kostakourta Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 (edited) Καλησπέρα και καλη χρονια . Εστησα έναν I 5 με την Asrock z 97 anniversary.Δεν εχω περασει drivers της καρτας ακομη,αλλα δεν επρεπε να την εμφανιζει στην διαχειριση ?Ρευμα περναει κανονικα ,αναβει το λογοτυπο.Επισης κατεβαζω drivers από την amd αυτοματοποιημένα? Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2016 από kostakourta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιανουάριος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Αν βλέπεις εικόνα μέσα από την R9 380, μια χαρά την βλέπει. Απλώς στην διαχείριση συσκευών μπορεί να την αναφέρει σαν standard VGA (ή κάτι τέτοιο).Κατεβάζεις από την AMD τους οδηγούς και κάνεις εγκατάσταση.Στο section "Manually Select Your Driver":Step1: Βάζεις Desktop Graphics.Step2: Βάζεις Radeon R9 SeriesStep3: Βάζεις Radeon R9 3xx SeriesStep4: Βάζεις το λειτουργικό σουΚαι τέλος πατάς το Display Results στο Step5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostakourta Ιανουάριος 5, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου να εισαι καλα,αυτό που ειπες εκανα πριν λιγο και τωρα κατεβαινουν οι drivers.Ti να κανω νεουδι είμαι σε αυτά... Να εισαι καλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιανουάριος 6, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2016 Νεούδι, νεούδι αλλά η καρτούλα τούμπανο είναι. Έχεις να ευχαριστηθείς πράμα λέμε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts