liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Το πρώτο χαμηλό είναι η Τ1, το δεύτερο η Τ2 κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 8, 2016 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Για να εγκατέστησω την πίστα,χρειαζεται buck up; (Ρωτησα σε λαθος θεμα πριν..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 8, 2016 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Για να εγκατέστησω την πίστα,χρειαζεται buck up; (Ρωτησα σε λαθος θεμα πριν..) Σιγά μη χρειάζεται και backpack. Ξεζιπάρεις πετάς στο content/tracks την πίστα και παίζεις. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 8, 2016 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Ωραια οποτε κατεβαζω την πετάω στο directory και τελος..και αν βγει ποτε βγει απο το assetto;θα υπάρχουν δυο ίδιες ε;μέχρι αν θες να σβήσεις την mod; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 8, 2016 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Ωραια οποτε κατεβαζω την πετάω στο directory και τελος..και αν βγει ποτε βγει απο το assetto;θα υπάρχουν δυο ίδιες ε;μέχρι αν θες να σβήσεις την mod;ΕυχαριστωναιΝομίζω πως τα mods εχουν ενα κόκκινο tint στο μενού επιλογής της πίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 8, 2016 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Παίζει γενικα κανεις μετα της 12 το βραδυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Όταν βγει καινούργια έκδοση απλά αντικαθιστάς από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Ιανουάριος 8, 2016 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Τα mod ειναι της ίδιας εταιρίας απλα πειραματικά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 8, 2016 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Ρε παλουκαρια, μονο εγω τα βλεπω ετσι απο το rear mirror? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Κάνε τικ στο high quality mirror ( κάπως έτσι ) . Πολύ μεγάλο fov έχεις μου φαίνεται. Ίντσες και απόσταση από μάτια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 8, 2016 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Θα το κοιταξω... σε 27ρα παιζω...δεν εχω πειραξει κατι απο fov edit: τωρα το κοιταξα, στο 54 ειναι Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Δες εδώ http://www.projectimmersion.com/fov/ Υπόψιν για το Assetto , βάζουμε τους υπολογισμούς για το PCars... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιανουάριος 8, 2016 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Δημήτρη καλησπέρα, Είσαι σίγουρος ρε φίλε ότι βάζουμε για τους υπολογισμούς του FOV το PCars? Σε αυτή την περίπτωση (πάντα με τις ίδιες συνθήκες και μετρήσεις), μου βγάζει για το PCars fov ...116, ενώ για το AC 22 :o Τρέχω με 35... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 8, 2016 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) @troffeo, για το Assetto δινει vertical FOV ενω για το PCARS horizontal Mε την 27ρα και αποσταση 50cm προτεινει 35 αλλά ειναι too much. Θα δοκιμασω το βράδυ αλλά λιγο που το κοιταξα, θα καταληξω στο 45 μαλλον Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Μάλλον βάζεις λάθος μονάδες. Πάντως δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί από ότι βλέπω έχει αλλάξει το site και δεν μπορώ να βάλω την απόστασή μου (200cm). Αλλά από ότι θυμάμαι, μας ενδιαφέρει το FOVh για αυτό βάζω Pcars. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιανουάριος 8, 2016 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Η απόσταση μου είναι 69 cm.Έχω 3 οθόνες 22'' (21,5'' στην πραγματικότητα αλλά δεν έχει αυτή την επιλογή).Στον υπολογισμό για PCars (hFOV) βγάζει 116Στον υπολογισμό για AC (vFOV) βγάζει 22,42Εγώ όπως είπα παραπάνω παίζω με 35. Πως χρησιμοποιώ στο AC το horizontal fov? (το vertical fov είναι προφανές. Απλά βάζεις την τιμή του fov που θέλεις) ΥΓ @Lazy Dog Με την ευκαιρία μπορείς να μου πεις ποιό είναι και που θα βρω το app που χρησιμοποιείς και δείχνει την θέση των οδηγών στον αγώνα? Εννοώ αυτή την μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης σου. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 8, 2016 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Έχεις δίκιο. Δεν ξέρω για triples. Μήπως θα μας πει ο Στέλιος? @( Psit).To παιχνίδι νομίζω έχει ενσωματωμένο calc για triples. Αυτο που ρωτάς είναι το F9. Ρίξε μια ματιά . Τα έχω γράψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 8, 2016 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Η απόσταση μου είναι 69 cm.Έχω 3 οθόνες 22'' (21,5'' στην πραγματικότητα αλλά δεν έχει αυτή την επιλογή).Στον υπολογισμό για PCars (hFOV) βγάζει 116Στον υπολογισμό για AC (vFOV) βγάζει 22,42Εγώ όπως είπα παραπάνω παίζω με 35. Πως χρησιμοποιώ στο AC το horizontal fov? (το vertical fov είναι προφανές. Απλά βάζεις την τιμή του fov που θέλεις) ΥΓ @Lazy Dog Με την ευκαιρία μπορείς να μου πεις ποιό είναι και που θα βρω το app που χρησιμοποιείς και δείχνει την θέση των οδηγών στον αγώνα? Εννοώ αυτή την μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης σου. Ευχαριστώ! Υπάρχει dedicated app στα δεξιά όπως είναι και το pedals app κλπ. Εισάγεις τις μετρήσεις και σου τα κανονίζει αυτόματα και τέλεια. Για σιγουριά άνοιξε και το camera app και πάτα AUTO POS για να σου βάλει και την κάμερα στο πραγματικό drivers's eye position για κάθε αυτοκίνητο (αφού έχεις ρυθμίσει τα 3 monitor) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιανουάριος 8, 2016 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Στέλιο σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω!!! Αυτο που ρωτάς είναι το F9. Ρίξε μια ματιά . Τα έχω γράψει. Φίλε έχεις δίκιο...Εσύ τα έχεις γράψει και εγώ ρωτάω.... Sorry ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 9, 2016 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 (edited) Η πρωτη και η τελευταια στροφη ειναι ο μισος γυρος για μενα. Χανω πανω απο μισο δευτερο σε αυτες τις δυο Δεν υπαρχει περιπτωση να σπασω το 1.34 αν δεν καταφερω να γουλαντρισω το ποδι μου Το combo ειναι απιστευτα διασκεδαστικο. Αν δεν βαρεθεις και καθησεις να ασχοληθεις με το στησιμο της lotus, ειναι απο τα ελαχιστα αυτοκινητα στο παιχνιδι που πραγματικα "ακουει" σε tunnαρισμα... Να προσθεσω οτι με το default setup το αυτοκινητο ειναι πολυ αποτομο και δεν συγχωρει λαθη. Χ3στηκ@τ3 το ξερω, αλλά κουβεντα να γινεται Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts