ts0gl1s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2015 (edited) Γειά σας μετά από ενα θεμα με την καρτα γραφικών μου ειπα να κανω ενα φορματ τελειώνοντας πέρασα την εφαρμογή της asrock app shop να μου περάσει τα περαιτέρω και μου έκανε και bios update απο εκείνη την στιγμή ο υπολογιστής ξεκινάει αλλα δεν ανταποκρινετε τι να κανω? το καλύπτει η εγγύηση? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2015 από ts0gl1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες για το σύστημά σου.Τι είδους πρόβλημα είχε η gpu και για ποιό λόγω μπήκες στην διαδικασία του format?Υπάρχει ssd στο σύστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 28, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Στο BIOS μπαίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Δεκέμβριος 29, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 η κάρτα γραφικών έγινε reflow και ξανά δούλεψε ssd δεν εχω format έγινε επειδή χτύπησαν τα Windows 10 απο τις επανεκκινησεις που εκανα μέχρι να βρω τι φταίει το cpu μου ειναι ο Α10-7850k και εχω 8 gb Kingston ram η μητρική δεν ποσταρι και δεν βγάζει ήχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 29, 2015 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Αν εχει υπολοιπο εγγυησης μπορεις να την κανεις RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts