Andrewk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2016 (edited) Καλησπέρα σας, ψάχνω ηχεία για τον υπολογιστή μου..Η χρήση θα είναι για παιχνίδια, ταινίες καθώς και μουσική..Πριν είχα τα edifier s530d από τα οποία είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος..Η κάρτα μου είναι η sound blaster Z.. Τι έχετε να προτείνετε με budget γύρω στα 150;;Αυτην την στιγμή μου έχουν δώσει τα fostex pm 0.3 αλλά δεν κάνουν για την χρήση που τα θέλω, δεν έχουν σχεδόν καθόλου μπάσο.. Εαν πάω στα fostex pm0.4 ή παρόμοια θα έχει μεγάλη διαφορά στο μπάσο ή πρέπει να κοιτάω μόνο για 2.1 σύστημα;; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2016 από Andrewk Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 6, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2016 Τα edifier σου χάλασαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιανουάριος 6, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2016 Τα edifier σου χάλασαν? Ξεχασα να το αναφερω,εχουν αντικατασταθει με τα s730d και θα τα κρατησει ο Bro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 6, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2016 Πάλι σε edifier θα πήγαινα αλλά οι τιμές είναι λίγο.. Κράτα τα s730d για σένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Ιανουάριος 7, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 δες και τα http://www.skroutz.gr/s/5180945/Mackie-CR4.html . δεν είναι 2.1 αλλά δεν τα λες και καθαρά μόνιτορς αλλά multimedia. έχουν αρκετά καλή ποιότητα και σωστό μπάσο. Μπορείς να πας να τα ακούσεις live κιόλας, πολλά απο τα σκρουτζομάγαζα που τα πουλάνε έχουν εκθέσεις. Παντως τα μπάσα δεν πρέπει να υπερκαλύπτουν τις άλλες συχνότητες και να είναι υπερβολικά, μπορεί να έχουν φάση σε ένα fps game με εκρήξεις κλπ αλλά για μουσική είναι καταστρεπτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιανουάριος 7, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Τι λέτε για τα M audio av42? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Ιανουάριος 7, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) Τι λέτε για τα M audio av42?Δεν τα έχω ακούσει από κοντά αλλά αποτι διαβάζω δεν είναι και κατι ιδιαίτερο Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από haris013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιανουάριος 7, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Μαλλον με βλέπω για τα CR4,μου φαινεται λιγο καγκουρια με τις πρασινες πινελιες αλλα φαινονται ποιοτικα σε σχεση με τα m audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 9, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 πολύ καλά είναι και τα Tannoy reveal 402. Τα έχω ακούσει από κοντά, και θα έλεγα ότι δεν τα πίστευα..! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Φεβρουάριος 1, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Δεν μπορώ να βρω πουθενά τα cr4..ωραία φαίνονται τα tannoy@panos444 τα έχεις ακούσει σε κάποιο μαγαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Φεβρουάριος 1, 2016 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Ο Νάκας τα έχει και είναι ότι καλύτερο για αυτήν την τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 1, 2016 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Ο Νάκας τα έχει και είναι ότι καλύτερο για αυτήν την τιμή.ενδιαφέρον ηχειάκι, θα πάω να τα ακούσω καθώς δεν τα είχα αντιληφθεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Φεβρουάριος 1, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 @panos444 το μονο που με φοβιζει ειναι οτι διαβαζω για δυνατο φισιμα των ηχειων οταν δεν παιζει κάτι και επισης οτι δεν ειναι magnetically shielded..Κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα υπαρχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Φεβρουάριος 1, 2016 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Σε αυτά τα λεφτά διαβάζες για τα μακι ότι είναι καλύτερα; Έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Ειδικά για 4αρι δεν τα βάζει το μάτι σου τσαμπουκα που έχουν. Πήγαινε να τα ακουσεις θα έλεγα με ένα δικό σου cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 1, 2016 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Σε αυτά τα λεφτά διαβάζες για τα μακι ότι είναι καλύτερα; Έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Ειδικά για 4αρι δεν τα βάζει το μάτι σου τσαμπουκα που έχουν. Πήγαινε να τα ακουσεις θα έλεγα με ένα δικό σου cd.πάνο είμαι λίγο οφτοπικ αλλά θέλω να σε ρωτήσω αξίζει να δώσω γύρω στα 350-400 για σύστημα ήχου hifi(ενισχυτής + active ηχεία) με πηγή τον υπολογηστή και και χρήση, αναπαραγωγή flac, σύνδεση με daw και ηλεκτρική κιθάρα για παίξιμο και ηχογράφηση στο pc, ταινίες και παιχνίδια. Η να πάω σε ένα set σχετικά καλών monitor(οχι πάνω απο 200 ευρώ όμως) για όλα τα παραπάνω?θα έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην ποιότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Φεβρουάριος 1, 2016 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Θα πάω να τα ακούσω από κοντά,τα mackie τα κοίταζα γιατί από ότι διαβάζω είναι πιο "multimedia" ηχεία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Φεβρουάριος 1, 2016 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Τα ενεργά ηχεία δεν χρειάζονται ενισχυτή. Είναι τι θες να πάρεις από αυτά που θα δώσεις. Με μια κάρτα ήχου πχ: focusrite 2i2 κτλ και ένα τέτοιο σετ είναι μια χαρά για κιθάρα και ακρόαση κοντινή. Αν θες να "γεμίζει" τι αυτί σου στο σαλόνι δεν αξίζει.Οσον αφορά τα μακι αυτό διαβάζω ακριβώς ότι δεν έχουν την ανάλυση των μικρών ταννου. Και από το youtube μια χαρά παίζουν τα ταννου, το θέμα είναι τι θα τα ταίζει και τι ζητάς. Αν ψαχνεις λίγο απολα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις μπορείς να δεις τα logitech 623, που δεν έχουν καμία σχέση με μόνιτορ ηχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Φεβρουάριος 1, 2016 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 (edited) Επειδή τα είχα τα CR4 να αναφέρω ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, συγκεκριμένα δεν έχουν καμία σχέση με studio monitors. Τα Tannoy είναι πραγματικά monitors, εντελώς flat ήχος, δεν νομίζω να σε ικανοποιήσουν, προσωπικά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από τις χαμηλές τους και τα επέστρεψα. Σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι "καλό" για μουσική, καλύτερα πήγαινε σε ένα σύστημα 2.1 όπως σου προτείνει ο panos444 γιατί νομίζω ότι θα απογοητευτείς από τα 4". Τσέκαρε και το review μου για τα Mackie Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2016 από music 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 2, 2016 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 (edited) Δώσε το 70ρι παραπάνω και τράβα στα LSR 305 να τελειώνεις. Αργότερα τσιμπάς και ένα sub άμα θες περισσότερο μπάπα-μπούπα και έχεις ένα setup που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο σαλόνι. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2016 από Volrath Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Φεβρουάριος 2, 2016 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Τα μόνιτορ είναι μια χαρά για μουσική, βασικά είναι ότι πρέπει για μουσική. Σίγουρα καλύτερα από τα τύπου λοτζιτεκ για μένα, ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Τα jbl είναι κάτι παραπάνω σε μέγεθος για επάνω στο γραφείο κατά τη γνώμη μου. (Λέω εγώ που κοίταζα 6,5" ηχεία για γραφείο..!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts