Jump to content

Eurovision 2005

Panzos

Γνωμη για το τραγουδι μας  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από MasterDAL [06-03-2005 23:56]

Αδιάφορο σουξεδάκι το οποίο για αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ελπίδες..... Πάντως χθες το βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης οι θαμώνες φάνηκαν να ενθουσιάζοντε με το εν λόγο τραγούδι

Είδατε:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Αυτή που παπαρίζετε τους έβαλε:boxed: γι'αυτό μην :p μην σας πετάξω κανά :flower: :daisy:

Έλα Ελενάρα....:worship: :worship: :worship:

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Crazy-Heart

btw, το Σάββατο για πρώτη φορά στα χρονικά του Venue στην Αθήνα, έπαιξε non-house τραγουδι! δεν χρειάζεται να πω ποιό ήταν.... ;)

Φοβερο ανεπαναληπτο καταπληκτικο επαιξε το VENUE αλλο τραγουδι εκτος απο house...πω ρε @@@@@ μου που ειμουν και δεν ειδα αυτη την ιστορικη στιγμη....

Το θέμα είναι ότι η Παπαρίζου κατάφερε να βγάλει τους Έλληνες (αν όχι όλους, αρκετούς) και πάλι στους δρόμους για να πανηγυρίσουν! όποιος το καταφέρνει αυτό μπράβο του! Και από όσο έχει δείξει η ιστορία, λίγοι το έχουν καταφέρει αυτό! οπότε τα σνομπ σχόλια να τα κρατήσουν μερικοί για τον εαυτό τους.

-My love,what's on the tv tonight?

-Eurovision my darling.

-Eurovision?Oh,sta paparia moy

(κλεμμενο) αμα δεις την 2η σελιδα σε σχεση με τα παλικαρια vasot και dpresv δεν ειμαι καθολου μα καθολου σνομπ(οχι πως δεν συμφωνω μαζι τους χεχεχε) εκτος αν το θυμηθηκες τωρα να το γραψεις οποτε παω πασο αν παλι δεν εισαι κατοχος F.C.E καιρος να στρωθεις για τον ιουλιο κανοντας practice στο spell check με τα : number one, come babe (ela ela) αλλα δεν τα προτεινω για το listening :devil:

οσο για το πανηγυρι μερικα μογκολα στο ζαπειο τα πηρε κανεις πρεφα που τα εδειχνε απευθειας η NET ? φανταζομαι τι θα γινοτανε ομονοια, η χαρα του αλβανοκτονου :devil: τοσα αλβανακια μαζεμενα να τα βλεπεις και να σκεφτεσαι (να ειχα ενα μυδραλιο ρε γμτ)

Το μονο που χαιρομαι ειναι ο τουρισμος της χωρας που θα ανεβει σε σχεση με τα σκαμπανεβασματα που εχει τα τελευταια χρονια,(και θα κατεβει το επομενο καλοκαιρι αμα δεν φτιαξουν οι τιμες σχεδον στα ΠΑΝΤΑ :p )γιατι αλλο να χαρω ? για το 94,2% της NET ? για τα (δικαια) κατσουφιασμενα προσωπα των ιρλανδων/ελβετων/κυπριων(καλα αυτοι να παρουν τα @@ μου fetos με το παπαγαλακι που στειλανε)/ουγκαρεζων/ρουμανων ?

για το οτι με το που πα να ανοιξω την tv/βαλω το ραδιοφωνο/παω cafeteria/παω netcafe/παω σουβλατζιδικο/παω ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ 90% θα δω/ακουσω μια μλκια που ΔΕΝ μου αρεσε ουτε την πρωτη φορα που την ακουσα ? οπου ναναι θα βλεπουμε στο thelab.gr ads για να αγορασουμε το "προτεραιοτητα" links για euroβυζιων κλπ ,(ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!) don't get me started :dots:

ΤΕλικά οι Έλληνες αν δεν γκρινιάξουν θα σκασουν! Πήραμε την 1η θέση και τώρα γκρινιάζουμε για το αν τα μαλλιά ή το φόρεμα της Παπαρίζου ήταν καλό, για το ότι οι στίχοι έπρεπε να είναι Ελληνικοί, για το ότι έγιναν υπερβολές κτλ κτλ...

μα είναι απλά τα πράγματα! όποιον δεν ενδιαφέρει το όλο θέμα, τότε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με αυτό! ΚΑι αυτό δεν σημαίνει ότι βγαίνω στα κανάλια και λέω εγώ ο κουλτουριάρης ότι ο Νταλάρας αξίζει μόνο και χίλιες-δυο άλλες αμπελοφιλοσοφίες!! Ή το ότι πολλοί δημοσιογράφοι έχουν βάλει άρθρα που κατηγορούν ότι βρούνε στην Ελληνική αποστολή, όχι επειδή τους έθιξε (ίσα ίσα το αντίθετο) αλλά για να κάνουν νούμερα και να το παίξουν και καλά ότι είναι γνώστες των πραγμάτων!

Ας χαρούμε την 1η θέση και ας σταματήσουμε τις γκρίνιες! Εκεί που φοβόμασταν όλοι μη βγούμε τελευταίοι (φαντάζεστε τι θα γινόταν), τώρα που βγήκαμε 1οι, πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι! ΕΛΕΟΣ!!

Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 20:06]

η χαρα του αλβανοκτονου :devil: τοσα αλβανακια μαζεμενα να τα βλεπεις και να σκεφτεσαι (να ειχα ενα μυδραλιο ρε γμτ)

Κανονικα θα ειχα να πω πολλα, αλλα ενα quote αρκει.... προς το παρον

ειδωμεν....:sick: :sick: :sick:

Δεν ξέρω, εγώ πάντως χάρηκα και χωρίς να είμαι fan του είδους... η συγκεκριμένη επιλογή(καλλιτέχνης, τραγούδι, κλπ κλπ) ήταν κομένη και ραμμένη σε αυτά που ζητά η eurovision για να χτυπήσεις μία καλή θέση...

Αν δεν μας αρέσει, να μην παίρνουμε μέρος.

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν ξέρω, εγώ πάντως χάρηκα και χωρίς να είμαι fan του είδους... η συγκεκριμένη επιλογή(καλλιτέχνης, τραγούδι, κλπ κλπ) ήταν κομένη και ραμμένη σε αυτά που ζητά η eurovision για να χτυπήσεις μία καλή θέση...

Αν δεν μας αρέσει, να μην παίρνουμε μέρος.

Θα συμφωνήσω (πέραν του κομένη # κομμένη...:p).

To θέμα είναι απλώς μήπως σε αύτή τη χώρα κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να κατεβαίνουμε στους δρόμους για πιο σοβαρά πράγματα από την Eurovision.......;

Λέω, μήπως.....

Το θέμα είναι ότι η Παπαρίζου κατάφερε να βγάλει τους Έλληνες (αν όχι όλους, αρκετούς) και πάλι στους δρόμους για να πανηγυρίσουν! όποιος το καταφέρνει αυτό μπράβο του! Και από όσο έχει δείξει η ιστορία, λίγοι το έχουν καταφέρει αυτό! οπότε τα σνομπ σχόλια να τα κρατήσουν μερικοί για τον εαυτό τους.

ναι την παπαριζου περιμεναν οι ελληνες για να βγουν στους δρομους,εχουμε τοσα προβληματα να αντιμετοπισουμε και μεις εκει το βιολι μας

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:42]

ναι την παπαριζου περιμεναν οι ελληνες για να βγουν στους δρομους,εχουμε τοσα προβληματα να αντιμετοπισουμε και μεις εκει το βιολι μας

αν το πάμε έτσι τότε δεν θα έπρεπε να βγαίνουμε από το σπίτι μας! μη μου πεις ότι δεν βγήκες ποτέ για ένα καφέ για να ξεσκάσεις λίγο?? Δηλαδή όταν πήραμε το Euro, δεν είχαμε προβλήματα?? Μα ο ΄Ελληνας τέτοιες αφορμές ψάχνει για να κάνει μια ευχάριστη διακοπή από την καθημερινότητα και ό,τι αυτή συνεπάγεται!

Αλλά μου φαίνεται πως "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα" είστε μερικοί εδώ μέσα.:getlost:

και κατι αλλο φιλε μου,ελα στα 36 που ειμαι εγω ενα πτυχιο στο χερι Γυμναστη οπως τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα και να εισαι ανεργος και αν σου κανει κεφι να βγεις εξω να χοποπηδας εσυ καντο

αν το πάμε έτσι τότε δεν θα έπρεπε να βγαίνουμε από το σπίτι μας! μη μου πεις ότι δεν βγήκες ποτέ για ένα καφέ για να ξεσκάσεις λίγο?? Δηλαδή όταν πήραμε το Euro, δεν είχαμε προβλήματα?? Μα ο ΄Ελληνας τέτοιες αφορμές ψάχνει για να κάνει μια ευχάριστη διακοπή από την καθημερινότητα και ό,τι αυτή συνεπάγεται!

Αλλά μου φαίνεται πως "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα" είστε μερικοί εδώ μέσα.:getlost:

γεια σου συναδελφε κουφε

Σε όλα τα κουτσομπολίστικα βγήκαμε:happy:

Θα γίνουμε και ρόμπες στο εξωτερικό (λόγο των διαμαχιών:mad: )

Αλήθεια ποια άλλα songs σας άρεσαν από την EuroVision?????

Εμένα πολύ μου άρεσε της Μάλτας (με την Εύσομη:tomato: κοπέλα) της Ρουμανίας, της μάλτας και της Λατωνίας.

Αρχική απάντηση από morius

Σε όλα τα κουτσομπολίστικα βγήκαμε:happy:

Θα γίνουμε και ρόμπες στο εξωτερικό (λόγο των διαμαχιών:mad: )

Αλήθεια ποια άλλα songs σας άρεσαν από την EuroVision?????

Εμένα πολύ μου άρεσε της Μάλτας (με την Εύσομη:tomato: κοπέλα) της Ρουμανίας, της μάλτας και της Λατωνίας.

lol. το ωμέγα σε μάρανε :hehe:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:38]

και κατι αλλο φιλε μου,ελα στα 36 που ειμαι εγω ενα πτυχιο στο χερι Γυμναστη οπως τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα και να εισαι ανεργος και αν σου κανει κεφι να βγεις εξω να χοποπηδας εσυ καντο

δηλαδή εσύ δεν πας ούτε για καφέ, ούτε στα μπουζούκια, ούτε σε club, ούτε σε συναυλίες, ούτε στον κινηματογράφο/θέατρο...............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.