thazio Ιανουάριος 14, 2016 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) Και εγω έκανα εχθες. Τι παιζει; Παρατήρησα οτι ηταν κολλημενο το ρολόι και είχε μονιμα την καρο σημαία. Να έφταιγε αυτο; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από thazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 14, 2016 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 TheodoreAnthemiussC_WolvesAkisLazy Dogέχουν κάνει lap, κανείς άλλος.Εκανα χθες 3-4 γυρους!! Που πηγαν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 14, 2016 Author #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) Είσαστε σίγουροι πως ήταν σε αυτόν τον server? Κάντε άλλον έναν plz... Edit: Γράψτε άκυρο. Αυτοί έχετε κάνει γύρο. Lazy Dog Anthemius TheodoresC_w0lveS AkisthazioGeoF1 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από Stelios F. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 14, 2016 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 14, 2016 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Δεν ειχες ανοιξει ολα τα αυτοκινητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 14, 2016 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) @thazio, το ingame ρολόι είναι κολλημμένο λόγω bug (συμβαίνει όταν ένα session διαρκεί πολλές ώρες). Από το launcher όμως μπορείς να δεις κανονικά τις ώρες που απομένουν. Επιβεβαιώνω ότι έχουν μπει οι: Lazy Dog Anthemius Theodore sC_w0lveS Akis thazio GeoF1 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από akis_z80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 14, 2016 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 ok, μπήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 14, 2016 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Πήγα να μπω αλλά έχει το abarth και δεν εχω το dp3. Μπορούμε να το βγάλουμε? Θα το αγοράσω αν καταφέρω να πάρω μέρος στο cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 14, 2016 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 ok, μπήκα!Βλέπω ότι δεν έχεις το ptracker όμως! Απαραίτητα βήματα για όσους θέλουν να τρέξουν στο cup:Δηλώστε συμμετοχή στο doodle, καθώς και στο παρόν thread.Βάλτε το όνομα με το οποίο θα τρέξετε στο cup μέσα στο Assetto Corsa.Κατεβάστε και εγκαταστήστε το ptracker στο Assetto Corsa.Μπείτε μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο server WAMTA και κάντε τουλάχιστον 2 γύρους με ενεργοποιημένο το ptracker. Δεν έχει σημασία ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 14, 2016 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Πήγα να μπω αλλά έχει το abarth και δεν εχω το dp3. Μπορούμε να το βγάλουμε? Θα το αγοράσω αν καταφέρω να πάρω μέρος στο cupDone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 14, 2016 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) Done.Cheers Edit: Done κι από μένα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από gchristod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 14, 2016 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Μπηκα και εγω.Μα καλα πως παιζετε με τα Xbox controllers ρε θυρια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 14, 2016 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Done. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 14, 2016 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 (edited) O Vitas γιατί δεν δήλωσε? @rapid_fastO Γιάννης ? @uhu Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2016 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Ιανουάριος 15, 2016 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 Παίδες μόλις είδα το thread, Τετάρτη είναι καλή ημέρα για μένα να πιάσω λίγο το Assetto ξανά ειδικά μια που το συγκεκριμένο cup δεν απαιτεί πολύ practice. Υπάρχει χρόνος να δηλώσω συμμετοχή, θα μπορέσω το απόγευμα να μπω για να πάρετε το guid. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 15, 2016 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 (edited) Παίδες μόλις είδα το thread, Τετάρτη είναι καλή ημέρα για μένα να πιάσω λίγο το Assetto ξανά ειδικά μια που το συγκεκριμένο cup δεν απαιτεί πολύ practice. Υπάρχει χρόνος να δηλώσω συμμετοχή, θα μπορέσω το απόγευμα να μπω για να πάρετε το guid. Γιώργο δήλωσε εδώ http://doodle.com/poll/rpzwt2nax68gth2a Έμεινε μια θέση μόνο, hurry up. ΑΑΑΑ το είδα πως δήλωσες. Οκ Στέλιο έκλεισαν οι θέσεις. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 15, 2016 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 Παιδιά μια διευκρίνιση. Το ότι μαζέψαμε 18 συμμετοχές δε σημαίνει ότι έκλεισαν τα sign ups. Είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος δε θα μπορέσει να εμφανιστεί σε μερικά races. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και αυτοί που θα δηλώσουν συμμετοχή τώρα, θα έχουν σίγουρα ευκαιρίες να τρέξουν! Όσοι δε βάλανε ακόμα ptracker και δεν κάνανε lap (4 νομίζω), παρακαλούνται να το κάνουν μέχρι το βράδυ για να σιγουρέψουμε ότι όλα είναι οκ και να ετοιμάσουμε το entry list. Θα στείλω και ειδοποίηση κατά τις 21:00 στους ξεχασμένους 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 15, 2016 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 O Vitas γιατί δεν δήλωσε? @rapid_fastO Γιάννης ? @uhuΕγώ δε δήλωσα γιατί μεσοβδόμαδα δεν έχω υπολογιστή να παίζει..Δεν μπορώ να αγωνιστώ σε αυτό το καπ.. ;( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιανουάριος 15, 2016 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 Το απόγευμα θα μπω να κάνω ένα lap παιδιά,έχω δουλειές αυτές τις μέρες και δε μπορούσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 15, 2016 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 Παιδιά μια διευκρίνιση. Το ότι μαζέψαμε 18 συμμετοχές δε σημαίνει ότι έκλεισαν τα sign ups. Ναι, κι εγώ δυστυχώς όπως έχω ήδη πει είμαι εξαιρετικά αμφίβολος. Ακόμα και τους 2 γύρους χθες τους έκανα εντελώς στη ζούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts