Jump to content



vsync on ---> super smooth mouse ?


Recommended Posts

@GruntGR,

 

Συγχωρέστε μου την άγνοια και εξηγήστε μου το εξής: Παίζω αραιά και πού COD MW3. Στο σύστημα της υπογραφής μου είχα πάντα vsync off και το game τερμάτιζε στα 90fps (1920x1200, όλα full, όχι ΑΑ). Δεν ξέρω αν μέχρι εκεί πάει η μηχανή του ή με κόβει η παλιά gpu. (το monitor είναι ένα Dell U2412m @ 60Ηz)

 

Anyway, πειραματιζόμενο με διάφορα settings, λέω να δοκιμάσω και vsync on (στο COD αναφέρεται "sync every frame"). Και... Ω ΘΕΟΙ ΤΟΥ gaming!!!! Βρήκα το φως το αληθινό... Ανακάλυψα το smoothness που το ποντίκι μου ποτέ δεν είχε (logitech G9). Λες και ανέβηκα 1 skill level στην σκόπευση και την κίνηση. Δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά, αλλά η διαφορά είναι αισθητή...

 

Και ρωτάω τους ψαγμένους: Με ποιο τρόπο το vsync (πέρα από το να περιορίζει το tearing όπου υπάρχει -εγώ δεν είχα- ) συχετίζει και το smoothness του mouse που με τη σειρά του μου έδωσε απροσφόκητη ακρίβεια στις κινήσεις μου και στη στόχευση; Αντίθετα μάλιστα, από μικρή έρευνα διαπιστώνω ότι το vsync είναι υπεύθυνο για lag του mouse.

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαινω την εκπληξη σου. Τυπικα δεν ισχυει κατι απο αυτα που λες, αλλα πρακτικα τα εχω παρατηρησει κι εγω. Ειδικα στο θεμα smooth flow των fps. Και ακομα μεγαλυτερη εκπληξη θα σου προκληθει αν χρησιμοποιησεις και χειρηστηριο! Για τη σκοπευση που λες ειναι θεμα συνηθειας και του τι σε βολευει περισσοτερο κυριως.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.