Jump to content

Sacred ή Diablo

papabasi

Προτιμότερο game  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Προσωπικά έπαιζα σε battlenet diablo 2 για ενάμιση χρόνο πολύ λιώσιμο.... το θεωρώ πολύ καλό ως προς την ατμόσφιαρα παιχνιδιού και πιστεύω ότι ένα παιχνίδι δεν είναι τα γραφικά που αυτό έχει..

To αγορασα αυθεντικο!!!! (Το δευτερο που αγοραζω αυθεντικο στην ζωη μου , το πρωτο ηταν Red Alert 1) μαζι με το Expansion πριν 3 βδομαδες για να το παιζω μονο και μονο στο Battlenet. Δεν το βαριεσαι ποτε.

Αρχική απάντηση από Sir_Builder [Χθες, στις 16:29]

Diablo 2.Το εβλεπα και στον υπνο μου.:worship:

Εγώ πάλι και στο ξύπνιο μου... :confused: :toomuchne

διάβλο 2, αν και το 1 είχε πιο ωραία μουσική (ακόμη θυμάμαι το θεματάκι του ντέμο;))

Όντως είχε καταπληκτική μουσική το 1, σου σηκωνόταν η τρίχα. Το Sacred είναι μια πολύ πρόχειρη και κακή αντιγραφή. Όχι ότι δεν το έπαιξα πολύ καιρό αλλά καμία σχέση.

Πείτε και μια καλή κουβέντα για το Sacred. ΟΚ, αντιγράφει το diablo (BEST) αλλά έχει και αυτό κάτι να πει...

Πάντως το diablo είναι η απόδειξη ότι μια καλή ιδέα μπορεί να μετατρέψει τον υπολογιστή (το mouse) σε απόλυτα εθιστική παιχνιδομηχανή...

Παίδες, εσείς παίζετε καθόλου DiabloII στο B.net?

Αν είναι να βρεθούμε καμιά φορά στο Europe Realm και ή να κάνουμε Lvling ή αν έχουμε κάτι για trade.

Αλλιώς να μπένουμε και να σφάζουμε κάτι καινούριους τουρκαλάδες με κάτι καθόλου εθνικιστικά nicks του στύλ AtaturkBarb. :devil: :devil: :devil: Τι κακός που είμαι.

Εγώ έχω ακόμα τους 90αριδες + που δεν έχουν λήξει πότε θα μπούμε να τους διδάξουμε τι θα πει ελλας??:devil: :devil: :devil:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης

συγκρίνουμε τις π**ς με τις βούτρσες

Εχω παίξει και τα 3 και νομιζω οτι μεν το d2 ηταν αξιος διαδοχος για το d1 αλλα η ατμοσφαιρα του d1 ηταν κορυφαια... οσο για το sacred δεν με τρέλανε κιόλας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.