minijnk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2016 (edited) Καλημέρα. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον εν λόγω πληκτρολόγιο. Ενώ δούλευε σταμάτησε να λειτουργεί και δεν το αναγνωρίζει καν ο υπολογιστής. δοκίμασα απεγκατάσταση το synapse και πάλι τίποτα άλλαξα και θύρες και πάλι το ίδιο. Όταν πάω στις συσκευές μου βγάζει στο πληκτρολόγιο το ποντίκι που έχω το ouroboros docking station. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Το πήγα στη RAZER και μόλις το έβαλε δούλεψε. Το βάζω στον δικό μου δουλεύει για 15 μέρες και μετά πάλι το ίδιο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2016 από rastafari Caps removed from topic title. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Ίσως drivers των usb, δεν τους κάνεις μια απεγκατάσταση και ξανά install ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minijnk Ιανουάριος 9, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Πως γίνεται αυτό?έναν έναν όλους η γίνεται και αλλιώς?δοκίμασα και έβγαλα μερικούς έναν έναν άλλα τίποτα.λέω να κάνω κανένα format και να γυρίσω στα 7-αρια μπας και. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts