fanisk Μάρτιος 12, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από kender Ναι ρε Φάνη τόσες στροφές δείχνει το gatewatch εκτός και αν φτάει αυτό (τον έχω στον αισθητήρα για την κάρτα γραφικών) Τελικά τι φτάει???? Αν θυμαμαι καλα το min ειναι 1000/1500{δεν θυμαμαι} και το max 2500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisss Μάρτιος 12, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Μια ασχετη ερωτηση... Αμα εισαι απο Θεσσαλονικη απο που αγοραζειςcoolerakia? Μη μου πειτε Πλ@ισιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Καλώς ήρθες στο TheLab apostolisss :flower: Fans μπορείς να βρεις και στο Πλαίσιο σε πολύ καλές τιμές και στο Multirama. Τώρα τελευταία που έχει γίνει και της μόδας το "φτιάξιμο" στα pc μπορείς να βρεις φανάκια σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με υπολογιστές. Το θέμα είναι να μην τα χρυσοπληρώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisss Μάρτιος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Καλως σας βρηκα!!! :hi: Βασικα εψαχνα για την καρτα γραφικων μου cooleraki!(msi ati 9250) γιατι οταν παιζω κανα παιχνιδι στο 30λεπτο ψηνω σουβλακια πανω!Στα παραπανω μαγαζια δεν βρηκα τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.