Thodoris1884 Ιανουάριος 10, 2016 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Μέσα και εγώ! Απλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να είμαι σε όλους τους αγώνες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 10, 2016 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Μην ανχώνεστε αν χάσετε 1-2 αγώνες, δεν υπάρχει θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 10, 2016 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Μέσα και εγώ! Απλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να είμαι σε όλους τους αγώνες. καλως τον teammate μου :hehe: Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από wolves 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 10, 2016 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Καλημέρα, και καλώς ήρθατε στο group των οργανωτών... Αρχικά να πω πως μου αρέσουν τα ενιαία οπότε φυσικά και δηλώνω, απλώς 5 συνεχόμενες Τετάρτες θα είναι δύσκολο για εμένα να το πετύχω...(εκτός και το κάνουμε πιο αργά.Σε 1h20' έχουμε τελειώσει 9.50... νομίζω όσοι έχουν παιδιά δουλεύουν μέχρι και αργά κλπ θα ήθελαν + 1 - 1h30' αργότερα.(γνώμη μου φυσικά) Έχω κάποια ερωτήματα: 1) Αν θέλω το fiat και όχι την lotus απλώς πάω βόλτα στις κατατακτήριες για να είμαι σίγουρος; Αν έχω καταλάβει καλά μήπως μπάζει λίγο εκεί το σενάριο;Γενικά στις κατατακτήριες πρέπει να έχουν λόγω όλοι να πηγαίνουν τέρμα 2) Το cup το παίρνει οποιοδήποτε από τα δύο group αυτοκινήτων; (Είναι σαν το παλιό σύστημα "πολυνίκης" δηλαδή όπου οποιοδήποτε αυτοκίνητο κλάσης έπαιρνε το πρωτάθλημα αναβάσεων ) 3) Αν είναι μονός ο αριθμός των οδηγών μένει κάποιος χωρίς ομάδα; Καλή τύχη στον έλεγχο των γραμμών... Πάω να δηλώσω Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από thazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 10, 2016 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Κώστα? @djkostas Ιάσονα? @GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 10, 2016 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Καλημέρα, και καλώς ήρθατε στο group των οργανωτών... Αρχικά να πω πως μου αρέσουν τα ενιαία οπότε φυσικά και δηλώνω, απλώς 5 συνεχόμενες Τετάρτες θα είναι δύσκολο για εμένα να το πετύχω...(εκτός και το κάνουμε πιο αργά.Σε 1h20' έχουμε τελειώσει 9.50... νομίζω όσοι έχουν παιδιά δουλεύουν μέχρι και αργά κλπ θα ήθελαν + 1 - 1h30' αργότερα.(γνώμη μου φυσικά) Έχω κάποια ερωτήματα: 1) Αν θέλω το fiat και όχι την lotus απλώς πάω βόλτα στις κατατακτήριες για να είμαι σίγουρος; Αν έχω καταλάβει καλά μήπως μπάζει λίγο εκεί το σενάριο;Γενικά στις κατατακτήριες πρέπει να έχουν λόγω όλοι να πηγαίνουν τέρμα 2) Το cup το παίρνει οποιοδήποτε από τα δύο group αυτοκινήτων; (Είναι σαν το παλιό σύστημα "πολυνίκης" δηλαδή όπου οποιοδήποτε αυτοκίνητο κλάσης έπαιρνε το πρωτάθλημα αναβάσεων ) 3) Αν είναι μονός ο αριθμός των οδηγών μένει κάποιος χωρίς ομάδα; Καλή τύχη στον έλεγχο των γραμμών... Πάω να δηλώσω 1. Τα ζευγάρια μεταξύ τους θα αποφασίσουν ποιός θα πάρει το Fiat η την Lotus, το FIAT δεν πάει στον πιο αργό οδηγό. 2. Η βαθμολογία είναι team based επομένος το cup το παίρνει η ομάδα. 3. Δεν θα είναι! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από Stelios F. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 10, 2016 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 ωω welcome thazio! Καλή τύχη στον έλεγχο των γραμμών... Πάω να δηλώσω Μην ανησυχείς, έχω προπονηθεί στον έλεγχο γραμμών από το cup που οργανώσαμε πέρισυ στο racedepartment με τις BMW M235i. 35 min races x 24 αυτοκίνητα Eκεί ήταν λίγο αυστηρά τα πράγματα με αποτέλεσμα οι ντίβες να αποχωρήσουν μετά τις πρώτες "καμπάνες" που έπεσαν αλλά εδώ πιστεύω το κλίμα θα είναι πολύ πιο cool 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 10, 2016 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Καλημέρα, Παρακαλούνται οι Θοδωρής, Uhu, Kυριάκος, Παναγιώτης Β & Geoff να βγούν από την Spielberg (φτάνει τερμάτισε το κοντέρ )και να μας πουν αν ενδιαφέρονται για το CUP! Υ.Γ : Aristeides αναμένω νέα ! με εχει μπερδεψει λιγο η ολη φαση με τα αργα και γρηγορα αυτοκινητα...δεν ξερω αν θα μου αρεσει δηλωνω done με καθε επιφυλαξη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Ιανουάριος 10, 2016 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Κώστα? @djkostas Ιάσονα? @GoMaR Ο djkostas θα ενδιαφερόταν, αλλά δεν προλαβαίνει ούτε να πεθάνει μεσοβδόμαδα! Ο Gomar ακόμα το σκέφτεται, γιατί φοβάται ότι μόνο με 5 laps qualify θα καταλήξει στην κατηγορία των αργών ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 11, 2016 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Δήλωσα συμμετοχή! Μου αρέσει πάρα πολύ το concept και η προσπάθειά σας οπότε θα συμμετέχω όπωσκαιδήποτε! Να δω πως θα προλαβαίνω και το άλλο cup - καλά το greekgatherings με έχασε... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 11, 2016 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Δηλωσα και γω. Και βλεπουμε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 11, 2016 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Τέλεια, πιάσαμε τον στόχο των 14 ατόμων. Στέλιο @Stelios F. στο qualy του 16/17 λες "Μέγιστος αριθμός hotlap θα είναι 5."Πιο κάτω λες "Escape to pits – Απαγορεύεται αυστηρά στο qualify." Άρα πόσους γύρους έχουμε για να μετρήσει, 3 ή 5? Το "Escape to pits – Απαγορεύεται αυστηρά στο qualify." , πώς θα το τσεκάρεις ότι τηρήθηκε? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 11, 2016 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Πιστεύω ότι στο seed δεν χρειάζεται να τηρηθεί.Στον αγώνα μόνο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από thazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 11, 2016 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) ποιος ο λογος για αυτο;εγκυκλοπαιδικη καθαρα ειναι η απορια. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από wolves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 11, 2016 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Πολυ ενδιαφερον το cup παιδια!Μπραβο για την ιδεα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 11, 2016 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Τέλεια, πιάσαμε τον στόχο των 14 ατόμων. Στέλιο @Stelios F. στο qualy του 16/17 λες "Μέγιστος αριθμός hotlap θα είναι 5."Πιο κάτω λες "Escape to pits – Απαγορεύεται αυστηρά στο qualify." Άρα πόσους γύρους έχουμε για να μετρήσει, 3 ή 5? Το "Escape to pits – Απαγορεύεται αυστηρά στο qualify." , πώς θα το τσεκάρεις ότι τηρήθηκε? Στο qualy 16/17 θα έχετε 5 hotlaps, το outlap από τα pits δεν θα το μετρήσουμε εννοείται. Δεν μπορούμε να το τσεκάρουμε το esc to pits, εκτός και αν χρησιμοποιήσουμε app, αλλά είναι too much. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 11, 2016 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Το esc απαγορεύεται για να μην κερδιζει κανεις χρόνο οχι γυρους ετσι δεν ειναι; (εκτός και το πατησει ανάμεσα στη εισοδο των πιτς και την γραμμη τερματισμου). Αρα για τις 16/17 δεν εχει νοημα για εμενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 11, 2016 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Το esc απαγορεύεται για να μην κερδιζει κανεις χρόνο οχι γυρους ετσι δεν ειναι; (εκτός και το πατησει ανάμεσα στη εισοδο των πιτς και την γραμμη τερματισμου). Αρα για τις 16/17 δεν εχει νοημα για εμενα Ακριβώς, μόνο για τα κανονικά races. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Ιανουάριος 11, 2016 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Θα έχω ένα σεμινάριο σε κάποια μέρα της εβδομάδας και δεν ξέρω ακόμα ποια. Θα πρέπει να το τσεκάρω και να σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 13, 2016 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 (edited) Απαραίτητα βήματα για όσους θέλουν να τρέξουν στο cup:Δηλώστε συμμετοχή στο doodle, καθώς και στο παρόν thread.Βάλτε το όνομα με το οποίο θα τρέξετε στο cup μέσα στο Assetto Corsa.Κατεβάστε και εγκαταστήστε το ptracker στο Assetto Corsa.Μπείτε μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο server WAMTA και κάντε τουλάχιστον 2 γύρους με ενεργοποιημένο το ptracker. Δεν έχει σημασία ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξετε. Στην περίπτωση που έχουμε παραπάνω από 18 sign ups, οι υπόλοιποι θα μπούνε στη λίστα αναμονής και θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε περίπτωση απουσίας κάποιου αγωνιζόμενου. Αν έχετε κάποια απορία για τα βήματα 1-4, ρωτήστε μας! @Stelios F., @Lazy Dog, @akis_z80, @liakjim, @wargasm, @Anthemius, @Oxide Burnedbrain, @gchristod, @wolves, @Thodoris1884, @thazio, @kyr.., @Aris Teidis, @GeoF1, @fatalara, @cpgr Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2016 από akis_z80 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts