kv3d Μάρτιος 8, 2005 #41 Μάρτιος 8, 2005 Τι κανουν 16γιγα μνημη:Ανοιγουμε το 3d studio ,το μοντελο ενος σταδιου η ενος αλλου πολυπλοκου μοντελου:3.000.000vertices.Ανοιγουμε το radiocity και βαζουμε mesh 0,02mεκτελουμε τον υπολογισμο.Αυτο σημαινει οτι 1m2 χωριζεται σε 2-2500 vertices αναλογα την θεση του Προσοχη μην το κανετε οσοι εχετε fx55 με 2γιγα μνημη γιατι θα κολλησειΔεν ξερουμε τι κανει ο γιατρος ,μπορει να τα χρειαζεται,κι αν κοκορευεται και λιγο ,τι εγινε?Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω,Εμενα το λιγοτερο που με νοιαζει στους φιλους μου ειναι το κοκορεμα τουςΣυμφωνω παρ'ολα αυτα οτι η αξια στην ferrari ειναι στα μυαλα που την εκαναν πραξη ,δηλαδη στην πατεντα και την επινοηση ,την μεταμορφωση κι οχι τοσο στο ιδιο το αυτοκινητο. Αντιστοιχα ενα σεατ που καποιος του βγαλε τα ματια ,αλλα κερδιζει ντακαρ αξιζει παραπανω απο ferrari.Αποδειξη, ο Administrator που ολοι θαυμαζουμε εδω μεσαDoom3 θα παιζει καλητερα με 2Ultra και FX απο οτι με δυο Quadro4400 και 2Οπτερον252Απιθανο να υποστιριζει πολυεπεξεργασια ενα παιχνιδι.
unstoppable Μάρτιος 8, 2005 #42 Μάρτιος 8, 2005 Ελεος ρε παιδια, το θεμα δεν ειναι αν ο ανθρωπος ειναι κανας expert στα PC αλλα τι συστημα μπορει να φτιαξει καποιος αν εχει χρηματα, δεν βλεπουμε δυστηχως benches καθε μερα απο τετοια συστηματα, αφου ο ανθρωπος ειχε τα λεφτα καλα εκανε και το εφτιαξε το συστημα και το δειχνει. Δηλαδη οσοι απο εμας δεν εχουμε χρηματα να παρουμε FX θα πρεπει να αρχισουμε να την λεμε σε οποιον εχει FX. O καθενας κανει οτι καλυτερο μπορει με το εξοπλισμο που εχει.
Vasot Μάρτιος 8, 2005 #43 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:50] έχεις δει πολλές εφαρμογές εσύ να θέλουν πάνω από 2GB? Kαλα τα διαβασες αυτα που ειπα η τα επαναλαμβανειςΤο ιδιο ερωτημα κανω και εγωΑρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:50] διάβασες το thread του?16gb ram έχει, όχι 6. κοίτα το να βάζεις ένα γραφίστα- 3d artistπάνω από ένα γιατρό που χρησιμοποιεί digital imaging,σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης των αναγκών.επίσης λέει ότι σε εφαρμογές του χρησιμοποιεί μέχρι 9-11 GB. Κοιτα στο προβλημα καντανοησης των αναγκων το ιδιο θα ελεγα και για σενα ετσι οπως το θετεις αγαπητεΠαρεπιπτοντος ναι ειμαι Γραφιστας και ξερω πολλη καλα τι εστι 3d Max kai Μaya αλλα και τι εστι Photoshop CS το οποio κανει και χρηση Multithreading αλλα και εκμεταλευετε την RAM στο επακρο (οσο περισσοτερη τοσο το καλυτερο για το συγκεκριμενο προγραμμα επεξεργασιας εικονας)Ο Υπολογιστης σε ενα Γραφιστα\3d Artist ειναι το δεξι του χερι και δεν μπορει να κανει τελικο προτυπο χωρις αυτο Ενω ο Γιατρος μπορει να κανει την δουλεια του και χωρις την χρηση υπολογιστη για αυτο μην μου λες μπαρουφες τωραΤο που λεει οτι ειναι μονο για δουλεια εγω το βρισκω δικαιολογια και απο την στιγμη που το διαφημιζει στο Internet και με εικονες δεν βρισκω το λογο, εγω πιστευω για εντυπωσιασμο το κανει περισσοτερο και οχι για ενημερωσηΝαι Σιγουρα το χρησιμοποιει και για δουλεια αλλα εγω περισσοτερο πιστευω οτι για φιγουρα το κανει και απλως ηθελε να κανει το Σουπερ μηχανημα γιατι ετσι του αρεσε σαν χομπιστας Αλλα οχι οτι το εχει τοσο αναγκη και δεν μπορει να ζησει και χωρις αυτο και δεν μπορει να χειρουργησει χωρις αυτο Οπως ειπα Μεγια του με χαρα και εγω το ιδιο θα εκανα αμα εβγαζα οσα λεφτα βγαζει αυτος αλλαΣκεψου ομως ολοι οι Γιατροι να ειχαν αναγκη απο ενα τετοιο υπολογιστη μονο και μονο για να κανουν ΧειρουργειοΑυτος ο Υπολογιστη οχι μονο για Γιατρο δεν κανει αλλα μαλλον για Server για την Nasa κανει περισσοτερο ετσι οπως τον εχει φτιαξει
unstoppable Μάρτιος 8, 2005 #44 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot.......Αυτος ο Υπολογιστη οχι μονο για Γιατρο δεν κανει αλλα μαλλον για Server για την Nasa κανει περισσοτερο ετσι οπως τον εχει φτιαξει 2 opteron σε υπολογιστικη ισχυ δεν ειναι τιποτα το φοβερο στον χωρο των server, μονο η ποσοτητα της RAM εντυπωσιαζει λιγο
Vasot Μάρτιος 8, 2005 #45 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:12] 2 opteron σε υπολογιστικη ισχυ δεν ειναι τιποτα το φοβερο στον χωρο των server, μονο η ποσοτητα της RAM εντυπωσιαζει λιγο Δεν εννοουσα στην κυριολεξια βρε Unstoppable "που λεει ο λογος"
nobig Μάρτιος 8, 2005 #46 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Καλα ρε παιδια θα σας εδιναν φεραρι και θα σκεφτοσασταν να παρετε toyota και seat????? ΗΗΗΗΗΗμαρτον! Προσωπικά θα έπερνα την Ferrari, θα την πούλαγα την ίδια μέρα και θα έπερνα ένα τέτοιο για να κάνω μερικούς γρήγορους να αφρίζουν. Θα έπαιρνα και ένα αυτοκίνητο για κάθε μέρα και τα υπόλοιπα στην άκρη
SlotKiller Μάρτιος 9, 2005 #47 Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEOΥΓ: Ρε slotkiller όταν είσαι σε κοινόχρηστο pc (πχ Πανεπιστήμιο Νετκαφέ κτλ) θυμήσου να κάνεις και κανα logout.... axxxaaaxaxxaxa lolll!!!καλα τι εκανες εσυ στο πα.πει?μαλλον θα βιαζομουν και δεν προλαβα!λεω και γω..... γιατι μου εμφανιζει αυτο το θεμα ως subscribed.... εγω πρωτη φορα το βλεπω! λολ!thanx man!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.