Jump to content

Eurovision 2005

Panzos

Γνωμη για το τραγουδι μας  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Αδιάφορο σουξεδάκι το οποίο για αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ελπίδες..... Πάντως χθες το βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης οι θαμώνες φάνηκαν να ενθουσιάζοντε με το εν λόγο τραγούδι

Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα 2 υποψήφια. Από εκεί και πέρα σίγουρα μπορούσαμε να πάμε με κάποιο καλύτερο... Κι εγώ νομίζω σίγουρα θα είμαστε στην 8άδα.

Καλά το τραγουδί ειναι super!!! Χαλαρα χτυπάμε 3άδα!!

Ειμαστε σε clubaki και το βάζει,εντωμεταξύ εγώ πενιά δεν ειχα δει τον διαγωνισμό, και ξεσηκώθηκαν όλοι και ρωτάω ποιος ειναι αυτο ρε παιδιά και μου λένε το της ευροvision..!

SUPER!

Μετρια τραγουδα

Θα ειναι η Παπαριζου ομως εκει to shake her a*s oποτε απο αυτην την αποψη κατι μπορει να γινει...............

Αν και απο οτι ειδα αρκετες αλλες χωρες εχουν καλυτερες τραγουδιστριες οσο αφορα τη εμφανιση

Οπως η πρωην Playmate της Αγγλιας που λαμβανει μερος στον διαγωνισμο για να εκπροσωπησει την χωρα της

Απο φωνη ομως αστα να πανε η κανω λαθος

Την Καλομοιρα θα επρεπε να στειλουμε :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.