. προτημουσα να ειμαι βρωμικος παρα να πεθανω απο πνευμονια. ημουν 15 μερες απλυτος με υπνο καθε μερα στο χωμα, και ασκησεις με οχηματα 8 ωρο καθημερινα. υπνος 3ωρο δηλαδη τα αρβιλα τα βγαζαμε 3 ωρες τη μερα @φανη μας ζαλησες με τα τυμπανα. ακομα να καταλαβεις οτι ειναι μ@λκια αυτο που λενε? φανταζεσαι τους εμπορους μαζι με το εμπορευμα να κουβαλανε και ενα τυμπανο μαζι στο αμαξι για να σου βαρεσουν εσενα στο κατσαβουνο να τους αφησεις να περασουν? τι ενωεις να περασουν οι εμποροι? να περασουν οι εμποροι απο τα συνορα ? να περασουν το συρματοπλεγμα το οποιο φιλαει ο σκοπος? και βαρανε το τυμπανο? αυτο δε γινεται με τιποτα.
fanisk Μάρτιος 15, 2005 #413 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas @φανη μας ζαλησες με τα τυμπανα. ακομα να καταλαβεις οτι ειναι μ@λκια αυτο που λενε?φανταζεσαι τους εμπορους μαζι με το εμπορευμα να κουβαλανε και ενα τυμπανο μαζι στο αμαξι για να σου βαρεσουν εσενα στο κατσαβουνο να τους αφησεις να περασουν?τι ενωεις να περασουν οι εμποροι? να περασουν οι εμποροι απο τα συνορα ? να περασουν το συρματοπλεγμα το οποιο φιλαει ο σκοπος? και βαρανε το τυμπανο?αυτο δε γινεται με τιποτα. Εισαι βλαμμενος??Εγω σας ζαλισα με τα τυμπανα??Καποιος αλλος ρωταει συνεχεια(ο billaras ισως?) και επειδη δεν ειδα καποια απαντηση...νομιζω...ρωτησα μπας κ μας εξηγησει καποιος τι γινεται με αυτα τα τυμπανα..Τι γινεται τελικα με τα τυμπανα??Αντε που σε ζαλισα κιολας...
stamatas Μάρτιος 15, 2005 #414 Μάρτιος 15, 2005 ναι οντως ο μπιλαρας ρωταει για τα τυμπανα.θα μας πει τελικα κανεις τι γινεται με αυτα τα τυμπανα? θα τουμπανιασουμε στο τελος
fanisk Μάρτιος 15, 2005 #415 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas ναι οντως ο μπιλαρας ρωταει για τα τυμπανα.θα μας πει τελικα κανεις τι γινεται με αυτα τα τυμπανα? θα τουμπανιασουμε στο τελος Ευχαριστω:flower:Κ εγω κατι τετοιο καταλαβα...οτι καποιοι χτυπανε τα τυμπανα..Τεσπα ας μας πει καποιος τι γινεται...
stamatas Μάρτιος 15, 2005 #416 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από KyanerΕμενα παντως αυτο που μου τα εσπασε περισοτερο Σαλαμινα ηταν τα κουνουπια, ειχες 3-4 ωρες την ημερα να κοιμηθεις και δε σε αφηνανε τα μαμημενα. Σε καποια φαση ειχα ψεκαστι απο πανω ως κατω με Autan μπηκα στο sleeping bag και οταν ξυπνησα με ειχαν τσιμπισει στα χειλεια ενα παλικαρι στη μοναδα μου νταλα καλοκαιρι για να "γλιτωνει" χρονο λεει, δεν εβγαζε ποτε την παραλαγη. ειχε γεμισει ο μλκας κοριους και νομιζε οτι τον τσιμπαγανε κουνουπια.εχω δει κουνουπια να κοβουν το φως απο προβολεα. στη σκοπια να γυριζουν γυρω απο το κεφαλι σου σαν μελλισες. να φανταστεις στη σκοπια περναμε φιδακι και το βαζαμε μεσα. και εβγαιναν τα κουνουπια απεξω.οχι ολα βεβαια γιατι υπηρχαν και κουνουπια κομαντο.
fanisk Μάρτιος 15, 2005 #417 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas lol τωρα ειδα τη συνεχεια στο ποστ: 1)οσον αφορα τις μεθοδους στην κουζινα ειναι αλιθινες. chris θα σου πω ενα περιστατικο. μια φορα ειχα αγγαρεια στα μαγειρια μεσημερι αυγουστου. λεει ο μαγειρας(σειρα μου), να ανακατεψω τη φασολαδα. εγω απειρος απο κουζινα κανω μ@λκια και πεφτει η κουταλα μεσα στο καζανι... εβγαλα τη πλαστικη παντοφλα ΑΣ, την εβαλα μεσα και σκαλωσε η κουταλα στην ακρη της και την τραβηξα. ωραιες εποχες 2)chris αν θελεις σου περιγραφω περιστατικα με φιδια, σκορπιους, ποντικια, κοριους, κουνουπια και κατσαριδες, αλλα δε θελω να σε φρικαρω...εισαι και ευαισθητο αγορι. 3)ειχα κολητο καψιμιτζη. αν θελεις σου λεω ιστοριες με "υγιεινες" τυροπιτες, ζαμπονοτυροπιτες, κρουασαν, γλυκα και λουκουμαδες Τα παραπανω θεωρεις οτι σε τιμουν που τα αναφερεις?????
voudas Μάρτιος 15, 2005 #418 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Τα παραπανω θεωρεις οτι σε τιμουν που τα αναφερεις????? χααχαχαχα Φάνη είσαι εκτός νοοτροπίας ελληνικού στρατού... εδώ ρε συ αυτά συμβαίνουν και σε πανάκριβα εστιατόρια...
spc Μάρτιος 15, 2005 #419 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas να ανακατεψω τη φασολαδα. εγω απειρος απο κουζινα κανω μ@λκια και πεφτει η κουταλα μεσα στο καζανι... εβγαλα τη πλαστικη παντοφλα ΑΣ, την εβαλα μεσα και σκαλωσε η κουταλα στην ακρη της και την τραβηξα Αρχική απάντηση από Voudas... εδώ ρε συ αυτά συμβαίνουν και σε πανάκριβα εστιατόρια... με άλλη μάρκα / τύπο παντόφλας / υποδήματος probably (ή μάλλον hopefully)...
fanisk Μάρτιος 15, 2005 #420 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas χααχαχαχα Φάνη είσαι εκτός νοοτροπίας ελληνικού στρατού... εδώ ρε συ αυτά συμβαίνουν και σε πανάκριβα εστιατόρια... Κωστα σιγουρα γινονται..αλλα δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος που τα αναφερει σαν να εκανε καποιο κατορθωμα?? SPC :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.