fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2016 Ξεχάστηκα και στην εγκατάσταση windows 7 σε αφορμάριστο SSD δημιούργησε το πρόσθετο partition των 100 MB.Να τον ξαναφορμάρω εκκινώντας με δεύτερο δίσκο που έχω πάνω και να ξαναεγκαταστήσω τα windows ώστε να μην φτιάξει το partition αυτό;Θυμάμαι ότι για μηχανικούς δίσκους είχε γραφτεί ότι καλό είναι να μην αφήνουμε να δημιουργηθεί αυτό το εξτρα partition αλλά στον SSD ισχύει το ίδιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 όχι, καμιά σχέση. Είτε έχει το μικρο partition είτε όχι καμιά ζημιά δεν έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Οπότε απλώς να το κάνω κρυφό για να μην το βλέπω μόστρα και να έχω το νου μου σε κάποιο αντίγραφο στο μέλλον (τύπου ghost) να θυμηθώ να πάρω και το μικρό partition αντίγραφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Αν δεν έχεις κάνει άλλα partition π.χ. για data, θα πάρεις ghost όλο τον ssd, οπότε δεν χρειάζεται να θυμάσαι κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts