xartokouti Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2016 Καλησπέρα Έχω παραγγείλει το lg gflex 2 και ακόμα δεν το έχω παραλάβει και δεν ξέρω αν θα πρέπει να δεχτώ κάποια updates του android που θα μου βγάλει διαθέσιμα όταν θα το ενεργοποιήσω για πρώτη φορά. Το κινητό βγήκε πριν πολλούς μήνες και υποθέτω πως θα έχουν βγει updates από τότε. Απλώς επειδή έχω ακούσει από πολλούς ότι τα updates χαλάνε την απόδοση του κινητού και εφόσον δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 10, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Ακόμα δεν έχει έχει βγει 6.0 αλλά η τελευταία 5.1 είναι καλύτερη από το αρχικό 5.0 που είχε η συσκευή όταν κυκλοφόρησε. Δεν ξέρω με τι έκδοση θα έρθει αλλά ότι έχει βγει μέχρι τώρα κάνε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 10, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Όσες σου βγάλει θα τις κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 10, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Εγώ πάντως τις έβαλα στις γυναίκας μου και δεν πρόσεξα κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts