mix0s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Καλημέρ σας, Έχω ένα domain και πάνω του έχω 4 mail accounts.Λόγο του ότι ο χώρος είναι περιορισμένος και θα με ενδιέφερε να κρατάω κάποιων μηνών e-mails, ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάνει και πιο συγκεκριμένα να χρησιμοποιεί σαν backup όλων αυτών σε NAS, είδα στο QNAP που έχω ήδη για αποθήκευση αρχείων ότι γίνετε μέσω του προγράμματος Xmail αλλά δυσκολεύομαι αρκετά να το στήσω. Αρχικά θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτό, για αν αποφύγω να τα αποθηκεύω σε pc... Το έχει προσπαθήσει άραγε κανείς? Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από mix0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaaragr Ιανουάριος 11, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Windows Domain έχεις? Ποιο mail προγραμμα χρησιμοποιεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mix0s Ιανουάριος 11, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Windows domain τι εννοείς? Εχω κάνει hosting σε μία εταιρία που από εκέι πήρα και το domain (xxxxx.gr) Το πρόγραμμα που χρησημοποιώ τώρα είναι το thunderbird και τα τραβάω εκέι τα mail (λογαριασμό POP3). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaaragr Ιανουάριος 13, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 http://kb.mozillazine.org/Profile_backup Ριξε μια ματια εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts