raven_g20 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2016 Καλησπέρα παίδες, Λοιπόν το τηλ θα είναι για γενική χρήση. Επειδή είμαι λίγο τελιομανής θέλω να είναι γρήγορο (μηδέν λαγκ) με καλή οθόνη και έχτρα χώρο (για δουλειά). Είμαι μεταξύ: http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5-7573.phphttp://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_pro-6952.php Το 1ο φαίνεται να έχει καλύτερο score (antutu) αλλά το 2ο μάλλον καλύτερη οθόνη. Ακούω απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 7, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Τα σκορ δε λένε και πολλά .Και εγώ έχω samsung που σκότωνε στα σκορ, αλλά αμα το πιάσεις στον ύπνο , έχει λαγκ λες και ειναι τουρμπατο των 90s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 7, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 εισαι αναμεσα σε αυτα τα δυο υποχρεωτικα?μεχρι ποσα διαθετεις? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 7, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 εισαι αναμεσα σε αυτα τα δυο υποχρεωτικα?μεχρι ποσα διαθετεις? Μέχρι και 450€. Επίσης δεν θέλω να έχει on-screen κουμπιά. Προτιμώ πάνω στο κινιτό (π.χ. back, home button etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Ιανουάριος 7, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Μέχρι και 450€. Επίσης δεν θέλω να έχει on-screen κουμπιά. Προτιμώ πάνω στο κινιτό (π.χ. back, home button etc).Nexus 5X δαγκωτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 7, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) Nexus 5X δαγκωτο."Επίσης δεν θέλω να έχει on-screen κουμπιά" Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από raven_g20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 7, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 προσωπικα θα κοιταζα g4(alla exei on-screen-buttons) και s6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 7, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Από εμένα xiaomi γιατί έχει περάσει από τα χέρια μου. Τώρα 3 μήνες έχει κολλήσει 2 φορές μόνο. Έχω note 2 βέβαια αλλά γενικά τα xiaomi για τα λεφτά τους τα θεωρώ top. Και η Meizu που έχει γνωστός το Meizu note 2 μου είπε τα καλύτερα και γενικά λένε τα καλύτερα και για τις 2 εταιρείες. Απλά η xiaomi έχει πολύ δυνατό community ειδικά στην Ελλάδα και είναι ένα συν για μένα. Στο xiaomi note 2 αν είχε καλύτερη φωτογραφική πχ note 3+ και καλύτερη οθόνη θα το έπαιρνα και για την γυναίκα μου χαλαρά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 7, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Εγω της πηρα το mi4c παντως... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 7, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Huawei και LG για μενα (όποιο σηκώνει η τσέπη). Και τα δύο έχουν μαμώ τις ROMs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιανουάριος 8, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 s6. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 8, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 S6 & no lag δεν πανε μαζι. Οπως κ ο εξτρα χωρος δεν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 8, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 S6 & no lag δεν πανε μαζι. Οπως κ ο εξτρα χωρος δεν...Δυστυχώς ,σωστό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιανουάριος 9, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Προσωπικά με την official rom δεν παρατηρώ κάποιο lag προς το παρόν, μετά από 5-6 μήνες χρήσης. O έξτρα χόρος ναι, είναι ένα θέμα. Το 64άρι πάει αρκετά πιο ψηλά, στα ~570 ακόμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 9, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Όλοι καλοί λόγοι για να μην δώσεις τόσα λεφτά για s6. Πληρώνεις, ως συνήθως, το όνομα 80%. Για αυτό πάω προς τα κινέζικα... Btw έχει διαφορά η amoled με την IPS LCD ως ποιότητα οθόνης, χρώματα κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 9, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Η amoled ειναι ο μαναδικος λόγος που δεν αλλάζω κινητό ,έχει μεγάλη διαφορά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 9, 2016 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Ειναι πιο καλες οι αμολεντ αλλα σιγα μην πληρωσω μια περιουσια την οθονη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 9, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Ρωτώ γιατί το ΜΧ5 έχει ανάλυση 1920χ1080 αλλά είναι amoled ενώ το Χιαομι έχει 2.5Κ αλλά είναι IPS. Μάλλον με βλέπω να κλείνω προς μχ5...έχει πολλά ατού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 9, 2016 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 (edited) Και εγώ κοίταγα το 5 προ, φοβερός σχεδιασμός και πολύ καλά χαρακτηριστικά. Σίγουρα θα το προτιμούσα από το συγκεκριμένο Xiaomi αλλά όχι από το Mi5 που θα βγει σύντομα. Πάντως η amoled για μένα είναι τα "μισά" λεφτά στο κινητό. Όσο για τα Samsung καμία ναυαρχίδα δεν είναι απελπιστικά αργή τον πρώτο χρόνο, από τον δεύτερο θες να το λιώσεις πάααρα πολύ αργά στην μέγκενη και να το απολαμβάνεις. Πιστεύω πως ακόμα και με 4gb ram δεν έχουν λύσει το "θέμα" με τον τηλ. κατάλογο..! Και αυτό συμβαίνει έιτε έχεις 5 επαφές είτε 5 χιλιάδες. Αν έπαιρνα τώρα κινητό σίγουρα θα ήταν το Meizu.Εδιτ: άλλο το ΜΧ-5 (μεγειά μου) άλλο το 5 pro. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2016 από panos444 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 9, 2016 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Ωραία η amoled αλλά πώς κρατάει 2 μέρες ένα τέτοιο κινητό με χαλαρή χρήση;Δεν μπορείς να είσαι πάντα με το πρέπει να φορτίσω το κινητό πριν κοιμηθώ. Η έφτασε 8 η ώρα το απόγευμα και σήμερα χρεισιμοποιήσα λίγο παραπάνω το κινητό και δεν μου έβγαλε την μέρα. Προσωπικά παίρνω samsung στην γυναίκα μόνο και μόνο λόγο amoled και κάμερας φωτογραφικής.Για μένα xiaomi με μεγάλη μπαταρία, να μην κολλάει σχεδόν ποτέ και να υπάρχουν αναβαθμίσεις. Και οτιδήποτε σε linux-android θέλει κοινότητα να λέμε κακά τα ψέματα. Με τον vendor δεν βγάζεις άκρη ποτέ.Έτσι και αλλιώς η χρήση είναι internet τηλ για μένα και mail. Είναι αναλόγως τι ζήτας από μία συσκευή και πόσα θέλεις να διαθέσεις για μία. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts