Billys Ιανουάριος 10, 2016 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα πάντως για να με πλησιάσεις και να πάμε παρέα, αλλά για να μη με φτάσεις μάλλον θα είχες και 4η έξοδο και δε θα τη θυμάσαι! Χαχα μπορει ναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 10, 2016 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Δυστυχώς δουλευω μέχρι 12 τις Κυριακές..παντως πολυ σας χαίρομαι!μπραβο σας! Κι εγώ έτσι χαιρόμουν όταν ήμουν απ' έξω.. Αν μπεις στο χωρό όμως ξέρεις πόσα μπινελίκια θα κατεβάζεις?? Να! Ρώτα και τον uhu αν δεν πιστεύεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 10, 2016 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Μπραβο σε ολους για την συμμετοχη και συγχαρητηρια στον teammate μου για τη νικη. (λεγε-λεγε θα το πιστεψει ) Μλκια οντως το συμβαν με τον @GoMaR, γιατι αν ετρεχε μεχρι τελος θα ειχε ακομα πιο πολυ ενδιαφερον ο αγωνας. Καλα τι πηγατε να κανετε οι τρεις μαζι πανω στην στροφη; Και ο ενας απο τους 3 να ειναι και ο @rapid_fast, ; Περαστικα σας @GeoF1, το combo ηταν εξαιρετικο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 10, 2016 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 +1 και απο μένα για το combo. Τελικά τα f1 τρακς τα σπάνε. Άσε που λίγο απο f1 στην tv και λίγο απο κανά άλλο racing τα ψιλοξέρουμε και χωρίς gps. Ολο blats hlats και Parking του AB είμασταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 10, 2016 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Μπραβο σε ολους για την συμμετοχη και συγχαρητηρια στον teammate μου για τη νικη. (λεγε-λεγε θα το πιστεψειΜ' αυτά και μ' αυτά, ξέχασα κι εγώ να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον teammate μου στο WAMTA Cup, δηλαδή στον Θοδωρή! :-)(Sorry wolves, αλλά με την εξέλιξη που έχεις, πρόσεχε μην κάνεις εμένα teammate σου!!) :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 10, 2016 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 μπράβο @liakjim φοβερό αγώνα κάναμε. .Συγγνώμη για το φιλάκι. .το κόμπο ηταν απίστευτο. .Γενικώς η πίστα είναι απίθανη. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 10, 2016 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Τι απιστευτη YOLO κινηση ηταν αυτη με τον Ακη πισω, την εβλεπα στο replay και γελαγα.Φρικαρα και εκει με τα μονιτορ που ελεγες για λιγο τη γλιτωσαμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 11, 2016 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Τι απιστευτη YOLO κινηση ηταν αυτη με τον Ακη πισω, την εβλεπα στο replay και γελαγα. Φρικαρα και εκει με τα μονιτορ που ελεγες για λιγο τη γλιτωσαμε Ρε αλήτη ανθέμη. Πάλι προσπέραση με το ασθενοφόρο (thodori) ρεε Δεν παίζεσαι Ο άκης το έκανε rallycross για να γλυτώσει!!!! Σαν να ακκούω την αντιδραση του (Να σου γα......) Τώρα που είπα rallycross υπάρχει καμιά πίστα στο assetto; Κάθε βράδυ με τέτοια κοιμάμε. Ken Block Scott Speed, Piquet junior Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 11, 2016 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Uhu: μπορει να είμαι ομορφάντρας και προοδευτικός ανθρωπος και υπερ του συμφώνου συμβίωσης κτλπ, και λυπάμαι που θα σε πληγώσω αλλά πρέπει να στο πω έτσι ωμά, γιατι δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται... Δε σε γουστάρω ρε φίλε, μη μου κολλάς άλλο! Ξεκόλλα! :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 11, 2016 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Ιάσονα @GoMaR, όποτε βρεις χρόνο, φτιάξε μου ενα μικρό video που να δείχνει την επαφή σας και συγκεκριμένα την δικιά σου με τον Vita ,όπου να φαίνεται το μαύρο αμάξι να εκτοξεύεται με το που το ακουμπιέστε.Ακόμα είναι χάλια. Φτιάξανε τα μπρος πίσω αλλά όχι τα πλάγια. Παναγιώτη @rapid_fast, αν βρεις κ εσύ χρόνο, κάνε μου το video με το σημείο της αυξομείωσης της απόστασης που είχαμε. Θα τα αναφέρω και τα 2. Έτσι μου έρχεται να σας πω να πάμε όλοι rF2. Γιάννη @uhu, αυτό που ψάχνεις ( όταν έρθει η σειρά σου βάλτο σε combo, πρέπει να τα σπάει ) ->http://www.racedepartment.com/downloads/rallylegends-mod-combo-vw-polo-r-wrc-v-1-0-new-rx-track-kouvola-by-ultranew_b.8302/http://www.racedepartment.com/downloads/rallylegends-mod-citro%C3%ABn-ds3-wrc-3-0-new-rallycross-track-holjesrx-by-ultranew_b.7632/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 11, 2016 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Να στε καλά ρε παιδιά μετά το χθεσινό νομίζω θα ξαναγυρίσω στις πίστες.Κρίμα για το φιλαράκι μου τον Ιάσονα που έχασε άλλο ένα τα μυαλά στα κάγκελα κυνηγητό με τον Θοδωρή και τον Ακη,φοβερός ο φίλος μου ο Δημήτρης μας έπιασε αδιάβαστους τους Παναγιώτηδες μέχρι να καταλάβουμε πως πρέπει να αλλάξουμε τα σημεία φρεναρίσματος μας πέρασε σα σταματημένους. Προσπαθώντας να καταλάβω γιατί πάει τόσο γρήγορα τον ακολούθησα αλλά πήγα να μπω γρήγορα στη 2η κλειστή και ίσα που τον αγγιξα αλλά το assetto θεώρησε καλό να τον εκσφενδονήσει,συγνώμη φιλαράκι εσύ είσαι πάντα ιπποτικός.Τι να πω για τον teammate αν εξαιρέσουμε την καλοπροαίρετη επιθετικότητα που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ήταν super rapid fast.Θοδωρή είσαι αξεπέραστος το ίδιο κι ο Ακης κι ο Ιάσονας κι ας μην τα κατάφερε. UHU πολύ γρήγορος ευτυχώς ατυχησε γιατί μου ηταν αδύνατον να σε προσπεράσω. Κώστα Βilly Θεμη keep walking με την καλή έννοια. Geof υπέροχη επιλογή αυτήν είχα διαλέξει κι εγώ κάποτε. Κυριάκο μη γκρινιάξεις! Να περνάμε πάντα έτσι όλοι καλά με η χωρίς τα λαθάκια μας. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 11, 2016 #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Δυστυχως (για σας) ειχα φρικτους πονους εχθες το βραδυ οποτε και απειχα. Απότι διαβαζω καλα περαστε παντως. Αυτο ειναι που μετραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 11, 2016 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Να στε καλά ρε παιδιά μετά το χθεσινό νομίζω θα ξαναγυρίσω στις πίστες.Κρίμα για το φιλαράκι μου τον Ιάσονα που έχασε άλλο ένα τα μυαλά στα κάγκελα κυνηγητό με τον Θοδωρή και τον Ακη,φοβερός ο φίλος μου ο Δημήτρης μας έπιασε αδιάβαστους τους Παναγιώτηδες μέχρι να καταλάβουμε πως πρέπει να αλλάξουμε τα σημεία φρεναρίσματος μας πέρασε σα σταματημένους.Προσπαθώντας να καταλάβω γιατί πάει τόσο γρήγορα τον ακολούθησα αλλά πήγα να μπω γρήγορα στη 2η κλειστή και ίσα που τον αγγιξα αλλά το assetto θεώρησε καλό να τον εκσφενδονήσει,συγνώμη φιλαράκι εσύ είσαι πάντα ιπποτικός.Τι να πω για τον teammate αν εξαιρέσουμε την καλοπροαίρετη επιθετικότητα που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ήταν super rapid fast.Θοδωρή είσαι αξεπέραστος το ίδιο κι ο Ακης κι ο Ιάσονας κι ας μην τα κατάφερε.UHU πολύ γρήγορος ευτυχώς ατυχησε γιατί μου ηταν αδύνατον να σε προσπεράσω. Κώστα Βilly Θεμη keep walking με την καλή έννοια. Geof υπέροχη επιλογή αυτήν είχα διαλέξει κι εγώ κάποτε. Κυριάκο μη γκρινιάξεις! Να περνάμε πάντα έτσι όλοι καλά με η χωρίς τα λαθάκια μας. Πάνο πάντα έχεις έναν καλό λόγο να πεις για όλους! Το ήθος, η ευγένειά σου, οι οδηγικές σου ικανότητες (!!!) και οι "πυροσβεστικές" σου παρεμβάσεις με έχουν εκπλήξει πραγματικά! Μπορεί να μην έχουμε γνωριστεί, όμως η ποιοότητα της προσωπικότητάς σου είναι εμμφανής! Να είσαι καλά φίλε. Νομίζω έχεις λείψει σε πολλούς! :-) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 11, 2016 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Καλημέρα..είπα Μετά από καιρό να παίξω , Έτσι και έβαλα το combo λίγο πριν τον αγώνα να το δω..είδα ότι άρχισα να το βρίσκω αλλα ήθελα παραπάνω ώρες για αυτο το μισο+ δευτερόλεπτο διαφορά με τον Θοδωρή.(σεταπ κλπ δεν ασχολήθηκα τελικα).ε γεμάτος χαρά και χαρηκα πολυ που ειδα τον Παναγιώτη στην πίστα , το ασετο δε μας την κανει την χάρη με το ηλίθιο σύστημα που έχει.οπότε Μετά από αυτό, απλα πάτησα ενα ωραίο esc και συνέχισα την δουλεια μου οσο άκουγα τους αλλους να τρέχουν Δημήτρη, θα φτιάξω το βραδάκι και θα στο στειλω. geof , ειχα αποσυρθεί λίγο λόγω εορτων και δουλείας...της τελευταία στιγμής απόφαση ήταν μιας και τότε έβαλα την πίστα:pp wolves , νομίζω πάει στις ατάκες αυτό.χαχαχα.δε χωθηκε κανενας.αν ειχε αλλο σύστημα me collisions δε θα γινόταν τπτ απο ολα αυτά. μπράβο στον Θοδωρή για την νίκη.Δεν παρακολούθησα ,αλλα άκουγα στο τεαμσπικ να τον αποκαλουν αργο και άσχετο μπράβο σε όλους βασικά.lazydog βλέπω το πήγαινες καλα ε;;; Και χάρηκα απίστευτα πολύ, που ειδα τον φιλο μου τον Παναγιώτη στην πίστα πάλι Καλημέρα και καλή δουλειά να έχετε!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 11, 2016 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Η είδηση της δεκαετίας είναι ότι ο @panosdimp επέστρεψε στις πίστες! Για την επιστροφή του Ιάσωνα δε χάρηκα τόσο μετά το contact στην 1η στροφή (πλάκα κάνω τα είπαμε εμείς έτσι και αλλιώς στο ts) Well done στο Θοδωρή αν και νιώθω ότι πούλησα λίγο φτηνά το τομάρι μου! Επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 11, 2016 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 καλησπέρα!!λέω να προσπαθήσω και γω!..newbie Σου είχα τάξει ρυθμίσεις για το gamepad. Οι δικιές μου για το xbox 360 controller , ελπίζω να έχεις το ίδιο . Θα τις βρεις μέσα στο controllers.ini στο documents ( ελπίζω να το λέω σωστά ) : STEER_GAMMA=2.2STEER_FILTER=0.85SPEED_SENSITIVITY=0.28STEER_DEADZONE=0.05STEER_SPEED=1RUMBLE_INTENSITY=0.6 Με αρκετό practice είχα φτάσει να περνάω και αρκετούς με τιμονιέρα. Αλλά με τιμονιέρα είμαι 2~3secs/lap γρηγορότερος κ σαφώς λιγότερο επιρρεπής στα λάθη.Αν σε ελκύει το sim racing , μια μεταχειρισμένη G27 θα σε καλύψει πλήρως στα πρώτα σου βήματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Ιανουάριος 11, 2016 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Πέρασα πολύ ωραία χτες. Εννοείται πως δεν άφησα το μακελειό της πρώτης στροφής να με χαλάσει και συνέχισα ακάθεκτος. Είχα 2 ωραίες μάχες με fatalara και Κυριάκο. Ο Κυριάκος ειδικά, με δυσκόλεψε αρκετά, αλλά ήταν και το highlight του αγώνα. Κάποια στιγμή που τον ακολουθούσα αποκοιμήθηκα, με αποτέλεσμα να χάσω τα φρένα, αναγκάστηκα να το ρίξω στον τοίχο για να τον αποφύγω, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα, προκαλώντας τετακέ. Συγνώμη Κυριάκο!! Συγχαρητήρια στο πόντιουμ και σε όλους όσους συμμετείχαν και τερμάτισαν!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 11, 2016 #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 @GoMaR, το "ειχα" το combo αλλά πραγματικα δεν μπορουσα να σταθω ουτε καθιστος απο τους πονους(του δοντιου ειναι οτι χειροτερο)... Δεν με πειραζει ομως, ετρεξα και αρκετους αγωνες μεσοβδομαδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 11, 2016 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Σας ζηλεύω...! Και εγώ , έχω τουλάχιστον τρεις μήνες να κάνω προπόνηση οπότε και εχτές δεν μπήκα για να μην γίνω κινούμενος στόχος (στόκος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 11, 2016 Author #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Και εγώ , έχω τουλάχιστον τρεις μήνες να κάνω προπόνηση οπότε και εχτές δεν μπήκα για να μην γίνω κινούμενος στόχος (στόκος) Μηπως βαρεθηκες?? Μη σου πιανει χωρο και το κοκπιτ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts