f117 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 Καλη χρονια!!!!Αγορασα μια gigabyte R9 380 στα 4gb.Την εβαλα πανω στον υπολογιστη και δεν την αναγνωριζει....no signal.Η motherboard ειναι μια gigabyte h61m-s2pv με εναν i3 και 2x8gb ram σε ενα thermaltake 470watt. Η προηγουμενη vga ηταν μια gtx 480 1.5gb ram....πιο ενεργοβορα...Εχω δοκιμασει λοιπον τα εξεις-Εχω δοκιμαστει αλλη vga και παιζει κανονικα στον υπολογιστη. -Οπως και η καρτα γραφικων η 380 παιζει σε αλλον υπολογιστη κανονικα.-Εχω βαλει 2 διαφορετικα psu ενα hec 480w και ενα chieftec 750w και παλι no signal απο την καρτα γραφικων. (Αναβουν τα ledakia της αλλα δεν γυρνανε καν οι ανεμιστηρες της vga.)-εχω δοκιμασει με διαφορετικα και με λιγοτερα dimakia μνημης.-εχω κανει reset τα bios και τα εχω κανει κ update με τα τελευταια. -εχω επισης βαλει μονο την καρτα πανω χωρις δισκους κ usb και παλι τιποτα-εχω κανει disable την onboard vga-εχω βαλει peg gen3 και τιποτα.Ειναι απλα ασυμβατη η mobo με την vga?Τιποτα αλλο να δοκιμασω η παμε για αλλη mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιανουάριος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Για βάλτην και σε ένα άλλο pc αλλά βεβαιωσου πρώτα όταν την κουμπωσες σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 1, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Οπως εγραψα το εχω δοκιμασει ηδη και αυτο και παιζει μια χαρα η καρτα σε αλλον υπολογιστη. Ναι την εχω κουμπωσει σωστα πολλες φορες και ερχεται και ρευμα στο 8pino κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 1, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 (edited) Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου? Καλή Χρονιά και με υγεία! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2016 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 1, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Η gigabyte r9 380.... Καταναλωνει ΕΩΣ 225WΤα 150W τα τραβαει απο το 8pin ενω τα υπολοιπα 75W απο το 24pin της μητρικης , η πιο απλα απο το pci Με βαση τα συμπτωματα σου , πιστευω πως για καποιο λογο η μητρικη δεν διανεμει αυτα τα 75W απο το pci προς την καρτα (οπως και να το κανουμε με το 750αρι τροφοδοτικο που δοκιμασε δεν τιθεται θεμα ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 1, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Η gigabyte r9 380.... Καταναλωνει ΕΩΣ 225WΤα 150W τα τραβαει απο το 8pin ενω τα υπολοιπα 75W απο το 24pin της μητρικης , η πιο απλα απο το pci Με βαση τα συμπτωματα σου , πιστευω πως για καποιο λογο η μητρικη δεν διανεμει αυτα τα 75W απο το pci προς την καρτα (οπως και να το κανουμε με το 750αρι τροφοδοτικο που δοκιμασε δεν τιθεται θεμα )Ναι λογικά κάπου στη μητρική είναι το θέμα.Οπως εγραψα το εχω δοκιμασει ηδη και αυτο και παιζει μια χαρα η καρτα σε αλλον υπολογιστη. Ναι την εχω κουμπωσει σωστα πολλες φορες και ερχεται και ρευμα στο 8pino κανονικαΜέχρι τώρα με ποια κάρτα ήσουν? Η άλλη που δοκίμασες ποια ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 1, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Bios : FldImprove High-End Display card compatibility Και αλλοι λενε το εχουν το προβλημα αυτο αλλα το εφτιαξαν με το bios , τωρα γιατι εσενα συνεχιζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 1, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Αμα δεις η ημερομηνια ειναι τελη φλεβαρη του 14...και η καρτα βγηκε εναν χρονο μετα αν δεν κανω λαθος. Οπως ειπα πριν ητανε μια gtx 480 πανω....θηριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 1, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Στειλε τους τοτε ενα μηνυμα , μεσα σε 2 μερες απαντανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 1, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Θα τους στειλω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 1, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Δοκιμασε το εξης.Πηγαινε στο Bios Features και στην επιλογη PCI ROM priotity επελεξε το legacy rom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 1, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Αχμ...θα το δοκιμασω κ αυτο αλλα οχι σημερα δυτυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 1, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Ειναι ο μονος τροπος για να τρεξω οποιαδηποτε amd καρτα στη gigabyte της υπογραφης μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 1, 2016 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Μακαρι...ειμαι πολυ.περιεργος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 3, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 (edited) Δοκιμασε το εξης.Πηγαινε στο Bios Features και στην επιλογη PCI ROM priotity επελεξε το legacy rom.ΕΓΙΝΕ!!!σε ευχαριστω...ηθελε κ ενα reset Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2016 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts