BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 ρωταω το εξης απλοαν καποιος εχει την dfi nf4 sli ή την ultraκαι δεν εχει καρτα γραφικων καθολουμπορει να βαλει για 1-2 μηνες μια παλια καλη pci καρτα γραφικων της πλακας ισα ισα να εχει XP?χωρις παιχνιδια κτλαπλα λειτουργικο , κανα word ,κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Απλά ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Επειδη ο Κωστης εχει μια voodoo λεμε τωρα υπαρχει περιπτωση να μην κανει λογω πως να το πω τωρα...παλιοτητας και ισως αλλαγμενου pci slot στις πιο προσφατες μητρικες...λεμε τωρα δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα specs tou pci slot(Οπωε πχ με τις agp που αλλαζουν τα volt απο καποια εποχη και μετα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την voodoo σου! Μόνο κατέβασε drivers για xp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Με κάτι αρχαίες του μισού και των δύο ΜΒ δεν είχαμε πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 αυτο ακριβωςυπηρχαν κατι version 2.0 , 3.0 δεν θυμαμαι καλακαι λεω μηπως καει καμια καρτα ή καμια μητρικηεχωμια riva TNT2 64μια monster fusionμια 3d blaster banshee Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 δεν θα εχεις prob, δουλευω την DFI απο τοτε που την πηρα με μια S3 Virge Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 7, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 ακυροτην εχω πουληση την voodooλα10 ευρω , που ναξερα οτι θα την θελω....απο τις παραπανω δοκιμαστικαν ολεςη banshee den δουλευεικαλη ειναι μια riva TNT2 64 , 32 ΜΒ ραμ , 2001 μοντελο ΤΙ ΛΕΤΕ?????και η Monster fusion ειναι 199 μοντελο , 16 MB sdram αρα η καλυτερη ειναι η ΤΝΤλετε να κανει δουλεια? (εχει και μεγαλη ψυκτρα και συγχρονη την βλεπω ηλικιακα, εχει και TV out) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice ακυρο την εχω πουληση την voodooλα 10 ευρω , που ναξερα οτι θα την θελω.... απο τις παραπανω δοκιμαστικαν ολες η banshee den δουλευει καλη ειναι μια riva TNT2 64 , 32 ΜΒ ραμ , 2001 μοντελο ΤΙ ΛΕΤΕ????? και η Monster fusion ειναι 199 μοντελο , 16 MB sdram αρα η καλυτερη ειναι η ΤΝΤ λετε να κανει δουλεια? (εχει και μεγαλη ψυκτρα και συγχρονη την βλεπω ηλικιακα, εχει και TV out) η Virge μου ειναι '97 μοντελο... μην ανησυχεις, να το παρεις το DFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 7, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 esdee δικος μου και συ , φυλας τις αρχαιολογιες...ειδες που μας χρειαστηκαν....λοιπον εχω και μια S3 virge dx αλλα ντρεπομουν να πω οτι την εχω...την εχω κανει και αναβαθμιση με ολα τα μνημακια (4 θεσεις)ρε αλανια ολοι νυχτοπουλια ειστε σαν εμεναριχτε κανα msn να τα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 7, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 η voodoo 2 ηταν pci και την εδωσα h voodoo 3 ειναι agp και την εχω ακομα αθανατο κομματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice η voodoo 2 ηταν pci και την εδωσα h voodoo 3 ειναι agp και την εχω ακομα αθανατο κομματι lol εχω 1 Trident ( '96) 1 Voodoo 3 30001 Voodoo 3 35001 S3 Virge (4mb)1 S3 Virge (2mb) --> καμενηαυτα πριν το 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 7, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 εχω μια δεν θυμαμαι μαρκα AAAA cirrus logic 512 Kb ram απο το 486 , σας εφαγα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice εχω μια δεν θυμαμαι μαρκα AAAA cirrus logic 512 Kb ram απο το 486 , σας εφαγα :P Αν εχεις και αλλη μια βαλτες σε sli ... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάρτιος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 04:34] Αν εχεις και αλλη μια βαλτες σε sli ... :rofl: XA XA XA XA ΚΑΛΟ:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.