akis_z80 Ιανουάριος 4, 2016 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 @GeoF1, το βράδυ θα σετάρω τον server!Απλώς νομίζω ότι είχαμε συμφωνήσει το practice να ξεκινάει κατά τις 20.30 τουλάχιστον μέχρι άνοιξη-καλοκαίρι, οπότε αν θέλεις βάλε όλα τα sessions -45 λεπτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 4, 2016 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Φανταστείτε RT12R σε αυτό το track, να ανοίγουν τα κλαπέτα !!! Πολύ καλό track, αλλά το mod έχει πολύ smooth επιφάνεια και είναι λίγο ξενέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 4, 2016 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 @GeoF1, μιλάμε για το full course ή για το south course του Spielberg;Βάζω το full μέχρι να το διευκρινίσεις! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 4, 2016 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Ναι ναι την ολοκληρη πιστα. Για τις ωρες οτι θελετε παιδες!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Ιανουάριος 4, 2016 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 το pcars δεν εχει χαλια γραφικα Ναι αλλά τρέχεις σε αεροδρόμια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 5, 2016 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 (edited) Εμένα η πίστα μου έκανε (σε practice mode) χτες πολλά "κολλήματα" ιδίως μετά την 4η (rauch) στροφή Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2016 από Aris Teidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 5, 2016 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 (edited) 3-4 γυρους που εκανα εψες, δεν παρατηρησα κατι. Ωραιο track... (το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η εξοδος απο τα pits...9 στις 10 θα χτυπησω στις μπαρες ) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 5, 2016 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Αρη,Είχαμε ξανατρέξει σε αυτή την πίστα, δεν είχε θέματα..Θα δώ και εγώ το βράδυ που θα μπω στο σέρβερ, τι παίζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 5, 2016 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Και εγω που ετρεξα στον σερβερ δεν ειχα καποιο θεμα με την πιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 5, 2016 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Παιδες επειδη ειναι 1η φορα που επιλεγω combo αν πραγματικα υπαρχει υποψια προβληματος μπορουμε να παμε στην Ιμολα πχ.Ας μπουμε το βραδακι να κανουμε μερικες δοκιμες και αποφασιζουμε.Χθες καναμε μερικους γυρους με τον @troffeo και δεν διαπιστωσαμε κατι. Μια μικρη υποψια εχω για την εκκινηση του αγωνα αλλα καλυτερα να το δουμε το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 5, 2016 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Θυμάμαι αρκετός κόσμος είχε fps drops σε συγκεκριμένα σημεία στο ΤΡΑΚ (εγώ δεν είχα), δοκιμάστε με 15 AI μέσα.Παιδες επειδη ειναι 1η φορα που επιλεγω combo αν πραγματικα υπαρχει υποψια προβληματος μπορουμε να παμε στην Ιμολα πχ.Ας μπουμε το βραδακι να κανουμε μερικες δοκιμες και αποφασιζουμε.Χθες καναμε μερικους γυρους με τον @troffeo και δεν διαπιστωσαμε κατι. Μια μικρη υποψια εχω για την εκκινηση του αγωνα αλλα καλυτερα να το δουμε το βραδυ Το πρόβλημα στην εκκίνηση είναι πως τα grid positions είναι άνισα όσον αφορά τις αποστάσεις μεταξύ τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 5, 2016 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 H A1 ring είναι αυτή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 5, 2016 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Ναι ετσι την ελεγαν παλια. Μετα την πηρε η Red Bull. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 5, 2016 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Ωραία την ψιλοξέρω απο GP4. Άλλη παιχνιδάρα για την εποχή του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 5, 2016 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Ουτε εγω παρατηρησα καποιο θεμα με την πιστα εχθες το βραδυ που μπηκα στον server για μερικους γυρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 5, 2016 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Ωραία την ψιλοξέρω απο GP4. Άλλη παιχνιδάρα για την εποχή του. Αυστραλία είναι αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 5, 2016 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 (edited) Αυστραλία είναι αυτό... Δίκαιο έχεις. Κάπου πρέπει να εχω ενα vs real και σε a1. Δεν το βρίσκω το έφαγε ο δαίμον του youtube. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 5, 2016 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 (edited) Δίκαιο έχεις. Κάπου πρέπει να εχω ενα vs real και σε a1. Δεν το βρίσκω το έφαγε ο δαίμον του youtube. Πάντα.. Πίστα που έχω τρέξει δεν την ξεχνάω... Βλέπω τους χρόνους του Θοδωρή και σηκώνω πυρετό.. Μάλλον την Κυριακή θα είμαι άρρωστος.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2016 από rapid_fast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 5, 2016 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Για να δούμε , τί λέει το combo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 5, 2016 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 Μια χαρά είναι . Απαιτητικό. Το λάθος εύκολο. Ο Θοδωρής απίστευτα γρήγορος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts