reptile Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2015 (edited) Γεια σας σημερα ειχα παει στην τραπεζα πειραιος για να παρω τους νεους κωδικους για την prepaid card που εχω Tο προβλημα εινε οτι συνδεθηκα στην winbank πηγα μετα στα αναλυτικα στοιχεια της prepaid card και προσπαθησα τα 16 ψηφια της prepaid card να τα βαλω στο paypal acc με σκοπο να κανω Add a card στο paypal επειδι στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε οτι εινε Limited Account Information και μου ζητουσε να κανω καπιες αλλαγες ετσι ωστε να φυγουν οι περιορισμοι απο κατω εκανα τα 2 απο τα 3 οπως βλεπετε στιν φοτο αλλα το προβλημα εινε οταν παω να κανω Confirm your credit card γιατι βαζω τα 16 νουμερα της καρτας σωστα βαζω σωστα , τα νουμερα στο Expiration Date και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια νουμερα απο την καρτα μου στο Card Security Code αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα και οταν παταω το κουμπι που λεει add card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem. αφου τα κανω ολα παιδια τι αλό θελει;;;; ειτε βαλω νεους κοδικους ειτε κανω αλλαγες σε ολα ειτε βαλω την καρτα μου με στα στοιχεια τις πιο πανω μου λεει τα ιδια Your account is limited Γεια σας σημερα ειχα παει στην τραπεζα πειραιος για να παρω τους νεους κωδικους για την prepaid card που εχω Tο προβλημα εινε οτι συνδεθηκα στην winbank πηγα μετα στα αναλυτικα στοιχεια της prepaid card και προσπαθησα τα 16 ψηφια της prepaid card να τα βαλω στο paypal acc με σκοπο να κανω Add a card στο paypal επειδι στο paypal τοσο καιρο μου ελεγε οτι εινε Limited Account Information και μου ζητουσε να κανω καπιες αλλαγες ετσι ωστε να φυγουν οι περιορισμοι απο κατω εκανα τα 2 απο τα 3 οπως βλεπετε στιν φοτο αλλα το προβλημα εινε οταν παω να κανω Confirm your credit card γιατι βαζω τα 16 νουμερα της καρτας σωστα βαζω σωστα , τα νουμερα στο Expiration Date και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια νουμερα απο την καρτα μου στο Card Security Code αφου τα βαζω ολα αυτα σωστα και οταν παταω το κουμπι που λεει add card για να συνεχισω μου λεει παλι τα ιδια Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem. αφου τα κανω ολα παιδια τι αλό θελει;;;; ειτε βαλω νεους κοδικους ειτε κανω αλλαγες σε ολα ειτε βαλω την καρτα μου με στα στοιχεια τις πιο πανω μου λεει τα ιδια Your account is limited και αυτο Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2015 από rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Αδελφε ελπιζω στη τελευταια εικονα να ειναι τυχαια τα νουμερα της καρτας γιατι φαινονται ολα... Το πιο πιθανο ειναι να αντιμετωπιζεις προβλημα λογω capital controls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Δεκέμβριος 29, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 εινε σιγουρο λογω capital controls. ;; επισης κατι μου στειλανε σαν μηνυμα Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information.(Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.) τι σημαινει αυτο:;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Δεκέμβριος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 @reptile,Η τελευταία φώτο αφαιρέθηκε για την δική σου προστασία καθώς φαίνονταν τα στοιχεία της κάρτας σου.Αν θέλεις σβήσε τους αριθμούς της κάρτας και ανέβασε την ξανά . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Δεκέμβριος 29, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 (edited) δεν ειχα βαλέι τα κανονικα στοιχεια στην φωτο επισης κατι μου στειλανε σαν μηνυμα Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information.(Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.) τι σημαινει αυτο:;;; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Δεκέμβριος 29, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Υπάρχει πρόβλημα λόγω capital απο 31/12 πλέον παύει και το instant money της Paypal τσάμπα μπήκες σε διαδικασία και μόνο που στο Iban βαζεις GR ΜΠΡΟΣΤΆ στην paypal βαράει κόκκινο...Ο μόνος τρόπος είναι με τα 2 email στέλνεις απο αλλο email χρηματα στην paypal σου και οταν σου λεει απο που να τραβήξει βάζεις την κάρτα σου και σου πιστώνονται στο λογαριασμόενα 3% κρατάει αν δεν κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Δεκέμβριος 29, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Expiration Date και επισης βαζω σωστα τα 3 τελευταια νουμερα απο την καρτα μου στο Card Security Code νομίζω εδώ κάνεις λάθος.λογικά τα 3 νούμερα που ζητά είναι στην πίσω πλευρά της κάρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 29, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Ναι βρε, χαχαχα, ποια τρία τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Δεκέμβριος 29, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 (edited) εινε σιγουρο λογω capital controls. ;; τα στοιχεια που εχω βαλει στο paypal πρεπει να εινε τα ιδια με αυτα που εχω στην prepaid καρτα μου;;; απλα δεν με αφηνει να αποσυνδεσω την καρτα ... αλλα ουτε να τον απενεργοποιησω γιατι μου λεει οτι ειμε σε limited οταν παω να κανω αυτο μου λεει Accounts with limited access may not be closed.Accounts with limited access may not be closed until account access is fully restored οποτε δεν εχω ιδεα το τι πρεπει να κανω οτι και να κανω ειτε κλεισω τον λογαριασμο μου ειτε βαλω νεους κωδικους ειτε κανω τα παντα παντα μου λεει Accounts with limited access may not be closed until account access is fully restored Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 31, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 δεν ειχα βαλέι τα κανονικα στοιχεια στην φωτο επισης κατι μου στειλανε σαν μηνυμα Dec 28, 2015: EU regulations require that we collect and confirm your account information.(Your case ID for this reason is PP-004-461-371-781.) τι σημαινει αυτο:;;;Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να τους στείλεις αποδεικτικά ταυτότητας για να διεκπεραιώσουν το αίτημα. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις τον τελευταίο καιρό που έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς με αυτόν τον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 3, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Υπάρχει πρόβλημα λόγω capital απο 31/12 πλέον παύει και το instant money της Paypal τσάμπα μπήκες σε διαδικασία και μόνο που στο Iban βαζεις GR ΜΠΡΟΣΤΆ στην paypal βαράει κόκκινο...Ο μόνος τρόπος είναι με τα 2 email στέλνεις απο αλλο email χρηματα στην paypal σου και οταν σου λεει απο που να τραβήξει βάζεις την κάρτα σου και σου πιστώνονται στο λογαριασμόενα 3% κρατάει αν δεν κάνω λάθοςδηλαδή πρέπει να έχω 2 e-mail που να είναι ταυτοποιημένα; γιατί τώρα κάνω verification στο πρώτο, αργά η γρήγορα θα με σταματήσει και στο 2ο account να μου θέλει verification. Επιτρέπει το paypal να έχεις από 1 φυσικό πρόσωπο 2 e-mail verified με τα ίδια στοιχεία σου ;Ήρθε η ώρα μάλλον να εφαρμόσω plan B. Moneysafeη Plan C : top-up με έμβασμα. (όσο ακόμη γίνεται με τα 500Ευρώ το μήνα limit)η Plan D. Να δίνω σε φίλο τα χρήματα και να του κάνω request. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Ιανουάριος 5, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2016 οχι το δευτερο δεν θέλει τιποταείναι σαν κάποιος να σου βάζει χρηματα δεν χρειαζεται να ειναι πελατης της paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts