Justhavocman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2015 Καλησπερα , σκεφτομαι να τσιμπησω το logitech g410 της logitech μιας και κατι καλο σε tenkeyless δεν βρισκω , τα switches αυτα με τι μοιαζουν αν τα συγκρινουμε με cherry switches? Εχει κανεις εμπειρια με αυτο η το g910? Ευχαριστω εκ των πρωταιρων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Προσφορά από Amazone.fr στα 99 ευρώ .Με μεταφορικά τελική τιμή 116 ευρώ και μάλιστα express παράδοση από 2-6 ημέρες.Τιμή Σκρούτζ 155 με μεταφορικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Δεκέμβριος 29, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Προσφορά από Amazone.fr στα 99 ευρώ .Με μεταφορικά τελική τιμή 116 ευρώ και μάλιστα express παράδοση από 2-6 ημέρες.Τιμή Σκρούτζ 155 με μεταφορικά. Ευχαριστω αλλα το εχω βρει ηδη απο review sample με ενα χρονο εγγυηση στα 100 Απλα αναρωτιεμαι πως ειναι οι διακοπτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Δεν φοράει cherry mx; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Δεκέμβριος 29, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Δεν φοράει cherry mx; Οχι , εχει τα Romer-G τους καινουργιους διακοπτες της Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 29, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Τώρα το είδα!!! Αν θες κάποιες εντυπώσεις και συγκρίσεις δες εδώ και εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Απρίλιος 27, 2016 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2016 Αν και πάει καιρός απο το ερωτημά σου...Εγώ το πήρα το kayboard επομένως αν θέλεις κάτι πέσ μου να σου πώ την γνώμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts