chill-out Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 Μια βολτα απο την Στουρναρη το σαββατο.....λοιπον το Multirama εφερε τα 520 PowerStream με τιμη 145ευρο......εγω ειδα 8 κομματια στο ραφι....και η τιμουλα καλη μου φαινεται. :) Στο site δεν τα εχουν ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Ειναι με active pfc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Μάρτιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 δεν ξερω λεπτομερειες...sorry.....αυριο μαλλον θα παω να παρω ενα...και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out [Σήμερα, στις 17:45] δεν ξερω λεπτομερειες...sorry.....αυριο μαλλον θα παω να παρω ενα...και βλεπουμε. Για να μην την παθεις οπως και εγω ρωτα αν εχει active pfc γιατι και εγω απο Ελλαδα το πηρα αλλα ειχε Αμερικανικες προδιαγραφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 υπάρχουν γενικά από αρχές Γενάρη, είναι σε νέα συσκευασία και έχουν active pfc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Χωρις να ειμαι σιγουρος... πιστευω πως ειναι το EU!πριν το αγορασεις ομως ελεγξε τον κωδικο να τελειωνει σε -EU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Τι σχέση έχει το PFC βρε παιδιά? Τα περισσότερα έχουν passive και είναι μια χαρά. Δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις του τροφοδοτικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Oχι μεγαλη αλλα κοιτα αυτο το λινκhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43573 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Μάρτιος 8, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Λοιπον το αγορασα σημερις.... ειναι αρκετα πιο αθορυβο απο το 450 που ειχα.....και το βασικοτερο...εχει τις ρυθμησεις στα 12/5/3,3 ...που ειναι οτι καλυτερο. Αλλαζοντας 3 τροφοδοτικα...tagan 480/antec 480 / ocz 450....... και επειδη ποτε με κανενα δεν ειχα δει το 12βολτο να ειναι πανω απο 12....παντα ηταν απο 11.5 μεχρι 11.7 το καλυτερο...τωρα τουλαχιστον βλεπω 12.2 με ρυθμισμα...ενω οταν το εβαλα το μονο που εδειξε 11.97....και κατι τελευταιο...το κουτι δεν γραφει EU....αλλα το γραφει στο codebar μαζι με την αναφορα προιοντος. Τεσπα ...με αλλα λογια ειμαι ευχαριστημενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder [06-03-2005 17:51] Για να μην την παθεις οπως και εγω ρωτα αν εχει active pfc γιατι και εγω απο Ελλαδα το πηρα αλλα ειχε Αμερικανικες προδιαγραφες. Δεν νομιζω να πειραζει ιδιαιτερα αυτο μιας κι η διαφορα θα υπηρχε αν ειχες το μηχανημα σε χωρο με μεγαλες απαιτησεις σε ηλεκτρικη καταναλωση (πχ γραφειο που δουλευουν πολλα μηχανηματα μαζι) οπου θα χρειαζοταν ενα ups για σιγουρια.Κατα τα αλλα για οικιακη χρηση δεν εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.