fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 Χρόνια Πολλά! Επειδή η μητρική μου βλέπω ότι μένει πίσω σε χρόνο, λέω να της αλλάξω τη μπαταρία CR2032 που φοράει. Άλλωστε την έχω κοντά στη δεκαετία...Υπάρχει τρόπος να κάνω την αλλαγή χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις του bios; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 2, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2016 Να κάνεις hot swap κατά τη διάρκεια λειτουργίας του pc. Να χρησιμοποιήσεις κάποιο πλαστικό εργαλείο για την εξαγωγή της μπαταρίας, όχι μεταλλικά κατσαβίδια κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιανουάριος 2, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2016 Πρόσεχε μην πιέσεις πολύ την μητρική και βραχυκυκλώσει στην μεταλλική πλάτη που στηρίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 2, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2016 Μπορώ να το κάνω hot swap ενώ βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας ή πρέπει να είναι σε πλήρη λειτουργία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2016 Μπορώ να το κάνω hot swap ενώ βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας ή πρέπει να είναι σε πλήρη λειτουργία; Καλό ερώτημα.... Δεν ξέρω. Στο παρελθόν μου έχει τύχει να κάνω hot swap ένα bios chip (τiς εποχές που ήταν "κουμπωτά"), και ενώ το μηχάνημα ήταν σε πλήρη λειτουργία. Στην αναστολή δεν ξέρω αν τραβάει ρεύμα από την μπαταρία για να διατηρεί τα δεδομένα του bios... Σε πλήρη λειτουργία -κατά τη γνώμη μου- έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts