the_Scientist Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2015 Εχω ενα vaio laptop το οποιο μου εχει βγαλει για πολυ καιρο την πιστη, μεχρι που δοκιμασα κατι απλο ενω δεν ηξερα αν αναβει ή οχι, εβαλα ενα cd μεσα και εκανε τον χαρακτηριστικο ηχο "available software for this type of file" που βγαζουν τα win8. Απο την στιγμη που εχει αναψει αλλα δε βλεπω τιποτα, το σφαλμα δεν περιορίζεται μονο στο μονιτορ-οθονη; Ενοω η γραφικων να ειναι κομπλε. ...Ποιος το ξαναανοιγεο παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Λογικά monitor είναι ή καλωδιοταινία (που συνδέει monitor με gpu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Δεκέμβριος 27, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Πολυ ποιο απλα συνεδεσετο με μια εξωτερικη οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Δεκέμβριος 27, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Μου ετυχε κακια στιγμη και το pc το εχω στη πολη που σπουδαζω και η τηλεωραση περνει μονο hdmi enw to lap vgazei vga. Τουλαχιστον περιοριστικε το προβλημα τωρα ξερω που να κοιταξω. Ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Δεκέμβριος 27, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Τελικα ουτε με εξωτερικη οθονη δουλεψε, πολυ περιεργο να αναβει κανονικα και να μην λειτουργει η γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Δεκέμβριος 27, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Το να φταίει η κάρτα δεν αποκλείεται καθόλου. Ειδικά εφόσον δεν δείχνει ούτε σε εξωτερική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Δεκέμβριος 27, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Ελπίζω να χρησιμοποίησες τον συνδυασμό πλήκτρων στο λάπτοπ σου για να στείλεις σήμα σε εξωτερική οθόνη. Μπορεί για κάποιον λόγο να μην δίνει αυτόματα σε αυτή την έξοδο.Το λέω για σιγουριά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Δεκέμβριος 27, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Υπάρχει και το winkey+P εκτός από το fn+fx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Δεκέμβριος 27, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 (edited) Ναι το δοκιμασα με το fn f5. Me to allo oxi. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2015 από the_Scientist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts