papabasi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 Κάντε καμιά καλή πρόταση για βιβλίο (κατά προτίμηση "εξωσχολικό" να ξεφύγουμε και λίγο από τα κομπιουτέρια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Κώδικας Da Vinci του Dan BrownΑρκτικός Κύκλος του ίδιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Ο αρκτικός κύκλος δε μου άρεσε. Προβλέψιμο, κακά μεταφρασμένο και ελεεινά απλοϊκά γραμμένο.Ο Κώδικας Da Vinci και το Illuminati του ίδιου ήταν πάρα πολύ καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Πολύ καλός ο Κώδικας Da Vinci σχετικά με τους γρίφους και το μπλέξιμο. Λογοτεχνικά όμως αρκετά μέτριο (αδύναμοι χαρακτήρες, απλοϊκή εξέλιξη και μέτριες περιγραφές) Σε μερικά πραγματικά reviews του θέματος τον θάβουν το συγγραφέα για τις ανακρίβιες.είναι πάντως πολύ πιασάρικο βιβλίο και δεν είναι τυχαία επιτυχία...Illuminati μια από τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Ο αρκτικός κύκλος δε μου άρεσε. Προβλέψιμο, κακά μεταφρασμένο και ελεεινά απλοϊκά γραμμένο. Ο Κώδικας Da Vinci και το Illuminati του ίδιου ήταν πάρα πολύ καλά! εμένα δε μου άρεσε το Ιλουμινάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 [jimk κατά chroma]εμένα δεν μου άρεσε κανένα από τα 2 - δεν τα έχω διαβάσει ακόμα [/jimk κατά chroma](το μήνυμά αυτό θα αυτοκαταστραφεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Έχω έτοιμα για διαβασμα (queue) Την αυτοβιογραφια του Bob Dylan και τη Θεια Κωμωδία του Δάντη. Ξεκίνησα το Deception Point αλλα δεν με κράτησε αρκετά... Asimov κανείς; Robots of dawn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Μάρτιος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 ''ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ'' απο τον Δημήτρη Δημητρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 ''Το ’ρωμα του Ονείρου" -- Τομ Ρόμπινς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Ιδιάιτερα προβλέψιμος και απλός ο Μπράουν... Μόνο για ταινία του Χόλυγουντ κάνει. Αν σας άρεσε, διαβάστε το "Θαυματουργός Ψίθυρος του Ερμή - Λεωνίδας Χατζηνικολάου, Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα" και μετά ελάτε να το συζητήσουμε. Όχι μόνο σαν μυθιστόρημα (που αμφιβάλω αν είναι...) αλλά σαν περιεχόμενο. Αν φυσικά το βρείτε γιατί έχει ήδη εξαντληθεί. Και όσοι το διάβάσετε, ψάξτε και λίγο στο διαδίκτυο μετά για να καταλάβετε γιατί νομίζω ότι δεν είναι καν μυθιστόρημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάρτιος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Ο κωδικας ντα βιντσι καλο ηταν για να εχεις κατι να διαβαζεις. Ενδιαφερουσα πλοκη και δραση αλλα σε κατι περιγραφες για αυτα που συμβολιζουν οι πινακες κρυφα ο συγγραφεας ειχε πολυυυυ φαντασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Τρομερά τα βιβλία του Bernard Cornwell... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Μάρτιος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 "Το ενστικτο του θανατου,Ζακ Μεσριν",η αυτοβιογραφια του Νο 1 δημοσιου κινδινου σε Γαλλια και Καναδα για μια δεκαετια. Για οριντζιναλ βια"Τα θεαματα του Ψυρρη" Μιχαηλ Μητσακης ,για κορυφαια πενα του 19ου αιωνα ,καθαρευουσαΑντιστοιχα:Βυζιηνος ,Παπαδιαμαντης απο λογοτεχνια ιδιας περιοδου,χρονογραφιματα και δηιγηματα"Ανθρωπος χωρις ιδιοτητες" Ρομπερτ Μούζιλ,Φιλοσοφια και λογοτεχνια ,1500σελιδες χωρις ουσιαστικη πλοκη, μεγαααλο παλουκι,Το γραφε επι 25χρονια αν το διαβασεις σε 5,εισαι πρωτος.Φιλοσοφια:Νιτσε :Ιστορια και Ζωη, Η Γενεαλογια της ηθικης, Περα απο το καλο και το κακο, ή "Το λυκοφως των Ειδωλων ,ρεζουμέ ολων των παραπανω"Ηλιθιε λευκε"του Μαικλ Μουρ, οποιος εχει δει το "Φαρεναιτ 9/11" και τον "Ακυρηχτο πολεμο" του ιδιου, ξερει το υφος του"Περι πολεμου "Κλαουσεβιτς ,για τους πολεμοχαρεις ενχυριδιο,Τα "περι Ανταρτοπολεμου " του ιδιου ειχε απαγορευτει στην ελλαδα για ευνοητους λογους"Το ημερολογιο ενος διαφθορεα"Για συνεσταλμενους ανωμαλουςΜαρκησιο Ντε Σαντ , Για Φιλοσοφημενους Ανωμαλους. "Περι Μεθης" του Κωστη Παπαγιωργη , για πότες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Για πιο ψαγμένα πολιτικά διαβάσματα:Blowback: The costs and consequenses of the american empire - Chalmers JohnsonMacedonia: The politics of Identity and Difference - Jane K. CowanOpen Society - George Soros (κορυφή)The culture of Lies - Dubravka UgresicΚαι μετά για χαλάρωμα:The Onion - Dispatches form the tenth circleΔεν θεωρείται βιβλίο, αλλά είναι μια από τις απολαυστικότερες αναγνώσεις μου (μαζί με το Dilbert: The way of the weasel - Scott Adams) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 αν θες κάτι ψαγμένο: Anatoli Rybakov: "τα παιδιά απ'το αρμπάτ". μυθιστόρημα με πολιτική χροιά (μυθιστορηματική αυτοβιογραφία). Joje Saramango "η χρονιά που πέθανε ο ρικάρντο ρέις" εμένα τέτοια μου αρέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 7, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Michael Moore έχω διαβάσει και τα δυο ... πολύ καλά και ευκολοδιάβαστα.Για τους fan του fantasy: Michael Scott Rohan - Winter Of the World Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάρτιος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Το τελειότερο βιβλίο που διάβασα και μάλλον δεν θα υπάρξει καλύτερο. The Cyberiad από τον Stanislaw Lem. Θα μπορούσα να γράξω διθυράμβους πολλών παραγράφων για αυτό το έργο τέχνης. Κυκλοφορούσε και στην Έλλαδα με τίτλο "Κυβεριάδα" αλλά έχει εξαντληθεί. Απλά διαβάστε το. τέλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Μάρτιος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 ILUMINATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox ''Το ’ρωμα του Ονείρου" -- Τομ Ρόμπινς Πολυ καλο αλλη μια ψηφος...Επισης ...ΤΟ ΑΡΩΜΑ (σκετο) απο Πατρικ Ζισκιντ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Μπορεί οι δικές μου προτάσεις να είναι λίγο παιδικές αλλά μου αρέσουν.Την Τριλογία του Πούλμαν.Το Κεχριμπαρένιο Τηλεσκόπιο,Ο ’ρχοντας των Δύο Κόσμων και άλλο ένα το οποίο τώρα μου διαφεύγει.Ακόμα το εργοστάσιο των μολυβιών της Σώτης Τριανταφύλλου,Η αίθουσα του θρόνου του Τάσου Αθανασιάδη.Ακόμα light βιβλία είναι του Coelho.Ο αλχημιστής,Το εγχειρίδιο του πολεμιστή του φωτός,Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει,Ο Διάβολος και η δεσποινίδα Πρίμ και Το ημερολόγιο ενός Μάγου.Και φυσικά Τόλκιν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.