GoMaR Ιανουάριος 28, 2016 #281 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Καλά ντε μη βαράτε είχα μια ελπίδα Μήπως άλλαζαμε αμάξι γιατί σκούριασε αυτό.lol 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 28, 2016 #282 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Για να μην γινει καποιο μπερδεμα στα μελλοντικα αποτελεσματα?Ο Στελιος ηταν 1ος χθες και φοβαμαι μην δεν ανταποκριθω στις οποιες προσδοκιες του.Στα αποτελέσματα το ΜΟΝΟ που μετράει είναι η βαθμολογία της ομάδας πάντως, οπότε δεν τίθεται θέμα! Για το 2ο που λες, αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι balanced ομάδες. 2 γρήγοροι σε 1 ομάδα θεωρείται imbalance για αυτό το cup. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 28, 2016 Author #283 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 3 και απο μενα αλλα με τρωει κατι και θα το πω. Μηπως αφου ξεκινησε ο Κυριακος με τον Στελιο να παραμεινουν ετσι? Και γω να κανω με καποιο αλλο παιδι ομαδα? Για να μην γινει καποιο μπερδεμα στα μελλοντικα αποτελεσματα? Ο Στελιος ηταν 1ος χθες και φοβαμαι μην δεν ανταποκριθω στις οποιες προσδοκιες του. Nope, την πάτησες έχεις κολλήσει με μένα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Ιανουάριος 28, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #284 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 (edited) εφοσον θα κανει αρκετα χιλιομετρα , ειπα να το περασω ενα χερι βαψιμο.Τελος η σκουρια!! @thazio θα σου δωσω τα μαπς να τα εχεις! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2016 από GoMaR 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιανουάριος 29, 2016 #285 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Ε ναι τώρα το συζητάμε!!! Βέβαια Ghost busters Racing δεν είναι... αλλά κάτι κάνει!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 29, 2016 #286 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 ετοιμάσου να αλλάξεις το αβαταρ πάλι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 29, 2016 #287 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 (edited) Επιτέλους!!! Θα ασχοληθώ με την οδήγηση!!! ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΣΟΝΑ!!! welcome to the club! (Μόλις τελειώσουμε με όλα αυτά skins WAMTA - skins CLC κλπ θα "βάλω μπρος" τρελό project, και νομίζω θα εκτοξευτούμε ως community) Άσε τα ABARTH και ασχολήσου με τις lotus βρε Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2016 από thazio 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 29, 2016 #288 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 έβαλα τον Σωκράτη να φτιάξει το δικό του στην λοτους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 29, 2016 #289 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Ο λαος απαιτει σκιν για του λοτους το κορμιν 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 29, 2016 #290 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Επιτέλους!!! Θα ασχοληθώ με την οδήγηση!!! ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΣΟΝΑ!!! welcome to the club! (Μόλις τελειώσουμε με όλα αυτά skins WAMTA - skins CLC κλπ θα "βάλω μπρος" τρελό project, και νομίζω θα εκτοξευτούμε ως community) Άσε τα ABARTH και ασχολήσου με τις lotus βρε Φαντασια για Σεννα και Αλονσο θελω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 29, 2016 #291 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Από περιέργεια, οι ζάντες δεν "βάφονται" ή είναι μπελάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 29, 2016 #292 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Βάφονται αλλά είναι χρονοβόρο (όχι και πολύ βέβαια αλλά αθροιστικά όλα αυτά είναι πήξιμο) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2016 #293 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 Αναπληρωματικους οδηγους εχουμε ; η επρεπε να ειχαμε δηλωσει εξαρχης ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 30, 2016 #294 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 (edited) Αναπληρωματικους οδηγους εχουμε ; η επρεπε να ειχαμε δηλωσει εξαρχης ;Τι εγινε? εσπασες απο την πιεση? Αν φταιω εγω με αυτα που ειδες στο replay θα δειξω επιεικεια αν βρεθεις πισω μου. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 30, 2016 από fatalara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2016 #295 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 χαχαχα θα σκεφτω τοτε πως θα πραξω!! Μπορει να κανω τα κολπα του βητα! σκαει προτζεκτ στη δουλεια και δε γνωριζω αν θα ειμαι available:/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 30, 2016 Author #296 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 χαχαχα θα σκεφτω τοτε πως θα πραξω!! Μπορει να κανω τα κολπα του βητα! σκαει προτζεκτ στη δουλεια και δε γνωριζω αν θα ειμαι available:/ Ο Κυριάκος είναι μπαλαντέρ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 30, 2016 #297 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 Λίγο αργά αλλά δήλωσα συμμετοχή κι εγώ. Άν βρεθεί άλλος ένας να μπούμε απο το επόμενο ας πουμε. Τέλειωσα εξεταστική. Θα μπούμε? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 30, 2016 #298 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 Άρα Κυριάκος αντικαθιστά Gomar που ίσως δεν τρέξει την Τετάρτη και μπαίνει νέα ομάδα με Τάσο και Στάθη. Ενημερώστε για όνομα ομάδας και ποιο αυτοκίνητο θα πάρει ο καθένας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2016 #299 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 Ο Κυριακος θα ειναι standby μεχρι και πριν τον αγωνα γιατι θα το μαθω τελευταια στιγμη δυστηχως.Τυχεροιιιιι δε θα κανω πρακτις αν τρεξω.Κυριακο βασιζομαι πανω σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Ιανουάριος 31, 2016 #300 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2016 Εγω δεν έχω πρόβλημα όποιο και αν πάρω. Άς διαλέξει ο Τάσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts