DuKe Μάρτιος 14, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 καλη η συζητηση σας αλλα θα σας το χαλασω παλι . σκεφτόμουν για silverprop αλλά είδα στο hacshop ότι τα antartica είναι πιο φτηνά κ με πιάσανε οι γυφτιές μου, κ είπα να ρωτήσω εδώ αν αξίζει τόσο τα λεφτά του... thnx για τις γνώμες σας ρε παλουκαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 14, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοιαφου θα παρεις που θα παρεις μην τσιγγουνευεσαι 20 -30 ή ακομα και 40 ευρωπαρε ενα σοβαρο μπλοκπαρε του 11ας μην βγεις 2 σαββατα εξω που λεει ο λογοςκαι παλι καλη τυχη οτι και αν κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 14, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 +30ευρω?? καλα ποσο έχει το πια το μπλοκ του 11?? τωρα θα μου πεις κανονιστα με 11,αλλα με ψιλοκλανει γιαυτο...ουτε τιμες δινει ουτε κανα τηλ να κανονιστει καμια αγορα. ενταξυ κλαην... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 14, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοιαφου θα παρεις που θα παρεις μην τσιγγουνευεσαι 20 -30 ή ακομα και 40 ευρωπαρε ενα σοβαρο μπλοκπαρε του 11ας μην βγεις 2 σαββατα εξω που λεει ο λογοςκαι παλι καλη τυχη οτι και αν κανεις θεωρω πιο υγιες να αναβαλει την αγορα για 2 σαββατο και να βγει εξω ,παρα να μεινει μεσα για να παρει ενα block... ας σοβαρευτουμε λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 14, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Καλά θα μας τρελάνεται ρε ? άλλες τιμές δίνει ο firefox μου ? 42 ευρά έχει το antartica χωρίς φπα = 50+ ./ και το silverprop έχει γύρω στα 50 [49.91ευρώ] τελική . http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=48299 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=subcategory&item=10 Kαι το ένα είναι με plexi [antartica] , και το άλλο είνα εξολοκλήρου χαλκός , με δυνατότητα προσθήκης κιτ tec-coldplate απο την ίδια εταιρία [cyclone- silverprop]. Εκτός και αν λές για antartica vga-chipset block τα οποία όντως έχουν φθηνά [25-30 ευρώ] αλλα μιλάμε για μπλόκ vga & chipset , . ενω εσύ αν κατάλαβα σε όλο το thread μιλάς για cpu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 14, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Βασικά φιλε είσαι απο Θεσ/νικη - Αθήνα η απο καπου κοντά ??? Παρε απο τον eleven , . Καλύτερα να πάνε τα money στο παιδί παρά στην Αυστραλία [silverprop ] η Προς Ελβετία Σουηδία η δεν ξέρω εγώ που [aseteκ] Xωρια που είναι και custom φαση . Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 14, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 πιο υγιες ειναι να βαζεις προταιρεοτητεςκαι αφου εχει ΗΔΗ βαλει προταιρεοτητα να παρει υδροψυξη εγω του προτεινω να κανει κρατει τις μηχανες (δεν θα παθει και τιποτα) και να χαρει μια καλη αγορατι θα πει "ας σοβαρευτουμε" , εγω παντα σοβαρα μιλαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 15, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 τωρα εριξε τιμές στα μουλτι πριν τα είχε ακριβότερα...τεσπα βλεπουμε δεν θα τρέξω κ αυριο50 euro h antartica hacshop k 69 h silverprop se sta multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prom3th3a Μάρτιος 16, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 δεν πουλαμε εδω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.