Seeker Μάρτιος 7, 2005 #21 Μάρτιος 7, 2005 Δεν μπορώ να αρνηθώ οτι και εγώ, όπως και οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) εδώ μέσα, θα ήθελα ένα τέτοιο μηχάνημα. Όπως σωστά ειπώθηκε πάνω όμως το να πάρεις τέτοιο μηχάνημα και να μην το αξιοποιήσεις στο 1000% είναι κατακριτέο.Κάποιος ανέφερε κάτι για την φτώχια στον κόσμο, εγώ δεν θα διαφωνήσω οτι αφού ο φίλος εργάστηκε για να βγάλει τα λεφτά τότε έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αγοράσει ότι θέλει όσο ακριβό κι αν είναι. Αλλά και μόνο για τον λόγο οτι δίπλα μας (γιατί με το αεροπλάνο η αφρική είναι πολύ κοντά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου) υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν απο πείνα και να έπαιρνε οποιοσδήποτε τέτοιο PC δεν θα έπρεπε να βγεί να πεί πόσο κόστισε.Κατα τα άλλα είναι ένα πάρα πολύ καλό PC, βάζω στοίχημα όμως πως σε 5 χρόνια οι περισσότεροι εδω μέσα θα το βλέπουμε σαν mid-to-low level PC και όχι σαν το θαύμα που τώρα είναι.
Dj_Seps Μάρτιος 7, 2005 #22 Μάρτιος 7, 2005 Ρε παιδια κακα τα ψεματα αλλα η συνθεση του υπολογιστη ειναι εξωφρενικη!Δεν λεω και εγω θα ηθελα εναν τετοιο υπολογιστη!Ομως ο τυπος το εχει παρακανει!16giga ram !! Εγω παντος δεν θα εφτιαχνα εναν τετοιο υπολογιστη!Εδω καλα καλα δεν ξερουμε που του χρησιμευει ολη αυτη η μνημη!Για εμενα ειναι αχρηστη!
fanisk Μάρτιος 7, 2005 #23 Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kv3d Παντως ο τυπος ειπε οτι το εφτιαξε για Medical imaging ,ν αυτο δεν ειναι απλα εικονες και γραφηματα απο ιατρικα μηχανηματα αλλα ειναι και Virtual imaging,και μαλιστα το παραγει ο ιδιος ,τοτε οντως το θελει το μηχανημα,Ενα πνευμονι εχει πιο πολλα Vertices απο το σταδιο Καραισκακη.Οι Quadro αν καταλαβα καλα προεκυψαν απο mode Φανταζεσαι να το βαλει για Folding at home, Seti, FAD κλπ??Θα τελειωνει τα units πολυ γρηγορα!!
.38-.45 Μάρτιος 7, 2005 #24 Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_Seps [Σήμερα, στις 18:24] Εδω καλα καλα δεν ξερουμε που του χρησιμευει ολη αυτη η μνημη! I allocate part of the RAM as a virtual drive.η φωτο ομως απο τη δουλεια ειναι ολα τα λεφταhttp://www.nvnews.net/vbulletin/attachment.php?attachmentid=10221
fanisk Μάρτιος 7, 2005 #25 Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 η φωτο ομως απο τη δουλεια ειναι ολα τα λεφταhttp://www.nvnews.net/vbulletin/attachment.php?attachmentid=10221 Ειναι ειναι!!Παιδες γιατρος ειναι, με τον κοπο του εβγαλε τα λεφτα του(οχι απαραιτητα φακελακια...δεν ειναι ολοι ετσι) ας τα χαλασει οπου θελει...Εφτιαξε ενα πολυ γρηγορο πισι κ μπραβο του!
.38-.45 Μάρτιος 7, 2005 #26 Μάρτιος 7, 2005 3. I only have one monitor hooked up to it (the 243T), since I mostly use this rig for home and some work. The four monitors in the other pic are from a medical workstation at one of the hospitals I help. Each monitor in that pic is 5 megapixels and only black and white. It is used exclusively for viewing x-rays, MRI, CT, etc. You wouldn't want those monitors, they're $15,000 each and only B&W.
kv3d Μάρτιος 7, 2005 #27 Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 η φωτο ομως απο τη δουλεια ειναι ολα τα λεφτα πολυ καλη δουλεια,εγω παντος θα εδινα αλλα 100ευρο για να φτιαξω τα σοβατεπια ,που'ναι κομματια.Αναφερωμαι στην εικονα ,που δειχνει το Workstation του νοσοκομιου.
daospi Μάρτιος 7, 2005 #28 Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kv3d [Σήμερα, στις 21:55] πολυ καλη δουλεια,εγω παντος θα εδινα αλλα 100ευρο για να φτιαξω τα σοβατεπια ,που'ναι κομματια.Αναφερωμαι στην εικονα ,που δειχνει το Workstation του νοσοκομιου. :clap: :clap: :clap: Πάντως θέλει και άλλο desktop επειγόντως....
planetman Μάρτιος 7, 2005 #29 Μάρτιος 7, 2005 Και γιατί δεν πήρε έναν υπερυπολογιστή να του κρατήσει και μερικά χρονάκια;
jax7480 Μάρτιος 8, 2005 #30 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos σορυ φιλαρακι αλλα προτιμαω να βλεπω μια απειραχτη φεραρι,παρα να βλεπω κανενα seat με κιτς αεροπλανικες αεροτομες και απειρα μπλε λαμπακια λες και βλεπεις χριστουγγενιατικο δεντρο... Of course you know this means WAR!!!
Athens2004 Μάρτιος 8, 2005 #31 Μάρτιος 8, 2005 E εντάξει το παράδειγμα Ferrari - seat είναι τραβηγμένο . Γιατί δεν λές Ferrari - Τoyota celica με ζαντες OZ και ένα χαμήλωμα μόνο ...Ferrari - Rx8 Ferrari -Impreza Ferrari -Evo . Bασικά η σύνθεση αυτή πιό πολύ προς την εκκεντρικότητα κλέινει . Με έναν fx 55 sli 6800u δηλαδή με πολλαπλάσιο προς τα κάτω κόστος ,,, θα είχε πολλαπλάσιες προς τα κάτω επιδοσεις ?
morfeas-dsl- Μάρτιος 8, 2005 #32 Μάρτιος 8, 2005 Καλα ρε παιδια θα σας εδιναν φεραρι και θα σκεφτοσασταν να παρετε toyota και seat????? ΗΗΗΗΗΗμαρτον!
LL_NEO Μάρτιος 8, 2005 #33 Μάρτιος 8, 2005 You wouldn't want those monitors, they're $15,000 each and only B&W. Με 744 hi res photos B&W της Μόνικα Μπελούτσι δε θα με χαλούλου καθολούλου να είχα κανα τέτοιο ΥΓ: Ρε slotkiller όταν είσαι σε κοινόχρηστο pc (πχ Πανεπιστήμιο Νετκαφέ κτλ) θυμήσου να κάνεις και κανα logout....
outlaw Μάρτιος 8, 2005 #34 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 08:31] E εντάξει το παράδειγμα Ferrari - seat είναι τραβηγμένο . Γιατί δεν λές Ferrari - Τoyota celica με ζαντες OZ και ένα χαμήλωμα μόνο ...Ferrari - Rx8 Ferrari -Impreza Ferrari -Evo . Bασικά η σύνθεση αυτή πιό πολύ προς την εκκεντρικότητα κλέινει . Με έναν fx 55 sli 6800u δηλαδή με πολλαπλάσιο προς τα κάτω κόστος ,,, θα είχε πολλαπλάσιες προς τα κάτω επιδοσεις ? Και που να δείς κόντρα θανάτου seicento versus ferrari.......και ferrari να μας δίνανε αμφιβάλω αν θα κρατούσε πάνω απο 1 εβδομάδα (ή θα έσπαγε στις λακούβες ή σε κανα τοίχο).Τον FX και τις ultra δεν τα πήρε διότι.....τότε δεν θα μίλαγαν 40 κ@βλωμένοι ανα τον κόσμο για την σύνθεσή του.
Athens2004 Μάρτιος 8, 2005 #35 Μάρτιος 8, 2005 Έτσι είναι φίλε outlaw . Και άν ήτανε αλάνι , θα έβγαινε μία μέρα και θα έλεγε , Κύριοι αυτό το μηχάνημα έχω , θα έδινε 2-3 benchs . :jump: και θα μέναμε ψιλομαμάκες όλοι . Δεν θα έλεγε ...ποσο πήρε τις μνήμες , ....και τί ωραία οθόνη έχει και μεγάλη ,. Και γώ μεγάλη την έχω. Ούτε τί ωραία παίζει το far cry- doom klp. :tomato: E χάρηκα πολύ λοιπόν , σαν να πάρεις μια Ferrari και να λές θαυμα - θαυμα , 300αρισε [το αυτονόητο δηλ] Οσο για το ferrari vs toyota , και γώ σε περίπτωση ''τσάμπα'' ferrari θα έλεγα [και 1 παιδί 5 χρονών επίσσης] Το θέμα είναι όμως ότι Τoyota celica παίζει φάση να πάρω αυριο.... μεθαυριο.... , ενώ Ferrari ποτε., μόνο θα λέω τι ωραία και καλή είναι . Απλώς η σύγκριση seat---> ferrari είναι άδικη για τον λόγο ότι ειναι σαν να λεμε το pc του ανωτέρω κυρίου vs c64. Αυτή είναι και η [μπορει και ΄λανθασμένη ] γνώμη μου
Vasot Μάρτιος 8, 2005 #36 Μάρτιος 8, 2005 Με πατερουλη τον Bill Gates η αν ειχα ισοτιμο μισθο με ενος Πλαστικου χειρουργου και εγω τετοιο υπολογιστη θα ειχα τωραΑμα εχεις τα λεφτα να τα "χαλας" για πανακριβες μη αναγκαιες αναβαθμισεις δεν σε νοιαζει...ενω αμα δεν τα εχεις απο δω και απο κει προσπαθεις να τα βολεψεις
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #37 Μάρτιος 8, 2005 δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπετε έτσι.αν το χρειάζεται για τη δουλειά του δηλαδή δεν έπρεπε να το πάρει?ή είναι πρόβλημα οι οθόνες του νοσοκομείου? έλεος!ένας NMR(MRI) τομογράφος κάνει 2-3 milion euros,τα pc κι οι οθόνες είναι το πρόβλημα? επίσης αν θέλει να δουλεύει σπίτι, καλά έκανε που πήρε το κτήνος, εδώ άλλοι παίρνουν κτήνη για να τρέχουν superpi, αυτός τουλάχιστονδουλεύει με αυτό (με σοβαρές εφαρμογές...)
Vasot Μάρτιος 8, 2005 #38 Μάρτιος 8, 2005 Mπα δεν το πιστευω aytoΓιατρος ειναι η δουλεια του και ειναι φανατικος με τους Γρηγορους υπολογιστεςΟυτε 3D Artist ειναι ουτε Μεγαλογραφιστας για να πεις οτι χρειαζεται Βαρεων βαρων υπολογιστηΕνταξει ηθελε οτι καλυτερο και να κανει φιγουρα με αυτο6.0GB RamYπαρχει προγραμμα που εκμεταλευετε τοσο πολλη μνημη στην σημερινη αγορα1.0GB η 2.0GB δεν του εφτανε ??Τελοσπαντων δικαιωμα του και ας το χαιρεται και εγω το ιδιο θα εκανα αμα ειχα τοσα λεφτα
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #39 Μάρτιος 8, 2005 διάβασες το thread του?16gb ram έχει, όχι 6. κοίτα το να βάζεις ένα γραφίστα- 3d artistπάνω από ένα γιατρό που χρησιμοποιεί digital imaging,σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης των αναγκών.επίσης λέει ότι σε εφαρμογές του χρησιμοποιεί μέχρι 9-11 GB.έχεις δει πολλές εφαρμογές εσύ να θέλουν πάνω από 2GB?τα win που χρησιμοποιείς δεν νομίζω ότι κάνουν addressing πάνω από 4.
def Μάρτιος 8, 2005 #40 Μάρτιος 8, 2005 ρε παιδια δηλαδη το προβλημα ειναι γιατι ο ανθρωπος εχει τετοιο συστημα; o Dagalidis το παιδι μας ποσταρε ενα ωραιο θεμα αυτο να κοιταξουμε, που οντος ειναι πολυ ενδιαφερον,σπανια βλεπεις τετοια συστηματα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.