thazio Ιανουάριος 18, 2016 #161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Για να καταλάβω: Μου δώσατε teammate τον τύπο μύθο που εμφανίζεται κάθε Κυριακή από το πουθενά και σας πίνει το αίμα με το καλαμάκι; Ρε παιδιά, ευχαριστώ Οι ομάδες να διαλέξουν ένα θέμα για livery (skin) άμεσα και οι οργανωτές να μας δώσουν νούμερα γιατί πρέπει να κάνω 18 διαφορετικά... Με pm παρακαλώ να μην χαλάσουμε το τοπικό εδώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 18, 2016 #162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Έγινε συννενόηση με τον teammate : aris : Fiat Abarth 500 Assetto CorseDimitris Liakouris : Lotus 2-11 GT4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 18, 2016 #163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 @geovas77, απο οτι καταλαβες εχεις το πιο δυσκολο εργο απο ολους.Παρε την ομαδα απανω σου (οπως και τη lotus) και παμε να το σηκωσουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 18, 2016 #164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 χαχαχα, στημένοοοοοοοοοοοοοοοοο not-so-random.org 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Ιανουάριος 18, 2016 #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 @geovas77, απο οτι καταλαβες εχεις το πιο δυσκολο εργο απο ολους. Παρε την ομαδα απανω σου (οπως και τη lotus) και παμε να το σηκωσουμε.... GeoVas: Lotus Wolves: Fiat @thazio Theme: Star Wars εκτός και εάν έχει ο teammate καλύτερη έμπνευση (αδύνατον !!!) Φώτο για έμπνευση: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 18, 2016 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 με pm αφού αποφασίσετε παρακαλώ.Μην χαλάμε το νήμα... Τα πάντα κάνουμε να 'ουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 18, 2016 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 @geovas77, πωπω τέλεια ιδέα.thazio βάλτου τον Jar Jar Binks theme γιατί ξέρω ότι είναι o αγαπημένος του χαρακτήρας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 18, 2016 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Theme: Star WarsAν και δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος fan του franchise δεν μπορω παρα να συμφωνησω. Θα ειναι φοβερο.Μay the force be with us....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 18, 2016 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 @gchristod, λάβαμε σοβαρά υπόψη μας το request, αλλά θα απαντήσουμε αρνητικά Πάμε στα groups. Με τη βοήθεια του random.org τα ζευγάρια διαμορφώνονται ως εξής: Christian Grzybowski - Arkoudadis Stelios - GeoF1 Theodore - thazio Akis - George Daras Dimitris Liakouris - aris George Vasmoulakis - sC_w0lveS gchristod - Anthemius Lazy Dog - Fatalara Θυμίζουμε ότι το κάθε ζευγάρι έχει έναν οδηγό από τις θέσεις 1-8 και έναν από τις θέσεις 9-16. Παρακαλούμε βρείτε τα μεταξύ σας για το ποιος θα οδηγήσει ποιο αυτοκίνητο και ποστάρετε εδώ!! O Kυριάκος και ο cpgr δεν έκαναν lap οπότε χάνουν τη θέση τους. Αντικαταστάτης του gchristod για τους αγώνες που ίσως χάσει είναι ο Gomar. Δηλαδή η σειρά κατάταξης στο prequal ειναι: 1. Christian Grzybowski 2. Stelios 3. Theodore 4. Akis 5. Dimitris Liakouris 6. George Vasmoulakis 7. gchristod 8. Lazy Dog 9. Fatalara 10. Anthemius 11. sC_w0lveS 12. aris 13. George Daras 14. thazio 15. GeoF1 16. Arkoudadis (άνευ αγώνα) Σωστά; υπάρχει λόγος που δεν ανακοινώθηκαν οι χρόνοι κατάταξης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 18, 2016 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Δηλαδή η σειρά κατάταξης στο prequal ειναι: 1. Christian Grzybowski 2. Stelios 3. Theodore 4. Akis 5. Dimitris Liakouris 6. George Vasmoulakis 7. gchristod 8. Lazy Dog 9. Fatalara 10. Anthemius 11. sC_w0lveS 12. aris 13. George Daras 14. thazio 15. GeoF1 16. Arkoudadis (άνευ αγώνα) Σωστά; υπάρχει λόγος που δεν ανακοινώθηκαν οι χρόνοι κατάταξης; Λάθος Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε την ακριβή κατάταξη. Ο μόνος λόγος που έγινε το prequal ήταν να χωριστούν οι οδηγοί σε 2 γκρουπ και μετά να δημιουργηθούν με τυχαίο τρόπο ομάδες που η κάθε μία θα περιέχει έναν οδηγό του πρώτου group και έναν του δεύτερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 18, 2016 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Και εδω τελευταιος! Δεν εχει πατο το βαρελι λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 18, 2016 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Θέλω (όπως και οι οργανωτές φαντάζομαι) και τα ονόματα των ομάδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 18, 2016 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Δηλαδή η σειρά κατάταξης στο prequal ειναι: 1. Christian Grzybowski2. Stelios3. Theodore 4. Akis 5. Dimitris Liakouris6. George Vasmoulakis7. gchristod 8. Lazy Dog9. Fatalara10. Anthemius11. sC_w0lveS12. aris13. George Daras14. thazio15. GeoF116. Arkoudadis (άνευ αγώνα) Σωστά; υπάρχει λόγος που δεν ανακοινώθηκαν οι χρόνοι κατάταξης;Δεν νομίζω να είναι αυτή η σειρά... Ο Άκης λέει ότι σχηματίστηκαν δύο ομάδες (γρήγοροι και αργοί) και ανάμεσά τους δημιουργήθηκαν τυχαία τα ζευγάρια!Αυτό που λες εσύ - το οποίο και εγώ θεωρώ δικαιότερο - θα ήταν να αντιστοιχιστούν ο καλύτερος με τον χειρότερο, ο επόμενος καλύτερος με τον επόμενο (λιγότερο) χειρότερο κτλ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 18, 2016 Author #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Δεν νομίζω να είναι αυτή η σειρά... Ο Άκης λέει ότι σχηματίστηκαν δύο ομάδες (γρήγοροι και αργοί) και ανάμεσά τους δημιουργήθηκαν τυχαία τα ζευγάρια! Αυτό που λες εσύ - το οποίο και εγώ θεωρώ δικαιότερο - θα ήταν να αντιστοιχιστούν ο καλύτερος με τον χειρότερο, ο επόμενος καλύτερος με τον επόμενο (λιγότερο) χειρότερο κτλ. Θα ήταν δικαιότερο, αν όλοι βάζαν τα δυνατά τους στο prequal, που δεν έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 18, 2016 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Θα ήταν δικαιότερο, αν όλοι βάζαν τα δυνατά τους στο prequal, που δεν έγινε Ναι, το καταλαβαίνω αυτό... έχεις δίκιο, πάντως εγώ τα "έβαλα"! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 18, 2016 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Εγω το μονο που σιγουρα μπορουσα να κανω ηταν να κοψω αλλα 6 δεκατα στο γυρο αλλα δεν τα καταφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Ιανουάριος 18, 2016 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Καλημερα! Δεν εχω να πω πολλα... μονο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 18, 2016 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Μια χαρη προς ολους..Υπαρχει περιπτωση να μπω και εγω οχι σαν αναπληρωτης που ειμαι τωρα και ενας φιλος μου ; (τωρα ξεκιναει και ψηνεται να συμμετασχει για να αποκτησει εμπειρια)Δεν ζηταω να παω μαζι του , αλλα για να ειναι δικιο , μηπως να ανοιγαν παλι τα bookings η να καναμε αλλου δοκιμαστικα ? 5 λαπς για να εχουμε χρονους ; Και αλλη πιστα , δε με νοιαζει.Διοργανωτες πως μπορουμε να το ρυθμισουμε ; Αν ρυθμιζεται βεβαια και αν συμφωνουν και τα υπολοιπα μελη...Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 18, 2016 #179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Απο εμενα οκ Σε ειδα και στον υπνο μου ρε συ Ιασωνα!! Οτι μαζι με καποιον αλλο ειχες ερθει σπιτι και μας εδειχνες πως να οδηγουμε. Ηταν παραμονη πρωτοχρονιας. Οτι να ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 18, 2016 #180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 hahahah crash test η τιμονιερα και ταχυτητες..χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts