Gr_God Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 http://www.xtremeresources.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=466&mode=thread&order=0&thold=0Δωστε ενα τετοιο του Γιωργη ρεεεεε........:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 500ΜHz με AMD σύστημα?Τώρα να το πιστέψεις αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Μάρτιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 17:26] 500ΜHz με AMD σύστημα? Τώρα να το πιστέψεις αυτό? Αμε, αφου ειναι και cpu-z verified. Τα α64 αν πετυχεις καλο συνδυασμο ανεβαινουν τα ρημαδια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 εμενα παλι γιατι κατι δε μου κολλαει? στην πρωτη φωτο αυτο με το FSB και το BUS speed δεν στεκει για A64... ενω παρακατω το cpu z εχει (σωστα) HTT και καθολου bus, επισης στο ενα εχει voltage και στο αλλο δεν εχει... αλλα anyway οι επιδοσεις του ειναι πολυ χαλια... δεν εχει νοημα αυτο που εκανε, απλα για να το ποσταρει το εκανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Μάρτιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 500 fsb???????Και εγω με τον ιδιο επεξεργαστη πασχιζω για τα 250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Δε ξέρω αν και οι P4 ήταν ξεκλείδωτοι που θα μπορούσαν να φτάσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 22:12] Δε ξέρω αν και οι P4 ήταν ξεκλείδωτοι που θα μπορούσαν να φτάσουν. Γιαυτο ειναι κλειδωμενοι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Εγω παντως δυσκολευομαι να το πιστεψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάρτιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 aris, πασχίζεις για τα 250; Προφανώς δεν ρίχνεις πολλαπλασιαστή. Τα board σχετικά άνετα νομίζω φτάνουν τα 350. Κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Στο XS εχουνε εμφανιστει 3-4 με 500αρες οποτε σιγουρα δεν ειναι προτοφανες. Επρεπε να το περιμενατε οτι δεν θα αργουσε κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάρτιος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Και τις μνημες σε τι τις τρεχει? 1/2 μαλλον ε? 250 δηλαδη?Το ολο θεμα Φαινεται λιγο χλομο.. αλλα ποτε δεν κσερεις παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε όλοι. Το ΗΤΤ ΔΕΝ είναι FSB και από μόνο του δεν λέει τίποτα. Αν παρατηρήσετε τα bench είναι πολύ χαμηλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 12:00] Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε όλοι. Το ΗΤΤ ΔΕΝ είναι FSB και από μόνο του δεν λέει τίποτα. Αν παρατηρήσετε τα bench είναι πολύ χαμηλά... Βρε παιδάκι μου σε ακούσαμε ..... μην επαναλαμβάνεσαι..... Παρ'όλα αυτά είναι ένα καλό OC που δίχνει την ικανότητα της μητρικής σε HTT Οc..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 12:06] Βρε παιδάκι μου σε ακούσαμε ..... μην επαναλαμβάνεσαι..... Παρ'όλα αυτά είναι ένα καλό OC που δίχνει την ικανότητα της μητρικής σε HTT Οc..... Εγώ τα λέω αλλά κανείς δεν τα ακούει Dag. Δεν διαφωνώ ότι δείχνει την ικανότητα της μητρικής αλλά στην τελική δεν λέει τίποτα. Να ήταν σε P4 λογικό θα ήταν να το αμφισβητήσουν πολλοί. Αλλά σε Α64 δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.