Jump to content

OCZ PowerStream 520 - @ Multirama

chill-out

Recommended Posts

Μια βολτα απο την Στουρναρη το σαββατο.....λοιπον το Multirama εφερε τα 520 PowerStream με τιμη 145ευρο......εγω ειδα 8 κομματια στο ραφι....και η τιμουλα καλη μου φαινεται.

:) :) :)

Στο site δεν τα εχουν ακομα.

Αρχική απάντηση από chill-out [Σήμερα, στις 17:45]

δεν ξερω λεπτομερειες...sorry.....αυριο μαλλον θα παω να παρω ενα...και βλεπουμε.

Για να μην την παθεις οπως και εγω ρωτα αν εχει active pfc γιατι και εγω απο Ελλαδα το πηρα

αλλα ειχε Αμερικανικες προδιαγραφες.:wall:

Λοιπον το αγορασα σημερις.... :) ειναι αρκετα πιο αθορυβο απο το 450 που ειχα.....και το βασικοτερο...εχει τις ρυθμησεις στα 12/5/3,3 ...που ειναι οτι καλυτερο.

Αλλαζοντας 3 τροφοδοτικα...tagan 480/antec 480 / ocz 450....... και επειδη ποτε με κανενα δεν ειχα δει το 12βολτο να ειναι πανω απο 12....παντα ηταν απο 11.5 μεχρι 11.7 το καλυτερο...τωρα τουλαχιστον βλεπω 12.2 με ρυθμισμα...ενω οταν το εβαλα το μονο που εδειξε 11.97....και κατι τελευταιο...το κουτι δεν γραφει EU....αλλα το γραφει στο codebar μαζι με την αναφορα προιοντος.

Τεσπα ...με αλλα λογια ειμαι ευχαριστημενος...

Αρχική απάντηση από Sir_Builder [06-03-2005 17:51]

Για να μην την παθεις οπως και εγω ρωτα αν εχει active pfc γιατι και εγω απο Ελλαδα το πηρα

αλλα ειχε Αμερικανικες προδιαγραφες.:wall:

Δεν νομιζω να πειραζει ιδιαιτερα αυτο μιας κι η διαφορα θα υπηρχε αν ειχες το μηχανημα σε χωρο με μεγαλες απαιτησεις σε ηλεκτρικη καταναλωση (πχ γραφειο που δουλευουν πολλα μηχανηματα μαζι) οπου θα χρειαζοταν ενα ups για σιγουρια.Κατα τα αλλα για οικιακη χρηση δεν εχεις προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.