Aligator21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2016 Καλησπέρα Θέλω τα φώτα σας στην εξής μου απορία, γιατί όσο και να έψαξα στο Internet δεν βρήκα άκρη.Έχει HDMI audio output η Gigabyte GTS 250 1gb ή χρειάζεται spdif καλωδιάκη που θα συνδέσεις την κάρτα γραφικών με την μητρική; Από ότι βλέπω spdif connectors έχει και η κάρτα γραφικών και η μητρική.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιανουάριος 4, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 (edited) To HDMI output είναι για να δώσεις εικόνα και ήχο σε οθόνη/τηλεόραση.Μην μπερδεύεσαι με το να συνδέσεις την κάρτα στην μητρική.Αν συνδέσεις πχ μια τηλεόραση μπορείς να πάς στα Windows και να ενεργοποιήσεις τον ήχο σε αυτήν κάνοντας ενεργό το Digital Display Audio που λογικά θα δεις στο πάνελ του ήχου. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2016 από Efialtis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 4, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Τι ακριβώς εννοείς;Το PC είναι συνδεδεμένο με την TV μεσο HDMI καλωδίου, αλλά ήχο δεν βγάζει. Στο playback devices, έχει μόνο 1 επιλογή, Digital Output και είναι ενεργό, αλλά και πάλι ήχο δεν βγάζει.Το ερώτημα μου το έκανα μιας και δεν μεταφέρουν όλες οι κάρτες γραφικών ήχο μέσο HDMI καλωδίου απευθείας, αλλά χρειάζονται και σύνδεση με ένα καλώδιο spdif, από την spdif έξοδο της μητρικής στην είσοδο spdif της κάρτας γραφικών. Απλά δεν ξέρω εάν η συγκεκριμένη κάρτα περνάει το ήχο μόνο μέσο HDMI ¨η θέλει και spdif καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιανουάριος 4, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Εχω την εντυπωση οτι στις πιο παλιες καρτες δεν ηταν ετσι.Εξηγούμε. Εχω μια nvidia 9400 gs και ενω εχει hdmi δεν εχει κυκλωμα ηχου πανω της. Χρειάζεται να παρει τον ηχο απο το motherboard μεσω spdif.Για την gts 250 δεν μπορω να απαντήσω αν εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 5, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Η σειρά 200 αν θυμάμαι καλά έστελνε ήχο χωρίς να υπάρχει η ανάγκη σύνδεσης του spdif καλωδίου. Αν θυμάμαι λάθος τότε ναι πρέπει να συνδέσεις το spdif καλώδιο από την μητρική στην κάρτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 5, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Στη 200 σειρα οσες καρτες βασιζονται στο G92 και GT200 https://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_200_seriesχρεαιζονται το spdif, οι νεοτερες με το GT215-18 δε το χρειαζονται. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 5, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Άντε να βρω spdif καλωδιάκη τώρα. Όταν τα είχαμε τα πετάγαμε :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 5, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Googlαρε "spdif καλώδιο" και κάτι θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 5, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Αμα δεν βρεις απο εδω κοντα,παρε απο εδω http://www.ebay.com/itm/171527658695?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegr Ιανουάριος 7, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Δοκίμασε καλού κακού κι ένα άλλο HDMI καλώδιο. Μην τυχόν έχεις κανένα που δεν περνάει ήχο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 7, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) Η gts250 εχει 2pin υποδοχη στην καρτα επανω. Αρα λογικα το HDMI θελει ΚΑΙ το spdif αυτο για να δουλεψει με ηχο Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 25, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2016 Επειδή με τα κ**ο capital controls δύσκολα να παραγγείλεις από ebay και στη περιοχή που μένω δεν έχει κανένα μαγαζί, υπάρχει κάποιος που να έχει τέτοιο καλώδιο και να μην το χρειάζεται;Εννοείτε πως θα του το πληρώσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts