Anthemius Ιανουάριος 25, 2016 #241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2016 (edited) Προτιμούμε να μην την δώσουμε! Συμφωνώ! Καθώς επίσης θα παρακαλούσα να κλείνατε το RSR για τους αγώνες του WAMTA (το όνομα πώς σας ήρθε? ) για να μη βλέπουμε ούτε από εκεί τους χρόνους σας και τρομάζουμε! Α! επίσης αποφάσισα να έχω ctrl-L off για να μη ξέρω ποιος είναι αυτός που θέλει να με προσπεράσει και υποσυνείδητα του κάνω χώρο! χμ... μήπως όμως αν τα κάνω όλα αυτά, είναι σα να τρέχω με το Α.Ι. ? @Thazio, τι λέει η βαφή; θα προλάβουμε τα skins? σε λιγότερο από 2 24ωρα είναι ο αγώνας!!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2016 από Anthemius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 25, 2016 #242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2016 Συμφωνώ! Καθώς επίσης θα παρακαλούσα να κλείνατε το RSR για τους αγώνες του WAMTA (το όνομα πώς σας ήρθε? ) για να μη βλέπουμε ούτε από εκεί τους χρόνους σας και τρομάζουμε! Α! επίσης αποφάσισα να έχω ctrl-L off για να μη ξέρω ποιος είναι αυτός που θέλει να με προσπεράσει και υποσυνείδητα του κάνω χώρο! χμ... μήπως όμως αν τα κάνω όλα αυτά, είναι σα να τρέχω με το Α.Ι. ? @Thazio, τι λέει η βαφή; θα προλάβουμε τα skins? σε λιγότερο από 2 24ωρα είναι ο αγώνας!!! WAMTA = We Always Miss The Apex (απλά θεικό). Το RSR τσάμπα σε αγχώνει. Πώς ξέρεις ότι ο χρόνος έγινε offline στο 100% grip ή στο 98% του server? Μ αρέσει πάντως το mood. Υποδηλώνει ενδιαφέρον!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 26, 2016 #243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?Αν μπορέσω να έχω πρόσβαση σε πισι, και θελήσω να σας δώ να τρέχετε, θα μπορώ να το κάνω?Ή τον έχετε κλειδωμένο και θα με φτύσει?(λέω αν, δεν είναι σίγουρο, μην αλλάξτε κάτι στο σέρβερ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 26, 2016 Author #244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κάτι?Αν μπορέσω να έχω πρόσβαση σε πισι, και θελήσω να σας δώ να τρέχετε, θα μπορώ να το κάνω?Ή τον έχετε κλειδωμένο και θα με φτύσει?(λέω αν, δεν είναι σίγουρο, μην αλλάξτε κάτι στο σέρβερ) Δυστυχώς ο server είναι κλειδωμένος και prebooked. Εγώ κάνω πάντα stream πάντως μέσω Steam αν θες να συνδεθείς πρέπει να με κάνεις add στο steam και την ώρα του αγώνα κάνεις δεξί πλήκτρο πάνω μου στο friends list και πατάς watch now. Steam id : Pzit - όσοι θέλετε με κάνετε add ελεύθερα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2016 από Stelios F. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 26, 2016 #245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 Δυστυχώς ο server είναι κλειδωμένος και prebooked. Εγώ κάνω πάντα stream πάντως μέσω Steam αν θες να συνδεθείς πρέπει να με κάνεις add στο steam και την ώρα του αγώνα κάνεις δεξί πλήκτρο πάνω μου στο friends list και πατάς watch now. Steam id : Pzit - όσοι θέλετε με κάνετε add ελεύθερα. Ωραια θα σας παρακολουθησω τοτε και γω αν μπορεσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 26, 2016 #246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 To streaming δουλεύει πολύ καλά, είδα αρκετούς αγώνες έτσι στο παρελθόν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 26, 2016 #247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 Τέλεια!!! ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 26, 2016 #248 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 Παιδια δυστυχως απροοπτο για μενα μιας και η συζηγος εχει Η1Ν1 και δεν θα μπορεσω να τρεξω αυριο!!@Stelios F., σορρυ!!!! Αν υπαρχει καποιος που θελει να παρει την θεση μου πολυ ευχαριστως (@spyder,??) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 26, 2016 #249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 Περαστικά geof1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 26, 2016 #250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 @GeoF1, περαστικά!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 26, 2016 #251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 περαστικά φίλε μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 26, 2016 Author #252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 Περαστικά. Λογικά ο Κυριάκος έχει προτεραιότητα, ας μας πει αν μπορεί για αύριο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Ιανουάριος 26, 2016 #253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 Περαστικά GeoF1 Εχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Κυριάκος και φυσικά δεν πρέπει να του τη στερήσω, σε ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 26, 2016 #254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 (edited) Σας ευχαριστω ολους και παλι συγγνωμη. Ειπα για τον spyder γιατι νομιζα οτι ο Κυριακος επαιζε αλλαγη του gchristod Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2016 από GeoF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 26, 2016 #255 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 (edited) μπορω! εννοειτε....αν ο σπυντερ περισσευει μπορουμε να κανουμε team απο το επομενο περαστικα geof Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2016 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 26, 2016 #256 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 (edited) Επειδή αύριο θα έχουμε υποχρεωτικό PIT STOP (τα καύσιμα δε φτάνουν για 22 laps), ας προετοιμαστούμε (ψυχολογικά) για τη διαδικασία Λογικά, αν δε στουκαρουμε πουθενά, μόνο fuel και λάστιχα θα χρειαστεί να αλλάξουμε... Edit: Παιζει κανένα app για τα pits μήπως, για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2016 από Anthemius Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 26, 2016 #257 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 δε θα κανουμε pit stop.θα μειωθει το fuel consumption. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 26, 2016 #258 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 (edited) delete Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 27, 2016 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 26, 2016 #259 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2016 To ballast του κάθε αγώνα καθορίζεται από τα αποτελέσματα του προηγούμενου.Συγκεκριμένα τα έξτρα κιλά για τις πρώτες 5 θέσεις της κάθε κατηγορίας είναι: Lotus 2-11 GT41ος - 85 kg2ος - 62 kg3ος - 43 kg4ος - 25 kg5ος - 10 kg Abarth 500 Assetto Corse1ος - 118 kg2ος - 85 kg3ος - 60 kg4ος - 34 kg5ος - 13 kg Φυσικά στο πρώτο race δε θα έχουμε ballast. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 27, 2016 #260 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 δε θα κανουμε pit stop.θα μειωθει το fuel consumption.Αυτό είναι antisim racing όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts