Jump to content

Eurovision 2005

Panzos

Γνωμη για το τραγουδι μας  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Μια και είναι eurovizion θα έπρεπε να στείλουμε καμία παπαβύζου και όχι παπαρίζου...

Με τυχαία σειρά θα έλεγα ότι οι καλύτερες επιλογές θα ήταν

Αννούλα Φλωρινίωτη

Αγγελική Ηλίαδη

Αγγέλα Οικονόμου

’λφα ’λφα

Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά λόγω της άδικης ακύρωσής του από την Eurovision, ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Κώστας - είμαι 123 χρονών και γράφω τραγούδια για την Eurovision - Μπίγαλης, θα ανοίξει την συναυλία των Black Sabbath στο Rockwave το καλοκαίρι!

:tongue:

Μακαρι να ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ για να το χαρω πολλη :T:

Αλλα και απο την αλλη δεν με νοιαζει

Την Παπαριδου μονο λυπαμαι και τον γκομενο της

Το μονο που μου την σπαει ειναι τα Media τα oποια δινουν τοση σημασια σε αυτο

Να που πανε τα λεφτα της Εφοριας του κοσμακη

Τα τρωει η Eurovision, η Παπαριδου και η παρουσιαστρια (πως την λενε?)

Α ρε κοροιδiα :(

Αλλος\Αλλη κουναει λιγο τον (Censored) του\της και λεει εκει μια μαμακια και παιρνει τα εκατομμυρια!!!!!!!

ενω

αλλος σκοτωνεται στην δουλεια και παρνει τα "δυο" και πληρωνει και της εφοριες

Αρχική απάντηση από spc

Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά λόγω της άδικης ακύρωσής του από την Eurovision, ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Κώστας - είμαι 123 χρονών και γράφω τραγούδια για την Eurovision - Μπίγαλης, θα ανοίξει την συναυλία των Black Sabbath στο Rockwave το καλοκαίρι!

:tongue:

Πιπέρι! Πιπέρι στα στόματα των ιερόσυλων!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:40]

o paparidis μαμει καλα οποτε μην το λυπασαι :D

Αυτο να μου πεις με τοσα εκαττομυρια που βγαζει και με τον γκομενο της διπλα για να την μαμει καλα...

Μια χαρα ζωη κανει αυτη

Αλλα και παλι εγω το λεω και θα το ξαναλεω

θα προτιμουσα την ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ στην Εurovision :devil:

Την εχω σε τοσο πολλη εκτιμηση αυτην (και του ειδους της) την πανεξυπνη και με την υπεροχη φωνη λολ... εεεε Κοπελα εννοω

Το βραβειο της ανοιχτης παλαμης θα το ειχαμε στο τσεπακι μας (και ας τσουζει μερικους εδω μεσα για αυτα που λεω για αυτην)

τι λέτε ρε καλομοίρηδες που δεν σας ενδιαφέρει? μήπως έχετε και πιό σημαντικά πράγματα να κάνετε? μήπως έχετε σχολές, δουλειές, γκόμενες, υπολογιστές και άλλα πράγματα να σχολείστε?

καλά κάνουμε και το έχουμε ανάγει σε εθνικό θέμα τα τελευταία πέντε χρόνια... θα μπορούσαμε να έχουμε ανάγει σε εθνικό πρόβλημα το γεγονός ότι η χώρα μας μπήκε σε οικονομική επιτήρηση από την ευρωπαϊκή ένωση αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή η παπαρίδου και ο ύψιστος αυτός διαγωνισμός τραγουδιού!

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:02]

τι λέτε ρε καλομοίρηδες που δεν σας ενδιαφέρει?

Ελα ντε

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:02] μήπως έχετε και πιό σημαντικά πράγματα να κάνετε?

Μα μπορουμε να ασχοληθουμε και με τιποτα αλλο

Αφου το εχουν κανει Εθνικο ζητημα

Αυτο το¨"φαγητο" προσπαθουν να μας δωσουν να φαμε με το ζορι και δεν υπαρχει και αλλο...

Ο κοσμος πνιγεται και η Εurovision αρμενιζει σε ολα τα καναλια..........................

Περσι ηταν ο Σακης Κουβας με τις ρουβιτσες του και φετος η Παπαριδου, και του χρονου παλι καποιος αλλο

Και σε τετοιες μαμακιες χανονται τα λεφτα που δινει ο κοσμος

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:02] καλά κάνουμε και το έχουμε ανάγει σε εθνικό θέμα τα τελευταία πέντε χρόνια... θα μπορούσαμε να έχουμε ανάγει σε εθνικό πρόβλημα το γεγονός ότι η χώρα μας μπήκε σε οικονομική επιτήρηση από την ευρωπαϊκή ένωση αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή η παπαρίδου και ο ύψιστος αυτός διαγωνισμός τραγουδιού!

Υψιστος ??

Που η χωρες βαθμολογουν τις γειτονικες τους χωρες λογο συμπαραστασης αντι για το ποιος εχει το καλυτερο (οι λεγομενες Συμμαχιες)

η το ποιος τραγουδιστης η τραγουδιστρια εχει τα καλυτερα Β*ζια και κ*λο και απο τραγουδι η φωνη αστα να πανε...

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:02] μήπως έχετε σχολές, δουλειές, γκόμενες, υπολογιστές και άλλα πράγματα να σχολείστε?

Ελα ντε και συ εδω μεσα δεν εισαι ;)

Αρχική απάντηση από morius

Το τραγούδι είναι αρκετά καλό αλλά όχι και καλύτερο από το περσινό,φίλε Alex μήπως έχεις μείνει λίγο πίσω,το die for you είναι εδώ και κάτι χρονάκια:D :D

Αυτά είναι τα δύο κομμάτια που κάνανε κάτι στη eurovision τα τελευταία χρόνια .

:p

Οσο για καλομοίρες ποιότητες και τα συναφή, είμαστε ευρωπέοι που ακούμε αράβικη μουσική ας μην σχολιάσω καλύτερα.

vasot φίλε troll-ιζεις επικίνδυνα, εντάξει καταλάβαμε τι δε γουστάρεις αλλά βλέπεις δε τσιμπάει και κανείς για καυγά οπότε χαλάρωσε.

ea6gka τα "@@" δε κάνουν τα γραφόμενα πιο εύπεπτα, λίγο αξιοπρέπεια δε βλάπτει.

γενικώς πολύ attitude τελευταία βλέπω, να είναι η άνοιξη;

Κακά τα ψέματα το να κερδίσουμε τη Eurovision θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβολή για τη χώρα μας. και μιάς και το 2004 ήμασταν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, καλό θα ήταν να το συνεχίσουμε το 2006.

Συμφωνώ και εγώ ότι δεν είναι γιορτή τραγουδιού, αλλα μεγάλο πολιτικοοικονομικό και μαρκετιστικό παιχνίδι. Φανταστείτε τί λεφτά παίζονται, κανάλια, διαφημίσεις, χορηγοί, βιντεοκλίπ, συναυλίες, promotion κτλ και μας πουλάνε παραμύθια.

Στο θέμα μας τώρα, Ας πάρουμε τα πράγματα απο τότε που εμφανίστικε ο Ρακιντζής με τη μ@@@κια. Κέρδισε ένα τραγούδι όχι ιδιαίτερα ανεβαστικό, αλλά με προτότυπη σκηνική παρουσία, του Ρακιντζή δεν είχε ελπίδες.

Μετά κέρδισε η τουρκάλα, πολύ ωραία σκηνική παρουσία ίσως όχι τόσο ασυνήθιστη για μας, αλλά για τους ευρωπαίους κάτι πολύ εξωτικό. Το τραγούδι προσωπικά δεν μου άρεσε αλλά το έντονο ethnic στοιχείο έκανε εντύπωση. Εμείς στείλαμε τη Μαντώ που τραγούδησε μια μπαλάντα μιά απο τα ίδια και πίστεψε επειδή πιάνει την Ε# πάνω απο το πεντάγραμμο με τη φωνή της ότι θα κερδίσουμε.

Πέρυσι η Ruslana αχχχχχ. Πολύ σέξι η ίδια, κίνησε σίγουρα το ενδιαφέρον των ανδρών που είναι συνήθως πιο αδιάφοροι με τη eurovision. Καταπληκτική και πολύ προτότυπη χορογραφία και να μήν ακούω κάποιες βλακείες για το πλάκωσαν οι βάρβαροι. Το τραγούδι επίσης πολύ προτότυπο, ανεβαστικό χωρίς καμιά φοβερή ερμηνεία. Του Ρουβά απο την άλλη, ένα ποπ τραγούδι μία απο τα ίδια με καλή χωρογραφία, αλλά φτωχική σε σχέση με της Ruslanas. ’λλο να βλέπεις τη Ruslana με το μαστίγιο και άλλο τον Ρουβά με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Α και τέλος κέρδισε με τραγούδι στη γλώσσα της με λίγα αγγλικά και όχι αποκλειστικά αγγλικό.

Και τώρα αφού είδαμε περίπου τη συνταγή επιτυχίας ας δούμε και τη παπαρίζουν. Καλό μ@@@κι η έλενα, ελπίζω να της βάλουν χωρογραφία αλλιώς τη πατήσαμε. Το τραγούδι σε κάποια σημεία είναι ανεβαστικό, το ρεφρέν ΠΟΛΥ ΚΛΙΣΕ, εχουν βγεί γύρω στα 3000 τραγούδια με ρεφρέν No 1. Κάτι ιδιαίτερα προτότυπο δεν μπορώ να βρώ στο τραγούδι

Τέλος, έλεος, έχω βαρεθεί να ακούω τραγούδια με κάποιον που γουστάρει μια γκόμενα, η με μια γκόμενα που γουστάρει έναν άλλον. 3000 θέματα υπάρχουν έλεος.

Δεν λέω ότι δεν είναι καλό. Αλλά δεν είναι Winner....εκτός άν οι άλλοι είναι τόσο αίσχος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.