GeoF1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2016 Κατεβαστε την πιστα εδω http://www.racedepartment.com/downloads/spielberg.6437/ Practice: 60 λεπτά, 20:30 Qualify : 15 λεπτά, 21:30 Race : 45 λεπτά, 21:45 (Βαζω τις ιδιες ωρες μεχρι να αποφασιστει κατι διαφορετικο) Έξτρα πληροφορίες: Στην πίστα κανει κρυο!! 96% grip και 10 βαθμοί κελσίου. Αν εχει καποιο bug η πιστα το συζηταμε. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 3, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Άψογη επιλογή. Φανταστικό αμάξι, νομίζω έχει το καλύτερο FFB.Η δε πίστα, από τις καλύτερες mod πίστες. Την έχω τρέξει στο RD , δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Θα κάνουμε και την σύγκριση με την official όοοοταν βγει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 3, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 (edited) Επειδή και εγώ την έχω τρέξει: 1. Τα αυτοκίνητα στο grid δεν έχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ τους 2. Πολύ μεγάλη πίστα για τόσο αργό αυτοκίνητο (ΙΜΟ) 3. Πολύ λίγα bumps... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2016 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 3, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Δεν το λες και αργό όπως δεν την λες και μεγάλη.Για τα bumps συμφωνώ. Μ αρέσει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 4, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Παιδια τι εννοειτε λεγοντας οτι δεν εχει πολλα bumps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 4, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 H επιφάνεια του οδοστρώματος είναι λεία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 4, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Ρε Γιώργο (@GeoF1), δεν λέω, καταπληκτικό το αμάξι που διάλεξες αλλά χαράμισες την ευκαιρία σου να βάλεις μονοθέσιο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 4, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 χαχαχαχ στο τσακ ημουν αλλα σκεφτηκα οτι δεν θα αρεσει σε αρκετο κοσμο. Πχ σκεφτομουν να τρεξουμε Νταλαρα f3 εδω Δεν πειραζει!!! Θα βαλει καποιος αλλος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 4, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Θα βάλω εγώ όταν έρθει η σειρά μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιανουάριος 4, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 +1 Για την F3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 4, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 (edited) χαχαχαχ στο τσακ ημουν αλλα σκεφτηκα οτι δεν θα αρεσει σε αρκετο κοσμο. Πχ σκεφτομουν να τρεξουμε Νταλαρα f3 εδω Δεν πειραζει!!! Θα βαλει καποιος αλλος Υπάρχει το Portimao-Algarve για το Assetto? Link please? Edit: +1 για την F3 . Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 4, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 οριστε!! Πολυ καλη http://www.racedepartment.com/downloads/algarve-international-circuit.2874/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 4, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Ωραιος GeoF1 για το κομπο..ευκαιρια να δοκιμασουμε και καινουργια αυτοκινητα(evora gtc).. Ποτε δεν τις συμπαθησα αυτες τις lotus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 4, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 (edited) τοσες official πιστες παλι στις mod πεσαμε ?μεγαλο χαλι η spielberg Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2016 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιανουάριος 4, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 Φανταστική η επιλογή της πίστας...Το αμαξάκι δεν το ξέρω αλλά την πίστα την αρέσω τρελά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 4, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 αλλά την πίστα την αρέσω τρελά... Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και ΜΕ αρέσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 4, 2016 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 τοσες official πιστες παλι στις mod πεσαμε ? μεγαλο χαλι η spielberg Γιατι το λες αυτο ρε συ Κυριακο? Ειναι απο τις καλυτερες mod πιστες που υπαρχουν για μενα και κατα πολλους... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 4, 2016 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 (edited) γραφικα χαλια,το οδοστρωμα λες και παταω σε αφρολεξ ειναι....Την γνωμη μου λεω απο εκει και περα οτι πει ο geof Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2016 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιανουάριος 4, 2016 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 γραφικα χαλια,το οδοστρωμα λες και παταω σε αφρολεξ ειναι....Την γνωμη μου λεω απο εκει και περα οτι πει ο geof Ωχ! Κάτι σαν pCars δηλαδή??? (Sorry, αλλά με έπιασε η βλακεία μου σήμερα lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 4, 2016 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2016 το pcars δεν εχει χαλια γραφικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts