akis_z80 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2015 Διάθεση υπάρχει, χρόνος ελπίζω ναι.. οπότε ας οργανώσουμε μια συνάντηση @Anthemius, @, @Billys, @FrOsT, @Orgios, @Oxide Burnedbrain, @panos2171, @PolomanGR, @rapid_fast, @uhu, (Θεσσαλονίκη; not sure) Φαντάζομαι πως όλοι έχουν κανονίσει εξόδους και συνευρέσεις με φίλους-οικογένειες κλπ, αλλά πιστεύω ότι είναι εφικτό να βρούμε 1-2 ώρες για μια συνάντηση και εμείς εδώ!! Κάντε mention όποιον ξέχασα please! Επίσης εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτο όποιο νέο μέλος θέλει να έρθει για να γνωριστούμε! Let's discuss για την ημερομηνία και τον τόπο συνάντησης Εγώ θα πρότεινα Σάββατο πρωί-μεσημέρι κάπου ανατολικά (απ ότι θυμάμαι οι πιο πολλοί μένουμε ανατολικά). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Δεκέμβριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Με ξεχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 28, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Με ξεχασες Θα μας κάνεις την τιμή να ανέβεις Θεσσαλονίκη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Δεκέμβριος 28, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Αυτο το σάββατο? Εγώ δε μπορώ γιατί δουλεύω,γενικά πρέπει να περάσουν λίγο οι γιορτές ώστε να χαλαρώσει κ λίγο το πρόγραμμα. Μετά έχω και το snowboard που ότι διαθέσιμος χρόνος υπάρχει θα καταναλώνεται εκεί. Δε ξέρω πότε θα μπορέσω αλλά σίγουρα όχι τώρα στα κοντά Άκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Δεκέμβριος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 οχι βρε ετσι το ειπα. Αν και θα ηταν ωραια. Μακαρι να τα καταφερετε να το οργανωσετε!! Οπως και μεις οι πιο νοτιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 28, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 @GeoF1, έχουμε κάνει 2-3 meetings για καφέ και εμείς.. Να δούμε πότε θα οργανώσουμε και ένα πανελλαδικό To ιδανικό θα είναι να συνδυαστεί με trackday στις Σέρρες!! Κρίμα Chris.. Όποτε βρεις χρόνο πάντως ενημέρωσε να κάνουμε και τότε συνάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 28, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Αυτές οι μέρες είναι γενικά δύσκολες με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά πιστεύω πως 1-2 ώρες θα μπορέσω να βρω. Προσωπικά μου είναι πιο εύκολο κάποιο απόγευμα από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη... Διάθεση πάντως υπάρχει, αρκεί να μαζευτούμε. Θα προσπαθήσω να έρθω όποτε αποφασίσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Δεκέμβριος 28, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Εγώ ότι θέλετε όπου θέλετε!!! Μέχρι της 9 Γενάρη τουλάχιστον που φεύγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Δεκέμβριος 28, 2015 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Για το Σάββατο αν γίνει είμαι οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 28, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Εμενα μ ειναι πιο ευκολο απο σημερα μεχρι κ την Τεταρτη για μεσημερι-απογευμα η και βραδυ αν θελετε.. για Σαββατο λογικα θα ερθω αλλα δεν ορκιζομαι κιολας.. Επισης για το μερος παμε οπου θελετε και οπου βολευονται οι περισσοτεροι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Δεκέμβριος 28, 2015 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Εγώ θα πρότεινα Σάββατο πρωί-μεσημέρι κάπου ανατολικά (απ ότι θυμάμαι οι πιο πολλοί μένουμε ανατολικά). Mέχρι στιγμής για μέρα και ώρα είμαι ΟΚ, πιο αργά δύσκολα. Αφήνω όμως ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο μπας και αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Δεκέμβριος 29, 2015 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 (edited) Διάθεση υπάρχει, χρόνος ελπίζω ναι.. οπότε ας οργανώσουμε μια συνάντηση @uhu, (Θεσσαλονίκη; not sure) Φαντάζομαι πως όλοι έχουν κανονίσει εξόδους και συνευρέσεις με φίλους-οικογένειες κλπ, αλλά πιστεύω ότι είναι εφικτό να βρούμε 1-2 ώρες για μια συνάντηση και εμείς εδώ!! Κάντε mention όποιον ξέχασα please! Επίσης εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτο όποιο νέο μέλος θέλει να έρθει για να γνωριστούμε! Let's discuss για την ημερομηνία και τον τόπο συνάντησης Εγώ θα πρότεινα Σάββατο πρωί-μεσημέρι κάπου ανατολικά (απ ότι θυμάμαι οι πιο πολλοί μένουμε ανατολικά). Αθήνα. Ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση!!! Κανονίστε τπτ σχετικό (κανά κάρτ, καμιά πιστούλα) γενικά θα εχει πλάκα. Να φανεί και ποιός το εχει στο κανονικό και όχι μόνο στα μπλιμπλίκια. Εύχομαι να γίνει και να περάσετε καλά! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2015 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 29, 2015 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 (edited) Αθήνα. Ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση!!! Κανονίστε τπτ σχετικό (κανά κάρτ, καμιά πιστούλα) γενικά θα εχει πλάκα. Να φανεί και ποιός το εχει στο κανονικό και όχι μόνο στα μπλιμπλίκια. Εύχομαι να γίνει και να περάσετε καλά! Πολύ ωραία ιδέα τα καρτ! Είχα πάει πριν χρόνια σε εκείνο στο δρόμο για Περαία! Ψηφίζω καρτ για το μέρος, αν τελικά μαζευτούμε και αν δεν έχει -2 βαθμούς κελσίου! Πάντως το Σάββατο από το μεσημέρι (κατά τις 2) και μετά δε μπορώ τελικά :-(. 11.00 - 13.30 το διαθέσιμο timeslot... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2015 από Anthemius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 29, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Ok πάμε Σάββατο πρωί στην πίστα στο Νέο Ρύσιο λοιπόν!!Κατά τις 11:00 νομίζω είναι καλά. http://www.drivepark.gr/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 29, 2015 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Μπράβο παιδιά, να μας πείτε και τους χρόνους σας με όχι πάνω από 5C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Δεκέμβριος 29, 2015 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Ok πάμε Σάββατο πρωί στην πίστα στο Νέο Ρύσιο λοιπόν!!Κατά τις 11:00 νομίζω είναι καλά. http://www.drivepark.gr/ Θα είναι ανοιχτά όμως αυτοί?? Γιατί είναι και λίγο περίεργοι!! Οι χρόνοι θα είναι πλασματικοί όμως, και θα εξαρτώνται απο το ποιος μαγειρεύει καλύτερα... (food balast) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 29, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Θα είναι ανοιχτά όμως αυτοί?? Γιατί είναι και λίγο περίεργοι!! Οι χρόνοι θα είναι πλασματικοί όμως, και θα εξαρτώνται απο το ποιος μαγειρεύει καλύτερα... (food balast)Αν δεν είναι ανοιχτοί έχουμε σαν plan B το cosmos που είναι σχετικά κοντά..Ξεκινήστε δίαιτα!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 30, 2015 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Ωστε εκει τελικα ε?Μια φορα εχω παει για καρτ εκει στο cosmos πριν πολλα χρονια..Θα εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε λιγο η θα ριξουμε μερικους γυρους και θα φυγουμε(αν ερθω τελικα εγω φυσικα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 30, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Όπως θέλετε! Εγώ πιο πολύ ψηνόμουν για chit-chat Το session νομίζω ότι διαρκεί 10 λεπτά, οπότε θα έχουμε χρόνο για κουβέντα ακόμα και αν κάνουμε καρτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Δεκέμβριος 30, 2015 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Δε θα κάνουν κάρτ σας βάζω και στοίχημα.. έχει κρύο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts