panos444 Ιανουάριος 9, 2016 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Τώρα έχω το Νέξους 6, 6" με άμολεντ 1440π, με βγάζει 2 μέρες συνήθως, μία μέρα άνετα όταν το έχω συνεχώς στο χέρι μου. Συνέχεια ανοιχτά όλα. (Το βράδυ μπαίνει σε λειτουργία πτήσης γιατί το έχω στο κεφάλι κοντά για να ξυπνάω! ) Γενικότερα δεν είμαι ευχαριστημένος. Συμφωνώ για την xiaomi αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουν 8 μήνες διαφορά στην κυκλοφορία με το Μειζού. Και να πω την αλήθεια το είχα προσέξει και το περίμενα να το πάρω αλλά το παρακάνανε με τις καθυστερήσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 13, 2016 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 Τελικά κατέληξα στο ΜΧ5 Pro...ας ελπίσουμε έκανα καλή επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 13, 2016 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 Καταρχήν μεγειά! Δεν υπάρχει ΜΧ5 προ. Μόνο meizu 5 pro & meizu mx5. Είναι δύο διαφορετικά κινητά. Εσύ πιο πήρες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 14, 2016 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Το 5 pro...έπηξα στα κινέζικα και έχασα την μπάλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan Wake Ιανουάριος 15, 2016 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 Το 5 pro...έπηξα στα κινέζικα και έχασα την μπάλα μεταξύ των 2 άποψη μου είναι ότι έκανες την καλύτερη επιλογή ,το Flyme os ειναι πιο ελαφρύ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 23, 2016 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2016 Καλησπέρα παίδες, Λοιπόν το τηλ θα είναι για γενική χρήση. Επειδή είμαι λίγο τελιομανής θέλω να είναι γρήγορο (μηδέν λαγκ) με καλή οθόνη και έχτρα χώρο (για δουλειά). Είμαι μεταξύ: http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5-7573.phphttp://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_pro-6952.php Το 1ο φαίνεται να έχει καλύτερο score (antutu) αλλά το 2ο μάλλον καλύτερη οθόνη. Ακούω απόψεις.Το δεύτερο πάντως που έχω είναι φοβερό! Δύσκολα θα το αλλάξω με κάτι άλλο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts