fitsou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2015 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλουςΑντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.ανά τυχαία (στα μάτια μου τουλάχιστον) χρονικά διστηματα τα win 10 μου πετάνε μια μπλε οθόνη με το εξής μήνυμα: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERRORΑπό ότι έχω καταλάβει για κάποιο λόγο σταματάει η κάρτα γραφικών μου και γυρνάει στην on-board κάρτα. το σύστημα που έχω είναι: Κάρτα: Gigabyte GeForce GTX770Μητρική: Gigabyte z68p-ds3 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2015 από fitsou Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Αναβάθμισε τους drivers της gpu 770 και τρέξε το BluescreenView. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Δεκέμβριος 27, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Προβληματικός driver της onboard. Κάνε την onboard vga κατάργηση από τον πίνακα ελέγχου -> προσαρμογείς οθόνης (Display adapters). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts