Jump to content

Recommended Posts

Οκ κι από μένα, παρ'ότι χάνω το backup μου [emoji14] Ας μπει όμως όπως είμαστε, χωρίς νέα prequals κτλ.

• Like 1

Εγώ λέω να μπει με τον φίλο του ομάδα να μην χάνουμε χρόνο.

Βάλτε τους και ένα ballast 150Kg κρεμασμένο εσωτερικά στις ζάντες να είναι μη αναρτώμενο να μάθουν...   :D

• Like 5

Το πίασαμε το υπονοούμενο :). Οι αγωνοδίκες θα κάνουν συμβούλιο και θα αποφασίσουν για την περίπτωση του ΓΟΜΑΡ.

Προς το παρόν βάζω τα ΤΥΧΑΙΑ :p νούμερα των οδηγών από τις υπάρχουσες ομάδες:

Christian Grzybowski (02) - Arkoudadis (03)

Stelios (04) - GeoF1 (05)

Theodore (06)- thazio (07)

Akis (08) - George Daras (09)

Dimitris Liakouris (10) - aris (11)

George Vasmoulakis (12) - sC_w0lveS (13)

gchristod (14) - Anthemius (15)

Lazy Dog (16) - Fatalara (17)

Εμενα δεν με νοιαζει.

Αλλα πιο ωραία ειναι να ειναι στη σειρα τα νουμερα.Και πιο βολικο για τους οργανωτές.

Θελω το 13 :(

Δε σου φτανει που εχεις πατωσει (απο τα λεγομενα σου παντα) τωρα τελευταια, θες και το 13.... :p

Με μια καλη προσφορα ΙΣΩΣ να το σκεφτω :hmm:

χαχαχα το φορουσα στο μπασκετ και ο Jason ειναι αγαπημενος μου απο το Παρασκευη και 13!!:p

Ιάσονα ξέρουμε τις επιδώσεις σου, δεν χρειάζεται να τρέξεις, του φίλου σου δεν ξέρουμε :unsure:, δεν πιστεύω να είναι ο ''racer'' μασκαρεμένος μ' άλλο όνομα :ph34r::lol:

χαχαχα...σημερα που τρεξαμε στην magione με την 4C , εγω κανω 1.23.5  , ο Σωκρατης 1.26+ και ο wolves (απο οτι ειδα στα statistics) 1.25 :D