DJD Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 To Steam Link είναι ένα μικρό κουτάκι που προσφέρει η Steam το οποίο κάνει streaming την εικόνα του κυρίως PC (ή οποιουδήποτε άλλου PC τρέχει steam) σας στην τηλεόραση σας, ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή παίρνει HDMI. Το είχε προσφορά το Steam και το τσίμπησα στα 40κάτι ευρώ. Προκαταβολικά συγνώμη για τις φωτογραφίες, αλλά τις τράβηξα βιαστικά με το κινητό. Το κουτί του Τα περιεχόμενα του. Το κουτάκι έχει μια έξοδο HDMI, 3 usbs, και μια 100άρα ethernet. Το μενού που βλέπουμε όταν το ανοίγουμε για πρώτη φορά. Μιας και πήρε αυτόματα IP από τον DHCP, προσπέρασε τις ρυθμίσεις και βγήκε κατευθείαν στο μενού με τα PC που τρέχουν Steam, στην συγκεκριμένη, μόνο ένα. Το μενού με τα διαθέσιμα παιχνίδια. Η ανάλυση είναι 1920χ1080 60hz από default. To Dying Light Οι ρυθμίσεις του Κι ενα download Του έχω συνδέσει πάνω ένα Xbox 360 controller (που τον έχω εδώ και 8 χρονια; μπορεί και παράπανω) και παίζει κανονικά. Μπορείτε να συνδέσετε και keyboard/mouse (προφανώς wireless για να χει νόημα). Ό,τι ερωτήσεις έχετε ελεύθερα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Ωραιος!!!!! Λες κανει stream την εικονα του pc , αυτο σημαινει πως μπορεις να παιξεις και μια ταινια ? Τα παιχνιδια που streamαρεις πρεπει να ειναι αποκλειστηκα μεσα στον καταλογο του Steam ?.....(if ya know what i mean .... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 5, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Το Steam κάνει stream, όχι το desktop δυστυχώς. Μπορείς να προσθέσεις στο steam και non steam παιχνίδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Ιανουάριος 5, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 καλή ιδέα.. αν το βρω φτηνό μάλλον θα το τσιμπήσω για να καταργήσω το 10μέτρο καλώδιο που πάει απ' το pc στην tv. btw δηλαδή κανονικά κάνω add το witcher 3 που τοχω σε gog και το τρέχω μέσω αυτού από steam;; από performance hit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 5, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Δεν είδα τίποτα φοβερό σε fps drop, σε μερικά cutscenes πήδαγε λίγο μόνο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 6, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2016 Wired or wireless? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 6, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2016 Και τα δύο, αλλά με wireless μη περιμένεις αξιοπρεπή streaming, θα πρέπει να πέσεις πάρα πολύ σε γραφικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 8, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Από θέμα απόκρισης πως πάει; Νιώθεις ότι υπάρχει καθυστέρηση στον χειρισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 8, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Όχι καμία, τώρα οκ, δεν έπαιξα fps, αλλά πχ στο ac syndicate δεν είχα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 8, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Θα βοηθούσε πάντως μια Gigabit LAN κάρτα αντί της 100αρας για όσους το έχουν συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet ( ; ) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από UltraB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 8, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Θα βοηθούσε πάντως μια Gigabit LAN κάρτα αντί της 100αρας για όσους το έχουν συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet ( ; ) Εγώ για αυτόν τον λόγο δεν το πήρα. Ταλαιπωριακός μου κάνει με την κουτσοκατοστάρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 12, 2017 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Πλεον το εχω δοκιμασει και εγω. Με 2.4g wifi, μολις ξεκίναγε το game υπηρχε σοβαρο θεμα. Απευθείας τσιμπησα το air router 3 της xiaomi με dual band και σε balanced ρυθμίσεις, ουτε fast ουτε beautiful παει νερο. Απο θεμα lag δεν υπάρχει εντονο. Ανετα δλδ παιζεις rocket league χωρις θεματα. Και 2 ακομα που δοκιμασα ηταν κομπλε. Βέβαια σαφως η ποιοτητα είναι λιγο πεσμενη αλλα στο σαλονι συνηθως είμαστε μακριά απτη tv και δε φαίνεται. Θα βαλω και το kodi να δοκιμάσω αλλα ψαχνω να δω αν γίνεται ο host να μπορει να κάνει κατι αλλο καθως streamarei. Και ισως αργοτερα δοκιμασω και με το powerlineΑυτα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 12, 2017 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Με παιχνιδια απο θειο ειδα εχει θεματακι η εχει αλλο θεμα? Μονο ενα εχω βασικα στο pc μου, το pes2017 και δεν αναγνωριζει τα χειριστηρια. LOL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 12, 2017 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Το pes απο το θειο στο steam link σε φιλο εχει θεματα με τα button mapings. Εγω δε ξέρω κατι αλλο μιας και απο το θειο εχω χρόνια να παρω videogame. Stop εδω η συζήτηση περι τουτου [emoji14]Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 12, 2017 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 9 hours ago, artyom said: Το pes απο το θειο στο steam link σε φιλο εχει θεματα με τα button mapings. Εγω δε ξέρω κατι αλλο μιας και απο το θειο εχω χρόνια να παρω videogame. Stop εδω η συζήτηση περι τουτου Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και εγω αγορασμενα εχω απλα ενα παιχνιδι που παιζω 2 φορες το χρονο, που ερχεται καποιος σπιτι μου για τετοιο πραγμα ηταν λιγο ακυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 12, 2017 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 (edited) Το έχω κι εγώ το μαραφέτι αυτό. Κάπου Black Friday που το είχε προσφορά το Steam το είχαν και στο Game.co.uk, με τη διαφορά ότι δεν χρέωναν τα εξωφρενικά μεταφορικά που ζητούσε το Steam, οπότε μου ήρθε με μόλις 19 λίρες στην πόρτα μου (Ελλάδα). Stream-άρει απροβλημάτιστα ό,τι έχω δοκιμάσει (wired connection), αλλά το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για games που παίζουν με gamepad, γιατί βαριέμαι να κουβαλάω keyboard-mouse στο σαλόνι. Gamepad είναι ένας Xbox One wireless controller που είναι συνδεδεμένος στο PC αλλά πιάνει μέχρι το σαλόνι. Ίσως παίζει και απευθείας πάνω στη συσκευή, αλλά το έβαλα έτσι day 1, έπαιξε χωρίς πρόβλημα, και δεν ξανασχολήθηκα. Για εναλλακτικό input έχω βάλει επάνω στο Link ένα Logitech Dinovo Mini, που παίζει ως keyboard + mouse (για navigation - αν προσπαθήσεις να παίξεις games εκεί το πιθανότερο να ψάχνεις wired controller να κρεμαστείς). Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2017 από Shaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts