Jump to content

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 90mm FAN

SirGeorge

Recommended Posts

Παιδιά ποιον κατά τη γνώμη σας θεωρείτε τον καλύτερο 90x90x25mm, ανεμιστήρα ο οποίος να συνδυάζει και καλό CFM αλλά και να μην κάνει θόρυβο. Επίσης θα πρέπει να μπορεί να δουλεύει και σε μικρές τάσεις γιατί θα μπει σε Panel. Τον θέλω για τον επεξεργαστή της υπογραφής μου.

Αρχική απάντηση από SirGeorge [Σήμερα, στις 02:13]

Socket 754, έχω και μια SLK 948Um εκεί πάνω θα κάτσει το φουρφούρι

Tωρα καταλαβα.Θες μονο το ανεμιστηρακι, οχι και την ψυκτρα μαζι.

OK για να δουμε........

Μια εντελως αθορυβη λυση ειναι η thermaltake thunderblade με 21dBA και διαφορα χρωματα.

Πολυ ωραια αν εχεις και παραθυρο.

Αλλη αθορυβη ειναι η thermaltake silent cat με 21dBA και αυτη αλλα καλυτερη ροη αερα.Το κακο ειναι οτι δεν εχει led αν αυτο σε ενδιαφερει.

Ο Silent Cat δεν είναι αθόρυβος αν τον δουλέψεις στις κανονικές του στροφές με 12v. Αν τον κατεβάσεις όμως στα 7v ή χρησιμοποιήσεις κάποιο πάνελ η κάτι άλλο για να ρίξεις τις στροφές (στις 1500 περίπου) τότε είναι πιο αθόρυβος και απο τον Enermax. Είχα δοκιμάσει και τους 2 στο δικό μου σύστημα όταν ήθελα να βρω την πιο αθόρυβη λύση.

Αρχική απάντηση από kender

Εγώ που έχω τον enermax γιατί ακούγεται σαν αεροπλάνο??

Αν τον εχεις στο full ακουγεται, αλλα οχι τοσο δυνατα...χαμηλωσε τον λιγο κ πες μας διαφορα σε θρυβο/θερμοκρασια.

Αρχική απάντηση από kender

Με το gatewatch όταν κάνω set τις στροφές χαμηλότερα παίζει ανάμεσα στις 5000 κ τις 3000.... και με το πάνω καπάκι του κουτιού ακούγεται πάααααρα πολύ...

5000 o enermax???1500-2500 παει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.