Jump to content

Eurovision 2005

Panzos

Γνωμη για το τραγουδι μας  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

δεν τα ισοπεδοσα ολα φιλε μου ουτε ειμαι αντιελληνας,απλα εχω αλλα προτυπα,μπορεις να το καταλαβεις αυτο;δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις οτι θελεις και να χερεσαι με οτι θελεις

παντα φιλικα:flower:

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Ειστε απιστευτοι μερικοί , τι μιζερια ειναι αυτή έλεος.

Αφηστε να το χαρούμε λιγό.

Και τραβήξτε σε κανενα μικρούτσικο για να πείτε τον πόνο σας.

Οσοι κατηγορούσαν το τραγούδι απο την αρχη του τοπικ δεν βλέπω να μιλανε τωρα...μαλλον μασάνε!!!

Αρχική απάντηση από psilos2000

Και τραβήξτε σε κανενα μικρούτσικο για να πείτε τον πόνο σας.

Οσοι κατηγορούσαν το τραγούδι απο την αρχη του τοπικ δεν βλέπω να μιλανε τωρα...μαλλον μασάνε!!!

δλδ δεν το καταλαβα αυτο που λες,δεν εχουμε το δικαιωμα μερικοι να εχουμε καποιες

διαφορετικες αποψεις,και επειδη δεν δινουμε τοσο μεγαλη σημασια παει να πει οτι ειμασtε ολα αυτα που λες και οτι μασαμε;

Αρχική απάντηση από psilos2000 [Σήμερα, στις 16:13]

Ολα καλα ειναι αρκει να υπαρχει μετρο...

καλη φαση ειναι να διασκεδαζεις, γλεντας για μια επιτυχια αλλουνου (γιατι για δικη σου επιτυχια το θεωρω αυτονοητο να γλεντησεις) καλη φαση ειναι και να εισαι και λιγο σκεπτικιστης.

Δεν ειναι ΜΙΖΕΡΟΙ απαραιτητα αυτοι που βριζουν την παπαριδου... Αλιμονο αν καταντας να γλεντας με την καθε επιτυχια τριτου που σου ερχεται (ασχετως σπουδιαοτητας) μονο και μονο για να μην χαρακτηριστεις μιζερος.... και μονο τοτε θα λεγεσαι "φυσιολογικος", "γλεντζες"???

Αν ειναι ετσι τοτε εισαι το πλεον ευκολο ατομακι να σε κουμανταρουνε με "αρτον και θεαματα". Σε ξεσκιζουνε κανονικα ολο το χρονο, και με μια eurovizion, μια 8αδα στο champions league (4αδα καθε 20αετια), μιση προκριση στο mundial, 4 τσιφτελια "τσικουλατα" και θα εισαι ολη την ωρα στον δρομο να πανηγυριζεις!!! Αν εχω καταλαβει καλα, τα περισσοτερα παιδια που θαβουνε.... δεν ειναι οτι δεν τους αρεσει η παπαριδου αλλα θεωρουν οτι το γλεντι ειναι too much.... στην τελικη ρε αδερφε... μας λειπουν τοσο πολυ τα υπολοιπα παραγματικα "γλεντια" που εχουνε ΤΟΣΗ αναγκη μια Eurovision για να γλεντησουμε? Μαλλον ναι εε? Αμα δεν γλεντησουμε/ξεφυγουμε και μ'αυτα τι αλλο μενει??

Είναι υπέροχο το συναίσθημα της νίκης. Να νιώθεις καλλίτερος, πιο μάγκας, ανώτερος.

Νιώθεις ότι δικαιώνεσαι με τον πιο απόλυτο τρόπο, το βραβείο! Κοιτάς τους άλλους με την αυτοπεποίθηση του πρώτου.

Είναι δικαιολογημένη αυτή η χαρά που διαπερνά από άκρη σε άκρη το έθνος μας.

Όλους αυτούς τους μίζερους που ξημεροβραδιάζονται με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι για να βρούν τρόπο να ξεχάσουν την κακομοιριά τους.

Είναι εύκολο να δηλώσεις καλλίτερος αλλά το μπράβο το δίνω μόνο σε αυτούς που το προσπαθούν.

Μπράβο λοιπόν στην Παπαρίζου, τον Δάντη, και όσους δουλέψαν για το αποτέλεσμα.

Ο διαγωνισμός είναι αυτός που είναι, το κέρδος είναι για όλους μας αλλά μην κορδωνόμαστε και πολύ, δεν αξίζει να περιφανευόμαστε για τις εξαιρέσεις.

Δεν τα βάζω με αυτά που γραφτήκαν πιο πάνω (κατά συνέπεια και με αυτούς που τα έγραψαν), τα βάζω με αυτούς που δίνουν τα νούμερα της τηλεθέασης, που η ενεργητικότητά τους εξαντλείται με την αλλαγή καναλιών. Που ποτέ δεν είδαν την δική τους δουλειά να αναγνωρίζεται ως καλλίτερη και υποκαθιστούν αυτή την έλλειψη με την οικειοποίηση της δουλειάς των άλλων. με άλλα λόγια, τα βάζω με τον κανόνα!

Με τίποτα δεν αλλάζω τη χαρά που νιώθω όταν μετά από χίλιες πατέντες, κολήσεις, τροποποιήσεις, ξενύχτια και κούραση, βλέπω να δουλεύει το τελευταίο μου κατασκεύασμα.

(Αφήνω εκτός τα επαγγελματικά, αλλά και εκεί έχω πολλές ευκαιρίες να περηφανευτώ για κάτι που κατάφερα). Πώς να χαρώ με την Παπαρίζου όταν το ίδιο βράδυ κατάφερα να βρω το πρόβλημα σε ένα PC που ταλαιπορούσε επαγγελματίες τεχνικούς για μήνες.

Και πάλι μπράβο για την EUROVISION αλλά δεν μου φτάνει, θέλω και άλλα δείγματα για να νιώσω χαρά που ανήκω στο ίδιο σύνολο με τους γκαντέμηδες που βλέπω γύρω μου στο δρόμο.

Εντάξει, δε μ' αρεσε το τραγούδι και γενικώς δεν αναγνωρίζω τη Γιουροβίζιον. Αλλά πρέπει να ανγνωρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς ουσιαστικά δεν έχουμε κανένα κέρδος από αυτή την υπόθεση και δε θεωρείται προσφορά στον πολιτισμό το να βγάζεις άλλο ένα ποπ τραγούδι. Όλα αυτά είναι φούσκες και όλοι μας το ξέρουμε. Μήπως θα ακούγε κανείς το die for you που είχε βγει πριν κάτι χρόνια αν δεν ξανάβγαινε η Παπαρίζου στην επικαιρότητα;

...Πάντως θα προτιμούσα να την είχα στο κρεββάτι μου, παρά στην οθόνη της τηλεόρασής μου. :D :D

|ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ |

|ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΟΟΟΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΟΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΟΟΣ !|

ahem-yea right :p εμενα μου αρεσαν

1)Ουγκαρια 2) Νορβηγια 3)Ιρλανδια 4) Ρουμανια 5) ελβετια 6) σκοπια (ΜΟΝΟ τα φωνητικα ουτε τα playback κρουστα ουτε η φτερου ) 7) ισλανδια 8) ολλανδια 9) Ισραηλ 10) Βελγιο

δεν γκρινιαζω για το ειδος της μουσικης καθως δεν εχω κολλημα με κανενα αλλα για την ποιοτητα της, επειδη ειναι pop-ethnic(ας το ορισουμε ετσι) δηλαδη, πρεπει ο στιχος να ειναι απτην μια πιασαρικος απτην αλλη με λαθη στην εκφραση (που αμα τα εβλεπε ελληνας καθηγητης αγγλικης φιλολογιας θα ελεγε ωραια greeklish :p) η λυρα ξεκαρφωτη το χωρευτικο inspired by circus medrano και τα φωνητικα ενα επιπεδο πανω απτην γερμανιδα ? (που παλι καλα που φοραγα ακουστικα σε εκεινη την φαση) ο μονος λογος που θυμηθηκα κι εγω το die4you ειναι το οτι ΔΕΝ συγκρινεται με αυτο το πραμα που γραφτηκε σε ελαχιστο χρονο (καποιοι λενε για μιση μερα) και προτιμηθηκε απτο let's get wild :getlost::dots:

Το να βγεις και να βρίσεις την Παπαρίζου (που και αυτό άτοπο είναι διότι άλλοι διάλεξαν το τραγούδι) διότι π.χ. δεν τραγούδησε κάποιο κομμάτι που να εκφράζει 100% την Ελλάδα και τον πολιτισμό της άντε να το χωνέψεις.

Το να την βρίζεις όμως διότι υποστηρίζεις την αντιπολίτευξη και άρα όσο είναι η δεξιά στην εξουσία θα πρέπει η χώρα να περνάει σεισμούς λοιμούς και καταποντισμούς ε αυτό είναι γελοίο.

Όπως γελοίο είναι να λέγεσαι καλλιτέχνης και να αναγνωρίσεις μόνο την δικιά σου "συνδρομή" στην τέχνη αλλά κανενός άλλου. Οι άλλοι είναι κακητέχνες.

’λλο πράγμα η κριτική και άλλο πράγμα η κακία. Και οι ποιο πολλοί άνθρωποι που βγήκαν στην TV, (Δανίκας?), έβγαλαν κακία από μέσα τους όχι κριτική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.