skouras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα παιδια!Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις οσον αφορα το συγκεκριμενο σετακι..Το συστημα το εγκατεστησα μια χαρα με αναλογικη συνδεση και μου τρεχει 5.1 μια χαρα παρολα αυτα θα ηθελα να τα συνδεσω και με οπτικη ινα αφου εχω καλωδιο tosslink αλλα παιρνω μονο ηχο stereo για dolby digital δεν εχω καθολου και καθε φορα που επιλεγω να τεσταρω dolby digital μου εμφανιζεται ενα εικονιδιο με ενα failed ...χρησιμοποιω windows 10 64bit μαζι με realtek onboard soundcard της asus z87 proαπο οτι διαβασα μαλλον τα windows10 φαινεται να εχουν προβλημα με οπτικη και με τους realtek driversξερεται αν μπορω να κανω κατι οσον αφορα αυτο?θελω να τρεχω τα ηχεια με οπτικη και να παιρνω το decode σωσταοσον αφορα τα games θα ηταν καλυτερο να χρησμοποιω αναλογικο η οπτικη ινα?σκεφτομαι να παρω και αυτη την καρτουλα ηχου http://www.amazon.co.uk/dp/B00CRRVL4S/sr=8-1/qid=1451411100/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=&qid=1451411100&sr=8-1 προτεινεται καποια αλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts