ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 http://tinypic.com/2151y1κριμα , οι τσατσοι εχουν κατακλυσει το στρατευμα. Το εθνος των λαμογιων. Μετα αμα ευχαριστει ο πρωθυπουργος μας τις ΗΠΑ μην στραβωσετε γιατι εμεις θα φταιμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Ελπίζω ο τίτλος να είναι υπερβολικός (κατι καθόλου απίθανο για εφημερίδα μιλάμε.) Περίμενω να γίνει εξάμηνο πως και πώς για να πάω παπούς μαζί με τον Βαγκουρίδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 26 φλεβαρη ξεμπερδεψα....ευτυχως δεν με απασχολει πλεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Μέχρι το 2010... έχω χρόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Το περίεργο που είναι;Δεν είμαστε ΕΛβετία ή Λουξεμβούργο για να καταργηθεί ο στρατός. Και επίσης από ότι ξέρω ο πρόσφατος θεσμός των ΕΠΟΠ εξελίχθηκε σε αποτυχία διότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών "την έιδαν" ...πολύ ....κάποιοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Το περίεργο που είναι;Δεν είμαστε ΕΛβετία ή Λουξεμβούργο για να καταργηθεί ο στρατός. Και επίσης από ότι ξέρω ο πρόσφατος θεσμός των ΕΠΟΠ εξελίχθηκε σε αποτυχία διότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών "την έιδαν" ...πολύ ....κάποιοι... Aυτο ακριβως.Κ χαιρομαι που ξεμπερδεψα στα νιατα μου με το στρατο γιατι αμα ειχα τπτ εποπια μεσα τοτε θα ειχαμε μεγαλο προβλημα με τα μυαλα που κουβαλανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Μακάρι να γινόταν 4 μηνο όσοι είναι να πάτε γιατί είναι μεγάλη ******* ,,,,εγώ έτυχα πάνω στην αλλαγή 18μηνο με 16μηνο ,,,, και έχω να πώ πολύ άσχημα πράγματα .... Με λίγα λόγια απολυθήκανε 2 σειρές μαζί απο το τάγμα , και πήγε η εμπλόκή σύννεφο... [ήδη πήγαινε 5 μέσα 1 έξω] Καλοκαιριάτικα έτυχε να καθίσω και 25 μέρες μέσα. ’τομα για σκοπιά δεν είχαμε , άτομα για καθαριότητες - αγκαρίες δεν υπήρχαν , γινότανε ότι ναναι , την ίδια μέρα μπορεί να έιχα σκοπια - αγκαρία - Και να ήμουν και 19ας αλλαγής . Απο ότι έμαθα μετά απο 1 χρόνο που απολύθηκα ,, τα πράγματα ήτανε 3ς χειρότερα . Καλά είναι να μειώνεται η θητεία , αλλά να μειώνονται και τα #$@$#στρατόπεδα , οι @#@!σκοπιές και τα λοιπά , Όσο για τους ΕΠΟΠ τι να σου κάνουν κι αυτοί , 3 υπηρείες το μήνα του λέγανε όταν τους καλούσανε , και έφτασε η υπόθεση να είναι 3ς χειρότεροι και απο φαντάροι , όχι οτι βέβαια δεν την είδανε και αυτοί ..... Στον στρατό μέσα και ο τελευταίος των Μοικανών που δεν ξέρει να γράψει ούτε το όνομα του την βλέπει ιστορία . Τώρα για το θέμα της κατάργησης λίγο δύσκολο , λόγω συνόρων ούτε η Ελβετία ούτε το Λουξεμβούργο έχουν τα σύνορα μας . .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 7, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 ερε φουστη μου μονο να ζηταμε ξερουμε, μονο τα δικαιωματα μας γνωριζουμε τις ελαχιστες υποχρεωσεις μας ουτε καν θελουμε να τις ακουμε. Αλλα πως να μην γινουμε ετσι αφου μας ξεσκιζουν καθε μερα σε μαλακιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάρτιος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 παντως ακομη και τωρα μπορει καποιος να κανει 6μηνο, 9μηνο ακομη και 3μηνοπαντρευεσαι πολλα κοριτσια στο bride.ruκανεις παιδια η και adopt αλλα ντενισηπας λιγο και οταν βαρεθεις χτυπας αναβολη και γενικα υπαρχουν λυσειςορεξη και μπαλακια να υπαρχουν και ολα μπορουν να γινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 7, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 κοιτα πριν παω σαφεστατα με την πλυση εγκεφαλου που μου ειχαν κανει φιλοι και γνωστοι δεν γουσταρα. Μετα δεν ειχα κανενα προβλημα και μπορω να πω οτι εμαθα και 5 πραγματα . Παντως αν προσεξεις βαζω πρωτο προσωπο πληθυντικου σε αυτα που γραφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Κ οταν θα γινουν ολα αυτα(το 2050) θα ησυχασουν κ μερικα παιδακια που φοβουντε μη τους πεσει ο κωλος αμα κρατισουν 2 ωρες το οπλο στη σκοπια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάρτιος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Κ οταν θα γινουν ολα αυτα(το 2050) θα ησυχασουν κ μερικα παιδακια που φοβουντε μη τους πεσει ο κωλος αμα κρατισουν 2 ωρες το οπλο στη σκοπια.... το θεμα δεν ειναι 2 ωρες αλλα 1800ωρες!!!βεβαια μαζι με τις φυλακες μπορει να διπλασιαστει η θητεια καποιου οποτε 1800 ωρες δεν ειναι και πολλες για καποιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 ......νατες οι "ιστοριες" που λεγαμε πριν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Προσωπικά μην μου πέσει ο κώλος δεν φοβάμαι και εξι μήνες θα πηγαινα ακόμα και εθελοντικά χωρίς προβλημα. Αλλά να αφήσω ένα χρόνο τις δουλειές μου και να παω να λιώνω κάπου κοιτάζοντας μια ημερομηνία μετρώντας μέρες αντίστροφα παραπάει. Τι να πουν και οι καημένοι οι φίλοι μου που κάναν 18μηνα. Ειναι και η όλη φάση. Ενας Ελληνογερμανός φίλος μου πήγε στρατο γερμανια και εκανε τέτοιου επιπέδου εκπαίδευση που όταν τελίωσε του έλειπε ο στρατος και είχε ξενερώσει πολύ. Βρεστε μου ένα τετοιο Ελληνα. (Σημειωση- το ατομο στο οποίο αναφέρομαι δεν είναι στρατό*****ς ούτε εθνικιστής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas σκεψου οτι ειναι η υποχρεωση σου προς την Ελλαδα και ενας αντρας πρεπει να ειναι συνεπης με τις υποχρεωσεις του.γινε αντρας ρε και κοψε τα αδερφιστικα. διαγράφω όλα τα προηγούμενα post μου, διότι αν απαντήσω δε θα με ξαναδείτε από το ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάρτιος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SnipsΚαι επίσης από ότι ξέρω ο πρόσφατος θεσμός των ΕΠΟΠ εξελίχθηκε σε αποτυχία διότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών "την έιδαν" ...πολύ ....κάποιοι... Tι παίχτηκε με τους ΕΠΟΠ; απολύθηκα όταν είχαν προκηρυχτεί πρώτη φορά οι θέσεις τέλος 2001 και μου είχε μείνει απορία με το τι στο καλό θα κάναν, πόσες υπηρεσίες, αν θα είχαν καθαριότητες - αγγαρίες, επιστασίες και βέβαια αν θα το έπαιζαν αιώνιοι παλιοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 7, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris διαγράφω όλα τα προηγούμενα post μου, διότι αν απαντήσω δε θα με ξαναδείτε από το ban... γιατι ρε μαστορα? χαλαρωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 7, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Dorian Tι παίχτηκε με τους ΕΠΟΠ; απολύθηκα όταν είχαν προκηρυχτεί πρώτη φορά οι θέσεις τέλος 2001 και μου είχε μείνει απορία με το τι στο καλό θα κάναν, πόσες υπηρεσίες, αν θα είχαν καθαριότητες - αγγαρίες, επιστασίες και βέβαια αν θα το έπαιζαν αιώνιοι παλιοί. θα σου πω , ετυχε να δω 3 σειρες εποπ, η πρωτη σειρα μαμουσε τις αλλες και η ζωη κυλουσε αργα και ηρεμα. Βεβαια μεχρι να ερθει η δευτερη σειρα ειδαν και παθαν αλλα τι να κανουμε οταν ερχοντουσαν σε μαι φρεγατα και η πρωτη κουβεντα ηταν ο μπαμπας μου ειναι αυτος .....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Κ οταν θα γινουν ολα αυτα(το 2050) θα ησυχασουν κ μερικα παιδακια που φοβουντε μη τους πεσει ο κωλος αμα κρατισουν 2 ωρες το οπλο στη σκοπια.... η σκοπια δεν καιει και πολυ....το χωσε(κουβαληματα) ειναι αυτο που θελουνε ολοι να αποφυγουνε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάρτιος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Κ οταν θα γινουν ολα αυτα(το 2050) θα ησυχασουν κ μερικα παιδακια που φοβουντε μη τους πεσει ο κωλος αμα κρατισουν 2 ωρες το οπλο στη σκοπια.... Φίλε μου δεν είναι να σου πέσει ο κώλος 2 ώρες στη σκοπιά. Το να πάει ο άντρας στρατό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος για τον ίδιο. Πρέπει να δουλεύεις 1αν χρόνο για να βγάλεις τα έξοδα του στρατού. Βάλε και τον έναν χρόνο που πάς στρατό -2χρόνια έσοδα. ’ν συμπεριλάβεις ότι σε αυτόν το χρόνο η διακοπή της δουλειάς σου μειώνει την επαγγελματική κατοχύρωσή και εξέλιξή σου. Συνεπώς όταν επιστρέψεις, άν είσαι τυχερός και σε περιμένει η ίδια δουλειά τότε ξεκινάς σχεδόν απο την αρχή. Αν ΔΕΝ σε περιμένει η ίδια δουλειά χάνεις επιπλέον χρόνο δηλαδή επιπλέον ΕΣΟΔΑ. Σε αυτό το στάδιο το κόστος μεταφέρεται στον μπαμπά που αναγκαστηκά θα σε ταΐζει.Αυτό λοιπόν εκτός απο το Τεράστιο κόστος που έχει για σένα έχει και για την οικογένειά σου, που σημαίνει ότι αντί αυτά τα χρήματα να επενδύονται πρός όφελός σου αλλά και της γενικότερης οικονομίας, σπαταλώνται για να μπορέσεις να επιβιώσεις.Τέλος ο Στρατός δίνει μεγαλύτερο πλεονέκτημα στις γυναίκες στην αγορά εργασίας γιατί έχουν τη δυνατότητα να απορροφήσουν πιο γρήγορα τις θέσεις εργασίας.Θα ήταν 1000 φορές προτιμότερο να εξαγοράζεται η θητεία. Παράδειγμα θα δουλεύεις ένα χρόνο για να τη ξεπληρώσεις, αλλά θα εξοικονομούσες το χρόνο που θα χάσεις στη θητεία και το χρόνο για να βρείς δουλειά. Έτσι και θα προσέφερες περισσότερα στο κράτος ώστε να μπορέσει να συντηρήσει έναν ΣΩΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ επαγγελματικό στρατό και όχι άτομα τα οποία τα οποία πάνε να λουφάρουν. Μαζί σε αυτούς και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.