Anthemius Ιανουάριος 7, 2016 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Ποιος ειναι ο σέρβερ ρε παιδια;;( ειμαι καινούργιος)Πας στο online και γραφεις thelab και θα τον βρεις. Παρόλ' αυτά δε θα μπορέσεις να μπεις γιατι το track είναι mod το οποίο πρέπει να κατεβάσεις, οπότε ρίξε μια ματιά στα πρώτα posts αυτού του thread για βρεις το link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 7, 2016 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Α καταλαβα..ναι το ξερω για την πίστα ...δεν μπορω να συμμετάσχω λόγο ώρας ,μετα της 12:30 το βραδυ ειμαι free λόγω δουλειάς..γενικα thelab γραφω..;κ οτι υπαρχει το βγαζει λογικα ε; Εδω μιλαμε γενικα για το τι εξοπλισμό εχουμε κτλ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 7, 2016 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Να ρωτησω κατι εχω βάλει στις ρυθμίσεις 60 fps αλλα δεν εχω δει στο app πανω απο 42fps..ειμαι ανάμεσα σε 32-42..ολα ultra ομως..να χαμήλωσε τιποτα;εχω την r9 280vtx 3Ghz ,16 ghz ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 7, 2016 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) τι κ@λοπιστα-"mod" ειναι αυτη ? η γεωμετρια της ειναι οτι να ναι...αν δεν μπεις με συγκεκριμενο τροπο χανεις και ας λεει το κοντερ οτι μπενεις με περισσοτερα....δεν μπορω να την συνηθησω με τιποτα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 7, 2016 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) @kyr.., γιατι ρε συ, μια χαρα την κοβω Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 7, 2016 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Α καταλαβα..ναι το ξερω για την πίστα ...δεν μπορω να συμμετάσχω λόγο ώρας ,μετα της 12:30 το βραδυ ειμαι free λόγω δουλειάς..γενικα thelab γραφω..;κ οτι υπαρχει το βγαζει λογικα ε; Εδω μιλαμε γενικα για το τι εξοπλισμό εχουμε κτλ; Έλα. Έγραψα για τον εξοπλισμό ώστε να καταλάβουμε πόσο "χωμένος" είσαι στο sim. Άλλο να πεις "έρχομαι από Need For speed και παίζω με gamepad" και άλλο να λες "είμαι πρωταθλητής στο iracing και εχω Fanatec τιμονιέρα". Αλλάζει άρδην η καθοδήγηση. Ναι γράφεις "thelab" . Κάθε εβδομάδα αλλάζει η πίστα και το αμάξι που τρέχουμε. Η ώρα των αγώνων είναι πάντα η ίδια. Να ρωτησω κατι εχω βάλει στις ρυθμίσεις 60 fps αλλα δεν εχω δει στο app πανω απο 42fps..ειμαι ανάμεσα σε 32-42..ολα ultra ομως..να χαμήλωσε τιποτα;εχω την r9 280vtx 3Ghz ,16 ghz ram Βγάλε το DOF και βάλε static reflections. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 7, 2016 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω το βραδυ αργα..εχω τιμονιέρα την Logitech g27.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 7, 2016 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Εσυ τι εχεις φιλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 7, 2016 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Την ίδια. ΑΝ θες να μιλήσουμε γενικά για το παιχνίδι, μιλαμε εδώ.Αν θες να μιλήσουμε για τους φιλικούς μας αγώνες γενικά, τότε εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 7, 2016 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 7, 2016 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 Το DOF που ειναι φιλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 8, 2016 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Το DOF που ειναι φιλε μου;Options - Video - Effects - Depth Of Field Quality Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 8, 2016 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Ευχαριστω Διορθώθηκε χωρις να βγάλω το DOF..μονο με το static reflection Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Τώρα εξηγούνται όλα !!! Theodore racing Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από liakjim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 8, 2016 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Τώρα εξηγούνται όλα !!! Theodore racing Ειμαι περιεργος για το τι εψαχνες και κατεληξες εκει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Ειμαι περιεργος για το τι εψαχνες και κατεληξες εκει Το είδα εδώ http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/dallara-f312-e-ocon-theodore-racing-macau-2014.29729/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Ιανουάριος 8, 2016 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Capture.jpg :p 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Οκ, το βρήκα. Εδώ παίζεται το παιχνίδι. Ξέρω πλέον τί πρέπει να κάνω ( απέχει βέβαια από το να το πετύχω). Τουλ σου πήρα ( προσωρινά το ξέρω ), το 3ο sector!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 8, 2016 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Οκ, το βρήκα. Εδώ παίζεται το παιχνίδι. Ξέρω πλέον τί πρέπει να κάνω ( απέχει βέβαια από το να το πετύχω). Τουλ σου πήρα ( προσωρινά το ξέρω ), το 3ο sector!!!! Καταλαβαίνεις σε πιο σημείο της πίστας είναι αυτό το κομμάτι? To πρώτο χαμηλό είναι η 90άρα ή το 2ο. Το πέταλο που είναι τυφλό το apex που είναι??? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Εκεί που κυκλωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts